[Update] Oefenduel met Walsall op YouTube

door Bart Veenstra 36

[Update] Oefenduel met Walsall op YouTube

door Bart Veenstra 36

Laatst geüpdatet

De oefenwedstrijd die Ajax donderdag 19 juli af gaat werken tegen Wolverhampton Wanderers wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. De wedstrijd zal te bekijken zijn op het open kanaal van de zender, terwijl de latere wedstrijd tegen Walsall FC niet uitgezonden wordt.

De wedstrijd tegen de gepromoveerde Wolves zal aanvangen om 15.00 uur (Nederlandse tijd). Later die donderdag, om 20.45 uur, treden de manschappen van Erik ten Hag aan tegen Walsall. Die club komt uit op het derde niveau van Engeland.

Na de ontmoetingen met de Engelse ploegen zitten de oefenwedstrijden voorafgaand aan de ontmoetingen met Sturm Graz erop. Tweedaags na de return in het Oostenrijkse Graz zal Ajax nog vriendschappelijk spelen tegen VfL Wolfsburg.

Update - 14.20 uur (18 juli 2018)
De oefenwedstrijd tussen Ajax en Walsall van donderdagavond wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal van Ajax. Dit maakt de Amsterdamse club woensdagmiddag bekend. Eerder op de dag speelt Ajax tegen Wolverhampton Wanderers. Dit duel is te zien op het open kanaal van Ziggo (14).

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.