Geruchtenmolen: 'AC Milan biedt op Dolberg' | Ajax Showtime

Geruchtenmolen: 'AC Milan biedt op Dolberg'

door Jesse ter Haar 832

Geruchtenmolen: 'AC Milan biedt op Dolberg'

door Jesse ter Haar 832

Laatst geüpdatet

De geruchten nemen toe nu veel clubs langzaam maar zeker weer gaan beginnen aan een nieuw seizoen. Om die reden plaatst Ajax Showtime nu niet wekelijks, maar dagelijks een Geruchtenmolen. Deze start elke week met een nieuwe portie roddels op maandag, waarna er dagelijks geruchten worden toegevoegd.

Zondag:
Volgens het Italiaanse Tuttosport kan Ajax zondag een bod van AC Milan verwachten op spits Kasper Dolberg. Volgens de Italiaanse krant is de club uit Milaan ervan op de hoogte dat Dolberg voor Ajax dertig tot vijfendertig miljoen moet kosten. Volgens het medium had dat nog hoger kunnen zijn, als Ajax ten faveure van OGC Nice was doorgegaan in de voorrondes van de Champions League. AC Milan is niet de enige club met interesse, ook Borussia Dortmund en AS Monaco zouden interesse hebben.

Vrijdag:
Tottenham Hotspur en Ajax zouden akkoord zijn over de transfer van Davinson Sanchez naar Engeland. Dat meldt de Spaanse journalist Gerard Romero op Twitter. Beide clubs zouden eruit zijn voor een transfersom van 35 miljoen euro. Opmerkelijk, aangezien Marc Overmars in een eerder stadium aangaf dat biedingen onder de 40 miljoen niet geaccepteerd zouden worden. Overigens heeft Mirror het nog over gesprekken tussen beide partijen en wordt er nog niet gerept over een overgang.

Donderdag:
Ajax lijkt na Luis Manuel Orejuela opnieuw toe te willen slaan op de Colombiaanse markt. Journaliste Vero Brunati maakt melding van een bod van Ajax op de Colombiaanse verdediger Carlos Cuesta. De mandekker speelt nu nog bij Atletico Nacional.

Waar er woensdag en donderdagochtend nog berichten waren dat de transfer van Mateo Barac naar Ajax zou zijn afgeketst, meldt Twitter-account CroSports donderdagavond dat de transfer alsnog mogelijk zou zijn. Sterker nog, de overgang zou zelfs bijna rond zijn.

Woensdag:
Volgens de Engelse sensatiekrant The Sun gaat Tottenham Hotspur een hoog bod doen op Ajax-verdediger Davinson Sánchez. Naar verluidt zou het gaan om een bod van 35 miljoen pond, hetgeen omgerekend ongeveer 39 miljoen euro zou zijn. Eerder liet directeur spelersbeleid Marc Overmars weten dat Sánchez minimaal 40 miljoen euro moet kosten.

In Kroatië gaan er geruchten dat de transfer van Mateo Barac naar Ajax niet doorgaat. Volgens de Kroatische versie van Goal zou de verdediger de medische keuring hebben doorstaan, maar nadat aan het licht kwam dat hij in het verleden hartproblemen kende, besloot Ajax toch af te zien van de speler.

In Italië duikt woensdag het gerucht op dat Fiorentina zou azen op Ajax-buitenspeler Justin Kluivert. Onder meer Football Italia schrijft, op basis van Viola News, dat de club uit Florence het Ajax-talent maar al te graag zou overnemen. Bij Ajax heeft Kluivert nog een contract tot de zomer van 2019.

Lees meer 'De Geruchtenmolen':
Week 22: Ajacieden volop gelinkt
Week 23: Muric, Dolberg en Munir
Week 24: Tete, Kadioglu en USA
Week 25: Raiola, Sneijder en Mas
Week 26: Inter en Ajax 500k uit elkaar
Week 27: Ajax biedt op Rigoni
Week 28: Ajax biedt 14 miljoen op Munir
Week 29: Dolberg op lijstje bij Real Madrid
Week 30: Werder heeft oogje op Viergever
Week 31: Liverpool ziet in Ziyech opvolger Coutinho

Speel nu GRATIS mee met de AS TopCoach poule en win het nieuwe uit- of thuisshirt en maak kans op 300 euro Ajax-tegoed!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties