Redan trefzeker bij winst Oranje U17 op Israël

door SJvanveen 12

Oranje U17 heeft de tweede wedstrijd op het vierlandentoernooi in Duitsland wel winnend afgesloten. Tegen Israël U17 werd het 2-0. Daishawn Redan scoorde de laatste goal.

De jonge talenten van Nederland speelde een goede eerste helft, waarna het met een 2-0 stand kon gaan rusten. Redan scoorde na een voorzet van rechts, Brad van Hoeven had Oranje U17 daarvoor al op voorsprong gekopt uit een hoekschop.

De tweede helft was een stuk minder spectaculair. Nederland wisselde maar liefst zeven keer en ook Ajacieden Mitchel Bakker en Redan gingen naar de kant. Oranje wist weinig meer te creëeren, waardoor het bij een 2-0 stand bleef. Zo won Nederland de tweede wedstrijd op het vierlandentoernooi wel. Eerder werd er verloren van de leeftijdsgenoten van Duitsland.