Advertorial: Wint Ajax van PSV? Verdubbel daarmee je inzet!

door Terrence Riepma 0

Bron ad

Advertorial: Wint Ajax van PSV? Verdubbel daarmee je inzet!

door Terrence Riepma 0

Bron ad

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Ajax neemt het zondagmiddag om 14.30 uur op in de Eredivisie-topper tegen PSV. In het Philips Stadion in Eindhoven nemen de respectievelijk nummer twee en koploper van de competitie het tegen elkaar op in een rechtstreeks duel voor de koppositie. Bij de bookmakers van Bet365 worden de Amsterdammers als favoriet gezien voor de overwinning.

Als de ploeg van Erik ten Hag in Eindhoven weet te winnen, dan staat daar een quotering van 2,00 tegenover. Een gelijkspel tussen PSV en Ajax levert je 3,75 keer je inzet op. Weet PSV te winnen en zodoende zijn voorsprong op Ajax te verstevigen? Dan krijg je 3,40 keer je inzet terug.

Brobbey en Tadić opnieuw op dreef tegen PSV?

Brian Brobbey maakte zondag zijn terugkeer bij Ajax en wist tegen FC Utrecht meteen tweemaal het net te vinden. Opnieuw een doelpunt van de jonge spits tegen PSV kan je een leuk zakcentje opleveren. Scoort Brobbey op een willekeurig moment in de wedstrijd? Dan krijg je 2,63 keer je inzet terug. Als de aanvaller, net als tegen FC Utrecht, als eerste het net vindt, dan krijg je zelfs 7,00 keer je inzet terug.

Dusan Tadić was ook op dreef tegen FC Utrecht en gaf naast de voorassist op de goal van Antony ook de twee assists op Brobbey's treffers. Goede kans dus dat de aanvoerder van Ajax opnieuw betrokken zal zijn bij een doelpunt en deze misschien wel zelf maakt. Als de Serviër het eerste doelpunt maakt tegen PSV, krijg je maar liefst 6,00 keer je inzet terug.

Op wie zet jij in? Wedt bij Bet365 en krijg 100 euro bonus kado.

Lees meer over: