Ajax A2 begint met gelijkspel

door Sander 1

Ajax A2 is de competitie begonnen met een 1-1 gelijkspel bij Excelsior A1. Ook Ajax B1 speelde gelijk, terwijl Ajax B2 verloor. Ajax A2 keek bij rust tegen een 1-0 achterstand aan. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong. Na rust kwam de ploeg van trainer Gery Vink op gelijke hoogte door een treffer van Django Warmerdam. Ondanks kansen aan beide kanten bleef het 1-1.

Opstelling Ajax A2:
Mike Grim; Shaquill Sno, Damon Mirani, Nathan Leyder (Milan Vissie), James Efmorfidis; Damil Dankerlui, Aschraf El Mahdaoui (Pelle Clement), Django Warmerdam; Daoud Bousbiba (Alen Custovic), Ezra Walian, Gino Dekker.

Ajax B1 kwam op Papendal niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Met 4 punten uit 4 duels is de B1 moeizaam aan de competitie begonnen.

Ajax B2 ging thuis met 1-2 onderuit tegen de B2 van Feyenoord. Na een 0-2 achterstand maakte Kaj Sierhuis de aansluitingstreffer namens Ajax, maar verder kwam de ploeg van trainer Frank Peereboom niet. Ajax C1 won met 0-6 bij AFC C1. Onder andere Matthijs de Ligt (2x) en Che Nunnely waren trefzeker.