sc Heerenveen informeerde bij Ajax tevergeefs naar beschikbaarheid Danilo

door Jesse ter Haar 29

Bron ESPN

sc Heerenveen informeerde bij Ajax tevergeefs naar beschikbaarheid Danilo

door Jesse ter Haar 29

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

sc Heerenveen heeft bij Ajax tevergeefs geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Danilo Pereira. Ferry de Haan, technisch directeur van de Friezen, geeft bij ESPN aan dat het binnenhalen van de Braziliaan niet mogelijk wordt geacht.

Het is geen geheim dat sc Heerenveen op zoek is naar een spits om Henk Veerman wat te ontlasten en daarvoor klopte het dus ook aan in Amsterdam. 'We hebben wel geïnformeerd, maar wij kregen te horen dat het een heel lastig verhaal wordt', aldus de beleidsbepaler.

Ondertussen jaagt de club op meerdere spitsen. 'Wij dachten dat wij er twee bijna binnen hadden, maar door redenen die wij niet in de hand hebben, gaat dat op het laatste moment niet door. Het ligt dus bij de clubs waarbij ze onder contract staan', vertelt hij daarover. 'Ik kan helaas geen namen noemen.'

Hull City eveneens geïnteresseerd in Danilo

Naast sc Heerenveen zou ook Hull City interesse hebben in Danilo. De Championship-club is op zoek naar doelpunten én kan de spits speeltijd bieden, iets waar hij bij Ajax maar weinig kans op maakt. De Amsterdammers trokken Brian Brobbey aan als extra aanvaller en zodoende zag Danilo zijn kans op speeltijd slinken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties