Menzo nieuwe hoofd jeugdopleiding ACT

door BvdPloeg 1

Menzo nieuwe hoofd jeugdopleiding ACT

door BvdPloeg 1

Laatst geüpdatet

Stanley Menzo is definitief de nieuwe hoofd jeugdopleiding bij Ajax Cape Town. De oud-doelman werd al enkele weken in verband gebracht met een overgang naar Zuid-Afrika en dat is nu honderd procent zeker.

'Stanley brengt een enorme waarde mee voor de Ajax Cape Town Academy en hij zal ons helpen het gat tussen onze jeugd en de professionele tak te overbruggen. Zijn inzicht en ervaring in het Europese topvoetbal zal ons helpen onze talenten klaar te stomen voor het Europese podium. Hij zal nieuwe trainingsmethodes en technieken meebrengen van onze moederclub en zal, samen met Roger de Sa (hoofdtrainer, red.), de nieuwe systemen doorvoeren in onze club', legt Ari Efstathiou, algemeen directeur van Ajax Cape Town, op Ajax.nl uit.

Ook Menzo komt aan het woord: 'Het is fijn hier aan de slag te gaan. Samen met de staf kunnen we een extra dimensie toevoegen aan de ontwikkeling van jonge spelers. Zodat ze goede professionals worden. Het voelt goed om Ajax Cape Town te kunnen helpen, maar ook om Ajax Amsterdam te helpen sommige spelers op te leiden die klaar zijn voor Europa.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties