Ajax B1 bereikt bekerfinale

door Sander 6

Ajax B1 heeft zich woensdagavond geplaatst voor de bekerfinale bij de B-junioren. In Rotterdam wonnen de Amsterdammers in de halve finale met 0-2 van Feyenoord B1. De wedstrijd tussen Ajax B1 en Feyenoord B1 werd een week geleden in de rust gestaakt vanwege een wolkbreuk. Vandaag werd het restant uitgespeeld. Ajax B1 kende een vliegende start, want Abdelhak Nouri opende al na drie minuten de score. Halverwege de tweede helft besliste de ploeg van trainer Orlando Trustfull het duel definitief.

De finale staat zaterdag al op het programma. Tegenstander is FC Groningen/Cambuur B1 dat NEC/FC Oss met 0-1 versloeg. De wedstrijd wordt gespeeld bij WHC op Wezep en begint om 13.00 uur.

Opstelling Ajax B1:
Meendering; Sno, Van Bruggen, Mirani, Owusu; Bruijn, Efmorfidis, Riedewald; Dankerlui, Walian, El Azzouzi.

Invallers: Lartey Sanniez, Nouri, Van de Beek, Clement, El Idrissi.

Ook Ajax D1 speelt zaterdag de bekerfinale. Ajax D1 neemt het op tegen FC Volendam D1. Deze wedstrijd begint om 11.00 uur in het Olympisch Stadion. De wedstrijd geldt als voorwedstrijd op de Copa Amsterdam.

Hou donderdag Ajax Showtime in de gaten voor een exclusief interview met Ezra Walian