Ajax genomineerd voor beste jeugdopleiding

door Bart Veenstra 29

Ajax genomineerd voor beste jeugdopleiding

door Bart Veenstra 29

Laatst geüpdatet

De jeugdopleiding van Ajax is opnieuw genomineerd om uitgeroepen te worden tot beste jeugdopleiding van Nederland. Dit meldt Nederlands Trainers Congres maandagmiddag.

In de afgelopen zes jaar wist de Amsterdamse club de titel niet te winnen. Vijf keer op rij ging de titel voor beste jeugdopleiding naar Feyenoord, waarna vorig seizoen AZ als winnaar uit de bus kwam. De andere genomineerde clubs voor best jeugdopleiding van Nederland zijn AZ, Feyenoord, PSV en FC Utrecht. De uitreiking hiervoor vindt vrijdag 6 mei plaats.

De jeugdteams van Ajax presteren dit seizoen wisselvallig. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding, de A1 van Ajax, maakt nog altijd kans op de landstitel en vorige week wist Ajax C2 de titel te veroveren na een 0-11 overwinning op AZ C2. De overige teams haakten echter al eerder af voor het kampioenschap of hebben nog een minieme kans hierop.

Ajax A1 doet 14, 15 en 16 mei ook mee aan de NextGen Series in het Olympisch Stadion. Koop nu je tickets voor dit U19-toernooi in Amsterdam!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties