'Zijn met Vitesse geen hype meer van het begin van het seizoen'

NickOoms, 13-01-2021 om 09:55, 3708 views, De Telegraaf |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Danilho Doekhi vindt dat Vitesse geen hype meer is die alleen in de eerste helft van het seizoen piekt en vervolgens na de winterstop instort. Door dinsdagavond met 1-0 te winnen van FC Utrecht is de Arnhemse club medekoploper met Ajax van de Eredivisie.

'Dat betekent dat wij laten zien dat we voor langere tijd bovenin mee kunnen doen', begint de voormalig Ajacied tegenover De Telegraaf. 'Het is geen hype meer van het begin van het seizoen, waar je heel even bovenaan staat. We laten het nu al langere tijd zien. Dat moeten we gewoon volhouden tot het einde van het seizoen. Dan zien we wel waar het schip strandt.'

Vitesse moet in de maand januari nog vier keer in actie komen in de Eredivisie. De Arnhemmers spelen achtereenvolgens tegen FC Emmen (16 januari), FC Groningen (23 januari), VVV-Venlo (27 januari) en RKC Waalwijk (30 januari). Doekhi heeft dan ook het volste vertrouwen dat Vitesse een goede reeks gaat neerzetten. 'Als wij blijven winnen en de dingen blijven doen die we moeten doen, dan kan het een leuke maand worden. Dan benadruk ik wel, dat we onze eigen wedstrijden moeten blijven winnen, anders heeft het geen waarde. '

Verwacht jij dat Ajax met 1-3 wint op bezoek bij FC Twente? Zet dan in en krijg 8,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
A Kind of Magic
Gewoon een prima ploeg met wat interessante positiewisselingen. Bazoer speelt erg goed, maar het blijft een mannetje. Denk overigens dat hij te matig is in een 2-mans defensie
0 0
AjaxDordt
Heb het gevoel dat ze lang gaan bijblijven, hebben al best wat lastige uitwedstrijden gehad. Moeten nog wel naar Feyenoord en PSV, maar waarom zouden ze daar niet een resultaat kunnen halen?
0 0
GrandMasterFlex
Je mag toch hopen dat Vitesse nooit in de CL uitkomt. Kan je bij voorbaat al afwezig melden.
0 0
Pauw
Vitesse was in de eerste wedstrijden grotendeels minimaal gelijkwaardig aan Ajax. Vitesse scoort niet makkelijk maar krijgt weinig tegen.

Ik denk dat ze daarom redelijk lang bij kunnen blijven.Ze zullen ongetwijfeld een keer titelstress krijgen en/of spelers verliezen door blessures. Dan blijft er niet genoeg over om te winnen.
Moet wel bekennen dat de kans op echte titelstress wat kleiner zal zijn omdat de spelers de verwachting / de hoop van supporters niet zo goed kunnen ervaren.
0 0
Ajacied33
Grap voor Vitesse is dat het juist mis zal gaan tegen de komende "kleine" tegenstanders. Ik maak me in ieder geval niet druk om Vitesse
0 0
BlueDuke
Dat wordt idd interessant. Denk dat groningen bepalend voor ze is. Die graven zich in en vinden gelijkspel prima en hebben voldoende kwaloteiten om het te doen. Dan moet Vitesse het spel maken. Als ze die ook winnen wordt het wel een outsider voor de titel.
0 0
Ankaroth
Hij zegt hier helemaal geen rare dingen. Jammer dat Vitesse zo afhankelijk is van kortetermijn-spelers, anders had het een leuke subtopper kunnen worden voor de langere termijn.
1 0