Video: Van der Sar geeft tegenover Engelse journalisten inkijkje in beleidsvoering Ajax

door Bart Veenstra 10

Bron The Athletic

Video: Van der Sar geeft tegenover Engelse journalisten inkijkje in beleidsvoering Ajax

door Bart Veenstra 10

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Edwin van der Sar heeft tegenover journalisten van The Athletic een inkijkje gegeven in de manier van beleid voeren bij Ajax. In het interview gaat de algemeen directeur in op hoe Ajax meedoet in de Europese top, het Bob Marley-shirt en de geruchten omtrent Manchester United.

Van der Sar legt tegenover de Engelse journalisten uit dat Ajax er financieel goed voorstaat, al is het verschil met de buitenlandse top financieel groot. Om die reden mikt Ajax onder meer op de eigen jeugdopleiding, terwijl de club een jaar of vier geleden ook op beleidsniveau aanvallender is gaan denken. 'Om mee te doen in de Champions League, moet je begroten op Champions League-niveau', zegt Van der Sar terecht.

Tijdens het interview gaat Ten Hag ook in op hoe het idee voor het Bob Marley-shirt is ontstaan en daarnaast gaat hij in op de geruchten omtrent Manchester United. De directeur wordt al langer gelinkt aan een terugkeer bij de Engelse topclub, maar fans van Ajax hoeven niet te vrezen: Van der Sar is nog niet klaar bij Ajax.

Bekijk hier het interview!

Het interview, dat zo'n twintig minuten duurt, is hieronder te bekijken.

Wedden op Ajax - Fortuna Sittard? Ontvang negen keer je inzet als Ajax met 5-0 wint!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties