Geruchtenmolen: 'Ajax biedt 14 miljoen op Munir'

BVeenstra, 15-07-2017 om 12:35, 124467 views, AS |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

De geruchten nemen toe nu veel clubs langzaam maar zeker weer gaan beginnen aan een nieuw seizoen. Om die reden plaatst Ajax Showtime nu niet wekelijks, maar dagelijks een Geruchtenmolen. Deze start elke week met een nieuwe portie roddels op maandag, waarna er dagelijks geruchten worden toegevoegd.

Zaterdag:
Munir El Haddadi
mag dan zelf hebben aangegeven een transfer naar Ajax niet te zien zitten, maar dat wil niet zeggen dat de Amsterdamse club de strijd om de aanvaller van FC Barcelona zomaar opgeeft. Het Marokkaanse medium Bladi meldt dat Ajax een bod heeft gedaan van veertien miljoen euro op de buitenspeler. Naar verluidt zijn vertegenwoordigers van de speler in tamelijk geavanceerde onderhandelingen met Ajax.

Donderdag:
Volgens het Duitse medium BILD staat Nick Viergever in de belangstelling van Bayer Leverkusen. De club is op zoek naar een ervaren kracht in de verdediging, die nu vooral uit jongelingen bestaat. Rudi Völler en Jonas Boldt bekeken de Europese campagne van Ajax van vorig seizoen en zijn overtuigd van zijn kwaliteiten. Volgens FOX Sports mag Viergever ondanks de interesse niet vertrekken.

Woensdag:
Enkele weken geleden stond hij nog volop in de belangstelling van Ajax, maar van een transfer van Santos-linksback Junior Tavares naar de Amsterdamse club kwam het niet. 'Ik heb net mijn contract bij Sao Paulo verlengd tot 2021, ik ben inmiddels vergeten welke belangstelling er was. Voor nu denk ik alleen maar aan Sao Paulo', vertelt hij tegenover Esporte. Datzelfde medium meldt dat Ajax nog wel geïnteresseerd is in Zaca, linksback van Santos.

Ajax lijkt de interesse in Munir El Haddadi te kunnen laten varen. ELF Voetbal claimt dinsdag dat het Spaanse Sport schrijft dat Munir Ajax heeft afgewezen. El Haddadi wordt al weken gelinkt aan een verhuur naar Amsterdam, met eventueel zelfs een optie tot koop. De jonge buitenspeler zou echter de voorkeur geven aan een transfer naar Duitsland of Engeland. Clubs die hem definitief willen overnemen, moeten zo'n veertien miljoen euro betalen.

Dinsdag: 
Liverpool Echo meldt dat Everton nadrukkelijk in de markt is voor Jairo Riedewald. De club van Ronald Koeman zou een laat bod hebben gedaan op de verdediger, om zo het tevens geïnteresseerde Crystal Palace voor te zijn. Volgens het Britse medium moet Riedewald zo'n 9,5 miljoen euro kosten. VI heeft inmiddels bevestigd dat Palace én Newcastle United concrete interesse hebben.

Volgens het medium Antena2 heeft Real Madrid de pijlen gericht op Davinson Sanchez. De Spaanse club zou interesse hebben in de talentvolle Ajax-verdediger, aangezien Pepe onlangs transfervrij naar Besiktas vertrok. Naast Real zouden FC Barcelona, Internazionale en Crystal Palace interesse hebben in de Colombiaan. Marc Overmars liet onlangs weten dat hij minstens 40 miljoen euro wil voor zijn verdediger en naar verluidt zouden de Madrilenen wel werk willen maken van de transfer, om zo hun rivalen uit Barcelona voor te zijn. 

Volgens TyC Sports gaat Ajax bieden op de Argentijn Emiliano Ariel Rigoni (24), een Argentijnse middenvelder, tevens vrijetrappenspecialist, spelend voor het Argentijnse Independiente. Mike Verweij van De Telegraaf meldt echter dat Ajax '(nog) niet concreet' is voor Rigoni.

Lees meer 'De Geruchtenmolen':
Week 22: Ajacieden volop gelinkt
Week 23: Muric, Dolberg en Munir
Week 24: Tete, Kadioglu en USA
Week 25: Raiola, Sneijder en Mas
Week 26: Inter en Ajax 500k uit elkaar
Week 27: Ajax biedt op Rigoni

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Dit is oud nieuws en wat ze ook bieden hij komt toch niet. Liever ook een verdediger. Kom op volgende week moet ie er al staan. Vorig jaar verloren we voorronde en was t "oh we hadden toch nog speler (Ziyech) nodig" Gaat nu weer die kant op.
0 0
Bil
Gister is dus duidelijk geworden, waar ons pijnpunt ligt.
We mogen wel wat verdedigers er bij kopen.
Graag 2 backs en een buiten speler erbij.
1 0
TOOL
Ik zou heel graag een extra aanvaller zien en een linksback. Voor de spitspositie zitten we goed maar op de zijkanten is het allemaal erg zuinig. Kluivert en Neres moeten het nog maar gaan laten zien. En wat daarachter zit is voor nu echt ondermaats. Dan heb je eigenlijk alleen Younes als volwaardige flankspeler, als die een blessure oploopt dan heb je alleen vlieggewicht spelers.
1 0
Pointer1
Iemand die niet naar Ajax wil daar hoef je ook geen bod op te doen. T is graag of helemaal niet.
1 0
EVH
Ik hoop dat AJAX zo verstandig is om nog een back, een cv en een aanvaller te contracteren.

2 0
PeterVKV
Munir heb je alleen nodig als er op dit moment onvoldoende vertrouwen is in Cerny (die dan verhuurd moet worden). Je moet 4 min of meer gelijkwaardige buitenspelers hebben want er is er altijd minstens 1 uit vorm.

Op linksback/lcv komt er sowieso een sterke speler bij als Riedewald of Viergever weg gaat. Beide weg gaat niet gebeuren.

Op het middenveld is er door het dramatische wegvallen van Nouri ook een extra speler nodig want je moet 5 min of meer gelijkwaardige middenvelders hebben en voor Eiting is het te vroeg dit jaar. Naast Schone, Ziyech, vd Beek en de Jong is er vooral een aanvallend ingestelde middenvelder met scorend vermogen nodig. Sneijder zou ideaal zijn. Anders misschien Siem de Jong terughalen die evt. weg mag bij Newcastle en met Klaassen vergelijkbaar is qua diepgang en kopkracht. En een echte Ajacied ondanks vorig seizoen.
0 -1
Luie
Dolberg op 10 met Huntelaar er voor?
0 -1
Panama
Siem de jong?
1 -5
PeterVKV
Hij heeft kwaliteiten die de rest van de middenvelders niet hebben. Ik voorzie uiteindelijk een basis middenveld met Hakim, Donny en Frenkie maar Siem zal zeker zijn waarde hebben met zijn stootkracht en scorend vermogen. Wesley natuurlijk helemaal maar ik ben bang dat hij andere plannen heeft.
0 -2
TheRiviera
Cerny is naar mijn mening te licht. Hij heeft nooit echt genoeg indruk op mij kunnen maken. Dan kom je uit op Younes,Neres en Kluivert waarvan ik Kluivert niet ready schat voor een basisplaats. Dus het halen voor Munir zou een optie zijn als de speler ook zelf wilt maar dat zit er denk ik niet in.

Ik zou ook niet zo zeker zijn over je zaak als het gaat om de achterhoede. Er is interesse in Viergever ookal is er aangegeven dat hij niet weg mag vertrouw ik het niet voor 100%. Daar komt bij kijken dat Riedewald zo goed als zeker weg gaat en Dijks ook. En Keizer heeft al aangegeven niet perse versterkingen nodig heeft ookal hou je dan alleen Sinkgraven en Viergever voor de LB positie als Viergever niet vertrekt.

Op het middenveld moet je dubbel bezet zijn , op elke positie eigenlijk wel dus 5 middenvelders zal niet voldoende zijn. De komst van Sneijder zou mooi zijn maar tegelijk ook slecht want als Sneijder komt is hij samen met Schöne
1 -1
Ajaxbrl
Siem de Jong hahahahahah
3 -3
Olsen
Wel goed als er wat concurrentie is voorin.
Munir een paar keer zien spelen, de kwaliteit druipt er vanaf. En ik denk dat hij bij Ajax zou passen qua speelstijl. We willen verder komen. En kluivert en Neres kunnen nog geen 60 wedstrijden pieken
1 -2
footietsar
En wie moet er dan op de bank plaatsnemen?
Kluivert? Neres? Younes?

Zonde van het geld. Ik zie liever een linksback komen.
2 -1
MosesD
Lijkt me een onzin bericht. Maar goed, men moet wel zo langzamerhand tot actie overgaan.
1 0
Rommy
Ziyech en Snijder samen op middenveld, gaat dat wel goed ?
2 -1
Joseph
Met de Jong er tussen, denk ik dat zeker, maar je zal soms ook met Donny moeten spelen voor het loopvermogen en verdedigende werk dat Sneijder mist.
0 -5
AFCA.
Voor de tegenstanders bedoel je?
6 0
Sander020
haha idd
0 0
gebruikersnaam
Deze jongen heeft het nergens laten zien, werd beschreven als talent, heeft het niet waar kunnen maken en heeft alleen nog naam omdat hij van Barca komt. Dit is waarschijnlijk zijn laatste transfer waarbij hij dat voordeel nog kan benutten. Alles in deze transfer straalt miskoop uit.
4 -3
FlyingDutchMan
Geloof er geen rest van betreffende dit gerucht :p
1 0
FlyingDutchMan
reet
0 0
Runnerlex
Het zijn maar geruchten..
1 0
gebruikersnaam
Laten we inderdaad hopen dat het niet meer dan dat is
1 -2
Jornnn
Ajax kan wel een leider gebruiken die voorop in de strijd kan gaan, nu het moraal laag is. We hebben iemand nodig die kan inspireren. Dat kan er maar 1 zijn. Wesley Sneijder!
7 -1
Ajaxbrl
Precies! en dan nog Munir en een goede verdediger er bij..
3 -1
Suarez16_
Munir hoeft van mij niet te komen. Ik hoop op een goede linksback en nog een 4de CV voor achterin. Een buitenspeler voor de aanval en op het middenveld op Sneijder en/of N. De Jong. Als er dan niks meer vertrekt heb je de selectie prima op orde. Zou wel graag zien dat Overmars actie onderneemt en niet wacht tot de CL voorronde al verloren is. Al begrijp ik dat het op dit moment niet echt toepasselijk is, maar hij wacht elk jaar te lang met aankopen.
0 -3
ram
Eens. Alles proberen om hem te halen. Van deze Munir heb ik niet zo'n hoge pet op en al helemaal niet voor zo'n bedrag.
2 -3
Bil
Pijnpunt ligt in de verdediging, niet in de aanval toch??
3 -2
foensai
om in Johan zijn taal te spreken. Aanval is de beste verdediging! dus hoe meer je in de aanval bent, hoe minder je hoeft te verdedigen...
1 0
Bram410
En dat houd in dat je aan aan 6 volwaardige verdedigers (Sanchez, Veltman, Viergever, Zeefuik, De Ligt, Sinkgraven) genoeg hebt?
0 0
Bil
Vergeet daarbij niet dat Sinkgraven geblesseerd is.

Tevens staan Veltman, Sanchez en Viergever in de belangstelling.
0 0
Ajax#1900
Er moet nog wel wat bij natuurlijk, en dat gebeurt ook nog wel, maar vergeet niet dat Zeefuik is doorgeschoven.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Zou nog graag een vleugelspeler willen zien, hoop op Rigoni, kan ook op het middenveld uit de voeten. Linksback ook noodzakelijk imo.
1 0
WyZynDeBeste
Munir lijkt mij niet aan de orde.
3 -2
Ajax#1900
Lijkt mij nou niet direct een betrouwbaar medium...
2 0
echtgras
Heb wel het idee dat Keizer een geschikt persoon is om dit soort spelers (heel veel techniek maar soms wat lui en de mentaliteit is nog niet heel professioneel) te laten opbloeien...
0 -1
@Maar7en
wat zijn geavanceerde gesprekken???
1 0
laurens24
Met robots etc...
8 0
zivkabrimovic
Hahahahaha
1 0
afcklaasf
hahahaha
1 0
MosesD
Allemachtig, wie schrijft zoiets op???
0 0
Ozymandias
El Haddadi is een speler die qua voetballend en creatief vermogen het potentieel heeft om een vaste basisspeler bij een club uit de absolute top (Barcelona, Bayern Munchen, Juventus en Real Madrid) te worden. Alleen heeft hij vooralsnog niet de juiste mentaliteit getoond om dat potentieel daadwerkelijk om te zetten in kwaliteit. Hij werkt niet hard genoeg tijdens wedstrijden en het zou me niet verbazen als hij ook niet hard genoeg werkt op de trainingen. Als hij naar Ajax komt hoop ik dat er een knop bij hem omgaat want als dat gebeurd zal hij een geweldenaar worden.
2 -1
BGB
Who cares
1 -1
Ajaxbrl
Vertonghen , Sneijder en Munir aub!
3 0
trainer
verthongen is onhaalbaar. Sneijder te duur en munir overrated.
4 0
Ajaxbrl
Met dat geld wat wij hebben kan alles , zakje tekengeld er bij en gaan!
0 -1
trainer
in fm manager wel idd. al is verthongen zelfs daar onhaalbaar. competitie is niet interessant genoeg. Sneijder zou zeker goed zijn voor Ajax en is interessant. munir NIET doen! overrated.
1 0
wt4ajax
Munir lijkt me geen versterking tov Kluivert, Youness en Neres
3 -3
CPLP
Haha, serieus? Munir is veel verder in zijn ontwikkeling.
4 -2
Ajax0317
Is Ajax Paok cancelled? Ik krijg een melding van Flashscore
2 0
vdvaart23
Ik ook. Lijkt me gek dat flashscore de primeur heeft. Hoe pijnlijk ook allemaal hoop ik wel dat het door gaat met het oog op CL
0 0
RvhC74
PLUS SNEIJDER BINNEN HALEN VOOR DE 34E TITEL VOOR APPIE NOURI!!!
4 -1
Duif63
Als ik Appie en Riedewald meetel zijn we binnen een jaar nu al 11 spelers kwijt die vorig seizoen 1 of meer keer in het eerste hebben gespeeld. Ga zo door Marc. Nog steeds is geld belangrijker als punten. Toch ?
2 -8
Koenniiee
Jezus, doe eens even rustig kerel. In elk topic maar dat geschreeuw om aankopen en gebash op Marc. Het enige voordeel dat aankopen zouden hebben is dat ze wellicht zonder emotie (om 'Appie) erin kunnen vliegen in de CL. Anderzijds, die emotie kan deze groep ook heel sterk maken, bv. een florerende Cerny die nu álles wil laten zien.

Dankzij Overmars - met name vorig seizoen - staan we er nu nog zo goed op. En er komt heus wel wat aan..
4 -1
mdeV
Neeeeeeeeeeeee laat ajax nu met rust verdomme
3 -1
Ajaxbrl
Ik hoor het ze al weer zingen volgend jaar mei , helemaal niets.. helemaal niets...
2 -12
WestlandforAjax
Snap totaal niet waarom Overmars het contract van Viergever niet verlengd. Die jongen wil graag en beloon die jongen gewoon met een opgewaardeerd contract. Ik hoop overigens wel dat het centrum aankomend jaar Sanchez - De Ligt is.
5 0
zuidzuid
Ik zou m erbij houden. Linksbenige zijn er al haast niet en als sanchez op t laatste moment weggaat hou je helemaal niks over.
0 0
aalvinkjood
Ik ben links!;)
1 0
kingajax
Ik snap om eerlijk te zijn echt niet dat iedereen hier en in het riedewald topic zou in paniek is.
Riedewald en tete waren wissels en zouden dit jaar ook niet basis staan.
Prima om ze voor de genoemde prijzen van de hand te doen. Ja, het is eigen jeugd maar ze worden wel echt opgehemeld naar mijn mening. Er wordt zoals freek janssen zei 2 verdedigers gehaald.
Ik hoop wel inderdaad ze viergever aan zijn contract houden, ik wil geen enkele basisspeler weg zien gaan.


1 -1
Duif63
Er zijn al 2 basisspelers weg slimpie
1 0
klompv
En Boer!
0 0
AFCA4L
De seizoenskaarten zijn al verkocht dus Ajax bv gaat weer zijn gangetje alles in de etalage. Met eventueel Sanchez en viergever weg ben je gewoon weer bij 0.
1 -2
Ajaxio
Ik heb uit onbetrouwbare bron begrepen dat Marcel Keizer over gaat op het oude 2-3-5 wat aansluit op de aanvallende filosofie van plan cruijff:

Younes - Kluivert - Huntelaar - Dolberg - Neres
Ziyech - Schone - van de Beek
Sanches - Veltman (C)
Onana

Het idee is dat Onana met zijn snelheid kan spelen als een soort libero. Enige probleem is dat Veltman als aanvoerder moet spelen waardoor de Ligt op de bank terecht komt. (Bron: Mike Verwijfd, Televaag)
6 0
3sterrenAjax1
dit zou echt niet zo verkeerd zijn als je vol druk speelt. benieuwd of keizer dit durft! onze johan had het op zeker gedurfd!
1 -1
3sterrenAjax1
dit zou echt niet zo verkeerd zijn als je vol druk speelt. benieuwd of keizer dit durft! onze johan had het op zeker gedurfd!
1 -1
hds10
Hoe zit het eigenlijk met Nigel de Jong? Daar hoor je ook echt 0,000 meer over he
0 0
Harrie Nak
Strik er om...!
0 -5
RaynoFischer
Wordt er ook nog iets gekocht of pas als de halve selectie of iig meer dan de helft van de verdedigers is verkocht?
2 0
Ajaxio
Overmars heeft vandaag overleg met de trainers van zowel de C en B jeugd over het doorschuiven van een aantal verdedigers naar de A-selectie. Door de progressie van Mathijs de Ligt is het idee om dit jaar met een 15 jarige linksback te gaan spelen. De jeugd heeft de toekomst....
2 0
Keizer020
Voor de geïnteresseerden: Arana heeft gister gescoord in de derby met Palmeiras.
2 0
Bensco
Viergever MOET dus verkocht worden anders is het banken en bij jong Ajax spelen. Slachtveld achterin dus want na 2 talenten dreig je nu dus ook een van je vaste waardes te verliezen.
1 -5
Milan95
Viergever heeft helemaal geen contractverlenging aangeboden gekregen, dus dan geldt dat niet.
0 0
MosesD
'Slachtveld?'
0 -2
Bensco
Of is het slagt met gt ;)
0 0
@Maar7en
Liefst dan ook zonder t... Dus niet een slachtveld of slagtveld maar een slagveld achterin.
0 0
ajaxminimax
Voor viergever maken ze een uitzondering waarschijnlijk. Heeft mike verweij een keer op twitter gezegd
0 0
Bensco
Lekker beleid dan, zie nu al 2 dingen die plan Cruijff totaal tegenspreken: Viergever (aankoop) mag spelen i.p.v Riedewald (jeugd) en een speler hoeft niet te banken of bij jong te spelen terwijl zijn contract afloopt. Ik krijg een beetje flashbacks naar Moisander vs Denswil. Niks ten nadele van Viergever trouwens hoor, prima speler om erbij te hebben.
1 -2
Bensco
Viergever MOET dus verkocht worden anders is het banken en bij jong Ajax spelen. Slachtveld achterin dus want na 2 talenten dreig je nu dus ook een van je vaste waardes te verliezen.
0 -2
Ozymandias
Ik hoop dat Viergever zijn contract tot medio 2022 verlengt en de vaste linksback van Ajax wordt. Met hem op linksback en Veltman op rechtsback staan er twee spelers die geweldig doordekken (zelfs op de helft van de tegenstander).
3 0
mistermiyagi
Jongens: hoe heet die andere jonge Colombiaan die ipv Sanchez speelde in het nationaal eftal:
(Jong, groot en sterk)

Yerry Mina! die zocht ik.

Haal een Mina, Rigoni en Zaca en we zijn weer goed op weg.
0 -1
NouriVandeBeek
Niet verkopen. Dan maar transfervrij weg. Ik snap niet dat Overmars zijn contract niet verlengd had. Ideale speler voor in je selectie. Overmars wacht op de jeugd, maar Botman gaat het niet halen hoor.
1 -1
Dubbelvla
Viergever is voor mij top 5 van afgelopen seizoen - absoluut behouden.
11 0
TikkieTerugJaap
Aangezien Riedewald zo goed als weg is zou ik Viergever echt behouden en z'n contract verlengen. Is inzetbaar op linksback en LCV en speelt eigenlijk nooit een onvoldoende. Komt ook nog bij dat Sinkgraven blessuregevoelig is en De Ligt erg jong nog, die gaat nog wel een dipje krijgen.
1 0
iammike
Zeca voor linksback
Mina voor Riedewald
Vermaelen voor Viergever
Rigoni voor rechtsbuiten

Kom er maar in.
3 -3
Duif63
Vermaelen haha. Pijngrens van een vlieg.
0 0
AFCAsphere
Vermaelen? DIe is constant geblesseerd. No thanks, dan houd ik liever Viergever.
4 0
HZMKK
Wtf is dat toch altijd met die zogenaamde toppers... hier op Showtime zie ik ieder jaar dezelfde namen voorbij komen... vraag me serieus af of mensen deze spelers echt kennen en gezien hebben of gewoon de naam gaaf vinden......
- lozano
- bailey
- rigoni
- sisto
En ga zo maar door!
3 -1
Ozymandias
Bailey speelde in de Belgische Jupiler Pro League en ik neem aan dat de meestje mensen hem toen wel hebben zien spelen.
0 0
MSwertz92
Ziek, iedereen is genoemd deze transferperiode !
1 0
ajaxminimax
Welkom in komkommertijd...
1 0
3sterrenAjax1
verkopen! je hebt de jeugd klaarstaan. bergsma zeefuik dankerlui.
1 -9
iammike
Bergsma en Zeefuik oké maar Dankerlui komt zwaar tekort.
3 0
luiszwaaris
Denk dat je Riedewald beter kan houden dan Viergever. Riedewald kan nog veel beter worden, Viergever zit op zijn piek lol
0 -4
AFCAsphere
Ja, vandaar dat Nick een grote positieve rol speelde voor ons afgelopen seizoen, terwijl Riedewald nu op het punt staat te vertrekken.
1 0
luiszwaaris
Dat is prima hoor
0 -2
RvhC74
pfffff met Dagobert Overmars zijn wij een handelshuis aan het worden met geld op de bank en niet op het veld. Alleen maar investeren in jeugd is echt niet de oplossing.
Ook veltman staat al weer op de nominatie om ons te verlaten....

Er blijft straks weer een jeugd elftal staan in de voorronde wederom in de voorronde geen potten kan breken.

