Ajax geeft voorbereiding vorm: trainingskampen in De Lutte en Oostenrijk | Ajax Showtime

Ajax geeft voorbereiding vorm: trainingskampen in De Lutte en Oostenrijk

door Thijs Zwagerman 11

Bron Ajax.nl

Ajax geeft voorbereiding vorm: trainingskampen in De Lutte en Oostenrijk

door Thijs Zwagerman 11

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft de seizoensvoorbereiding op het nieuwe seizoen in grote lijnen rond. Op vrijdag 25 juni zullen de eerste Ajax-spelers zich alweer op Sportpark de Toekomst melden. Gedurende de voorbereiding worden er trainingskampen in De Lutte en Oostenrijk belegd.

De niet-internationals zullen op zaterdag 26 juni de eerste veldtraining van het nieuwe seizoen afwerken, zo valt te lezen op Ajax.nl. Op 5 juli vertrekt de selectie, dan mogelijk al aangevuld met enkele internationals, voor een week op trainingskamp naar De Lutte. Tijdens deze week zullen er naar verwachting twee oefenwedstrijden worden gespeeld, maar de tegenstanders hiervoor zijn nog niet gestrikt.

In de derde week van de voorbereiding speelt Ajax sowieso een oefenwedstrijd. In België nemen de Amsterdammers het op vrijdag 16 juli namelijk vriendschappelijk op tegen RSC Anderlecht. Op zaterdag 24 juli vertrekt Ajax vervolgens voor een trainingskamp naar het Oostenrijkse Bramberg. Ook hier hoopt de club nog een oefenduel af te werken. Ajax meldt tot slot dat het voornemens is om gedurende de volledige voorbereiding nog meer oefenwedstrijden te gaan spelen.

Verwacht jij dat het Nederlands elftal met 2-0 wint van Oekraïne? Zet in en krijg 7,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties