Eriksen stelt WK 2022 als doel: 'Mijn hart is geen probleem'

door Melle Goekoop 24

Bron Twitter Christian Eriksen

Eriksen stelt WK 2022 als doel: 'Mijn hart is geen probleem'

door Melle Goekoop 24

Bron Twitter Christian Eriksen

Laatst geüpdatet

Christian Eriksen wil bij het WK in Qatar zijn deze zomer. De middenvelder is op dit moment nog aan het herstellen van zijn hartstilstand. Deze liep hij afgelopen zomer op tijdens de EK-duel van Denemarken met Finland, maar Eriksen is momenteel ambitieus en wil graag terugkeren op het hoogste niveau.

'Mijn doel is het spelen van het WK in Qatar', vertelt de oud-Ajacied op zijn Twitter. 'Ik wil spelen. Dat is deze hele tijd mijn mindset geweest. Het is een doel en een droom. Of ik geselecteerd ga worden, is een ander ding, maar het is mijn droom om terug te keren. Ik ben zeker dat ik terug kan komen, want ik voel mij niet anders. Fysiek ben ik terug in topvorm. Het is mijn doel en het WK duurt nog een tijd. Tot dan ga ik voetballen en bewijzen dat ik terug ben op mijn oude niveau.'

Voor Eriksen is het erg belangrijk om weer bij de Deense nationale ploeg terug te keren. 'Mijn droom is terug te keren bij de nationale ploeg, weer op Parken (de thuisbasis van de Deense ploeg, red.) te spelen en te bewijzen dat het iets eenmaligs was en dat het niet nog een keer gaat gebeuren. Ik wil bewijzen dat ik verder ben en dat ik voor het nationale team kan uitkomen. Het is aan de bondscoach om mij te selecteren, maar mijn hart is geen probleem', stelt Eriksen ambitieus.

Ondanks dat Haller naar de Afrika-cup gaat, denken de bookmakers dat hij topscorer van de Eredivisie wordt!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.