Ga gvd eens investeren in beleid en om eem elftal op te bouwen. Elk jaar weer hetzelfde zeg pfffff
5 -6
ajaxminimax
Weet jij wel dat er in deze tijd honderden geruchten de wereld ingaan? En bijna altijd is het pure onzin. Bovendien de basis van Ajax is nog steeds in Amsterdam. Je weet hopelijk ook dat transfers naar ajax amper uitlekken in de media, dus wacht nu eerst maar even af en ga oordelen wanneer het 31 augustus is.
0 -1
MosesD
Absoluut niet verkopen. Ervaring is voor de balans zo belangrijk in een jong team. Behalve ervaring brengt Viergever gif en drive in het team. Dat werd bijvoorbeeld gewoon gemist in de EL Finale. Viergever werd zoals wel meer hier weggehoond, maar is voor Ajax een meer dan prima speler. Ik zie Sanchez ook nog wel weggaan helaas. Douglas is nu op te halen, 29 jaar, zou ik meteen doen. Maar Overmars wacht liever nog even tot na de voorronde, geloof ik....
3 -1
Ajax#1900
Douglas kan echt niet. Die is nog minder dan Botteghin aan de bal en net zo traag. Echt totaal ongeschikt voor ons. Viergever gewoon verlengen.
2 -1
Ajaxbrl
We hebben straks alleen nog maar de B1 achterin staan , Marc ga je ook nog wat kopen misschien deze zomer of verkoop je gewoon iedereen zodat we straks voor het 4e jaar op rij met lege handen staan!?
2 -2
Suarez16_
Marc moet nu wel 4 aankopen halen. Een 4de centrale verdediger (hoeft niet veel te kosten), een linksback, een ervaren middenvelder (Type N. De Jong) en een buitenspeler.
1 0
foensai
middenveld totaal overbodig voor Ajax 1. Allen kadioglu zou voor Jong een aanwinst zijn. in de verdediging is zowel links als rechts (nog) dubbel bezet. voorin is ook alles dubbel bezet... door nu weer flink te willen aankopen geef je dus een verkeerd signaal af naar je jeugd waarvan een groot gedeelte echt al klaar is voor het echte werk. hooguit een extra talentvolle centrale verdediger erbij en je bent klaar. althans dat vind ik
0 -1
Suarez16_
CV niet dubbel bezet. Linksback niet dubbel bezet (want Dijks vertrekt voor 99%). Cvm niet dubbel bezet (reken niet op Appie in 2017 en zou Frenk dan als back-up van Ziyech zien). Je kan ook niet een heel seizoen rekenen op Neres, Kluivert en Younes. Dus er moet wel degelijk wat bij. Spelers als Dankerlui en Bergsma zijn het gewoon niet.
0 0
iammike
Tja dilemma. Ze willen 5 miljoen betalen lees ik op Twitter. Alleen als je hem nu meteen laat gaan zitten we bij de CL wedstrijden nog zonder onze 3 defensieve versterkingen.. Want ik neem aan dat er dan ook een vervanger voor Viergever gehaald wordt. Dat betekent dat je dan met Sinkgraven op linksback speelt (wat in CL wedstrijden redelijk risico vol is..) en De Ligt, Sanchez en Veltman op de andere plekken en alleen Zeefuik uit het eerste op de bank hebt. Bergsma zou je dan nog op de bank kunne zetten maar dit is wel magertjes allemaal... Een linksback en een linker centrale zullen zowizo moeten komen ook als Viergever blijft. Ik hoop op Zeca van Santos en Balanta van FC Basel. Wanneer Viergever ook vertrekt miss nog een Vermaelen proberen te strikken. Voorin zie ik verder alleen nog Rigoni graag komen. En voor in A1/Jong Ajax Die Braziliaanse spits Danilo en Okello uit Uganda.
0 -1
Suarez16_
Dillemma? Viergever is voor Ajax veel meer waard dan die paar miljoen.
2 0
AFCAsphere
Exactemundo. Na afgelopen seizoen moeten we hem er gewoon weer bij hebben. Zeker als je de CL groepsfase wilt bereiken.
2 0
Toon meer reacties