Ajax A2 te sterk voor Den Bosch A1

door Sander 5

Ajax A2 heeft de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch A1 overtuigend met 3-0 gewonnen. Bij rust was de stand al 2-0 in het voordeel van de ploeg van trainer Gery Vink. Voor het eerst sinds lange tijd mocht Ricardo Kishna weer starten in de basis. De aanvaller zag hoe Django Warmerdam al na twee minuten spelen de score opende. Serhat Cakmak maakte na een kwartier de tweede Amsterdamse treffer. Na rust bepaalde invaller Zakaria El Azzouzi de eindstand op 3-0.

Opstelling Ajax A2:
Indy Groothuizen; Damil Dankerlui, Shaquill Sno (Pablo Rosario), Tom Noordhoff, Robert van Koesveld (Jari Verburg); Nathan Leyder, Aschraf El Mahdaoui (Milan Vissie), Django Warmerdam; Pelle Clement (James Efmorfidis), Serhat Cakmak, Ricardo Kishna (Zakaria El Azzouzi).

Ajax B1 won in Eindhoven met 1-3 van PSV B1. Net als de A2 kwam de B1 al vroeg op voorsprong via El Idrissi. Diezelfde El Idrissi maakte nog voor rust de tweede goal. Abdelhak Nouri maakte na de onderbreking de derde treffer voor Ajax. Twintig minuten voor tijd redde de thuisploeg de eer.

Bij de B1 deed Gino Dekker mee. Ottar Magnus Karlsson ontbrak vanwege interlandverplichtingen met Ijsland onder 17.

Ajax B2 speelde eveneens tegen PSV (B2). Dit doelpuntrijke duel eindigde in 3-3. Ajax B2 gaf een 0-3 voorsprong uit handen.

Ajax C1 is na drie wedstrijden nog zonder puntverlies. Op de Toekomst won de C1 met 3-0 van FC Emmen C1. In de eerste drie wedstrijden scoorden de Ajacieden al 13 keer.

Ajax D1 speelde in Rotterdam met 1-1 gelijk tegen de D1 van Feyenoord. Hossein Zamani maakte de enige Ajax-goal.