Speel nu mee met de VriendenLoterij en krijg het Ajax-thuisshirt cadeau!

door NielsOpdam 10

Bron ad

Speel nu mee met de VriendenLoterij en krijg het Ajax-thuisshirt cadeau!

door NielsOpdam 10

Bron ad

Laatst geüpdatet

Als je nu meespeelt met de VriendenLoterij, dan krijg je het Ajax-thuisshirt van dit seizoen - ter waarde van 90 euro - als welkomstcadeau! Je speelt mee voor 14,50 euro per lot, per trekking. Er zijn vijftien trekkingen per jaar en je kunt meespelen zolang je wilt.

Je ontvangt na een eerste succesvolle incasso van het inleggeld een cadeaucode voor de online fanshop van Ajax. Hiermee kun je gratis én zonder verzendkosten een Ajax-thuisshirt bestellen in jouw gewenste maat! Je kunt kiezen uit zowel senior als juniormaten. Het seniorshirt heeft een waarde van 90 euro, terwijl het juniorshirt een waarde van 70 euro heeft.

Je moet er wel snel bij zijn, want de actie loopt tot en met 10 maart én op = op. Met jouw deelname aan de VriendenLoterij steun je bovendien automatisch de jeugdopleiding van Ajax en de Ajax Foundation. Minimaal 40% van elk lot gaat namelijk naar de Ajax-jeugd en de Ajax Foundation. Uiteraard maak jij door mee te spelen kans op mooie prijzen. Als je meespeelt, maak je iedere maand kans op 1 miljoen euro!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.