Ajax domineert team van het seizoen SofaScore, Tadic beste speler

door BadembaBarrie 30

Bron SofaScore

Ajax domineert team van het seizoen SofaScore, Tadic beste speler

door BadembaBarrie 30

Bron SofaScore

Laatst geüpdatet

Ajax domineert het Eredivisieteam van het seizoen van SofaScore. Maar liefst acht van de elf spelers kwamen uit in het wit-rood-wit. De man met de hoogste score mag ook geen verassing heten; Dusan Tadic is door SofaScore uitgeroepen tot de beste speler van het afgelopen Eredivisieseizoen.

De voltallige achterhoede en doelman van Ajax' eerste seizoenshelft zijn opgenomen in het elftal. Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Daley Blind kunnen allen rekenen op een plek in het team van het seizoen.

Het middenveld van SofaScores elftal wordt gevormd door Orkun Kökçü, Joey Veerman en Dusan Tadic, die voor het gemak op tien lijkt te zijn gezet. De drie beste aanvallers van het afgelopen Eredivisieseizoen zijn Cody Gakpo, Sébastien Haller en Antony.

Tadic speler van het seizoen

In de Instagrampost waarmee SofaScore het team van het seizoen bekendmaakte, is ook het gemiddelde eindcijfer van elke speler te zien. Daaruit blijkt dat Tadic zich SofaScores speler van het seizoen weet. Hij eindigde met een gemiddelde score van 7,84. Op de tweede plaats volgt Feyenoorder Kökçü met een gemiddelde beoordeling van 7,60. De derde plaats wordt gedeeld door Martínez en PSV'ers Gakpo en Veerman. Zijn eindigden elk met een gemiddeld cijfer van 7,51.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties