Kaartverkoop Ajax - Panathinaikos start donderdag 18 juli

door Gino Haverkamp 4

Kaartverkoop Ajax - Panathinaikos start donderdag 18 juli

door Gino Haverkamp 4

Laatst geüpdatet

De kaartverkoop voor het oefenduel tussen Ajax en Panathinaikos start donderdag 18 juli, zo maakt de Amsterdamse club bekend via de eigen website. Vanaf 10.00 uur 's ochtends kunnen fans hun kaartje bestellen.

Het oefenduel tussen beide clubs wordt gespeeld op maandag 22 juli om 19.00 uur. De locatie in deze is erg bijzonder. Zo wordt het duel niet afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA of op Sportpark De Toekomst, maar op historische grond: het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid.

Voor de oefenwedstrijd zijn zevenduizend kaarten beschikbaar. Elk kaartje kost 12,50 euro. Let wel: per persoon mag je maximaal vier tickets afnemen. Ajax raadt aan om met het openbaar vervoer richting de wedstrijd te gaan. Dit vanwege de beperkte parkeerplekken rondom het Olympisch Stadion.

De laatste keer dat Ajax en Panathinaikos het tegen elkaar opnamen was in het kader van de groepsfase van de Europa League in het seizoen 2016/17. In november 2016 won de ploeg van toenmalig trainer Peter Bosz in eigen huis met 2-0 van de Grieken. Lasse Schöne en Kenny Tete scoorden toen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties