Ajax met vrijwel fitte groep richting PSV: 'Ünüvar heeft ook weer volledig meegetraind'

door Bart Veenstra 23

Bron AS

Ajax met vrijwel fitte groep richting PSV: 'Ünüvar heeft ook weer volledig meegetraind'

door Bart Veenstra 23

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Erik ten Hag kan richting de topper tegen PSV beschikken over vrijwel een volledig fitte spelersgroep. De Amsterdammers missen alleen langdurig geblesseerde spelers als Maarten Stekelenburg, Sean Klaiber én Mohammed Kudus.

Ten Hag krijgt tijdens de persconferentie de vraag of Kudus al een stap dichterbij de wedstrijdselectie is. De trainer geeft aan dat dit nog niet het geval is. Kudus liep in november een blessure op aan zijn ribben en kwam sindsdien niet meer in actie voor Ajax.

Update over Ünüvar

Tijdens de persconferentie ging Ten Hag ook in op het uitvallen van Naci Ünüvar tijdens het bekerduel met Excelsior Maassluis. Volgens Ten Hag is het moeilijk te zeggen wat er nou precies gebeurde. 'Hij voelde zich even niet goed, maar vandaag was alles weer in orde. Hij heeft volledig meegetraind en is totaal gezond en fit.'

Ajax speelt zondag op bezoek bij PSV. De Eindhovenaren hebben op dit moment één punt meer en zodoende is het duel van groot belang in de strijd om de landstitel. Het duel in het Philips Stadion begint om 14.30 uur.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties