Timmer over Pasveer: 'Dan zeg ik ja, hij kan zeker mee'

door Davy Lo 51

Timmer over Pasveer: 'Dan zeg ik ja, hij kan zeker mee'

door Davy Lo 51

Laatst geüpdatet

De discussie rondom de keepers bij de Nederlands elftal laait langzaam weer op nu het WK steeds dichterbij komt. In de laatste voorselectie van bondscoach Louis van Gaal, was te zien dat Remko Pasveer bij de voorselectie zit. Niet gek, gezien zijn vorm die hij sinds zijn tijd bij Ajax heeft. Oud-doelman Henk Timmer ziet het wel zitten en zegt tegenover Goeiemorgen Eredivisie dat hij de ervaren sluitpost mee zou nemen naar Qatar.

Remko Pasveer is niet weg te denk uit het elftal van trainer Alfred Schreuder en is sinds de eerste speelronde dit seizoen de vaste eerste keuze onder de lat. Dit is ook bondscoach Louis van Gaal opgevallen, de ervaren trainer nam hem op in de voorselectie van het Nederlands elftal. Naast hem staan ook de doelmannen Jasper Cillessen, Justin Bijlow, Mark Flekken en Andries Noppert op het lijstje.

Als het aan Henk Timmer zou liggen zit Pasveer straks bij de definitieve selectie. ‘Hij doet het fantastisch, hij speelt Champions League en hij speelt bij het beste team van Nederland. Dan zeg ik ja, hij kan zeker mee.’ Naast het feit dat de ervaren doelman voor het eerst bij de definitieve selectie zou kunnen zitten, geldt dat ook voor Andries Noppert. De keeper van Heerenveen, die gister vijf goals moest incasseren, maakt een goede indruk op oud-Ajacied Timmer.

Dromen van het grote werk

Van Gaal maakt zijn definitieve selectie komende vrijdag bekend. Naast Pasveer zitten er nog acht spelers van Ajax bij de voorselectie. Devyne Rensch, Davy Klaassen, Daley Blind, Jurriën Timber, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Kenneth Taylor kunnen zich mogelijk gaan melden in Zeist. Die laatste twee spelers zitten allebei voor het eerst bij de voorselectie. Beide talenten zitten al geregeld bij Jong Oranje en mogen nu alvast dromen van het grote werk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.