[Update] Kudus komt door keuring, krijgt nummer 20

door BadembaBarrie 102

[Update] Kudus komt door keuring, krijgt nummer 20

door BadembaBarrie 102

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus is in Amsterdam voor zijn medische keuring bij Ajax. Sportjournalist Benedict Owusu van Joy Sports stuurde donderdagmiddag vanaf zijn Twitteraccount een foto de wereld in, waarop te zien is hoe Kudus zijn keuring ondergaat.

Zo lijkt Ajax in stroomversnelling haar nieuwste aanwinst binnen te halen. Nadat dinsdag voor het eerst berichten opdoken over de interesse van Ajax in Kudus, kwamen De Telegraaf en het Deense BT woensdag al met het nieuws dat de deal rond was.

Kudus ondergaat momenteel dus zijn medische keuring, dus is het nu alleen nog wachten op de officiële bevestiging van Ajax. Kudus tekent volgens De Telegraaf en BT een contract voor vijf jaar. Ajax betaalt naar verluidt een transfersom van negen miljoen euro, die door bonussen nog kan oplopen.

Update - 15:05 uur (16 juli 2020) Kudus komt door keuring, krijg nummer 20

Mohammed Kudus heeft zijn medische keuring bij Ajax met succes doorlopen en heeft geposeerd voor de officiële presentatiefoto met Marc Overmars. Benedict Owusu verstuurde donderdag een nieuwe tweet met een foto waarop Kudus zijn nieuwe Ajaxshirt met rugnummer 20 omhoog houdt.

Denk jij dat Real Madrid met 2-0 wint van Villarreal en dus kampioen van Spanje wordt? Zet in en krijg 6,95 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties