‘Ihattaren wilde terugkeren bij PSV, maar Eindhovenaren waren niet geïnteresseerd'

door Thijs Zwagerman 62

‘Ihattaren wilde terugkeren bij PSV, maar Eindhovenaren waren niet geïnteresseerd'

door Thijs Zwagerman 62

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren heeft volgens het Eindhovens Dagblad geprobeerd om deze transferperiode terug te keren bij PSV. Ihattaren is momenteel hard op weg naar Ajax, maar naar verluidt komt dit mede doordat PSV geen heil zag in een terugkeer van Ihattaren.

De creatieve linkspoot vertrok afgelopen zomer na een aantal conflicten, onder meer met PSV-trainer Roger Schmidt, naar Juventus. De Italiaanse topclub verhuurde Ihattaren direct door aan Sampdoria, maar dit avontuur werd geen succes. Nu hoopt Ihattaren in de Nederlandse top op een herkansing.

Aanvankelijk zette het voormalig jeugdexponent van PSV daarbij in op een terugkeer naar Eindhoven, maar PSV liet volgens het Eindhovens Dagblad weten niet geïnteresseerd te zijn in het terughalen van Ihattaren.

Mogelijke permanente komst naar Ajax 

Volgens de laatste berichten is Ajax wel in de markt voor de middenvelder annex aanvaller en sprak Ihattaren zelfs al uitgebreid met trainer Erik ten Hag. Hoewel het op dit moment waarschijnlijk is dat Ihattaren door Ajax in eerste instantie zal worden gehuurd van Juventus, sluit het Eindhovens Dagblad ook niet uit dat Ajax Ihattaren deze transferperiode direct permanent overneemt.

Wat vind jij van de mogelijke komst van Ihattaren naar Ajax? Laat het weten in ons transfer-topic!

Op wie zet jij in? Wedt bij Bet365 en krijg 100 euro bonus.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties