'Na Van Dijk ook geblesseerde Thiago afwezig tegen Ajax'

JesseTH, 18-10-2020 om 20:45, 3938 views, Liverpool Echo |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Thiago Alcantara, middenvelder van Liverpool, lijkt niet in actie te gaan komen tegen Ajax. Eerder werd al bekend dat Virgil van Dijk ontbreekt wegens een knieblessure en de Spanjaard zou volgens Liverpool Echo ook afwezig zijn wegens een blessure aan hetzelfde gewricht.

De Nederlandse verdediger kwam vast te staan met zijn knie na een wilde manier van inkomen van Everton-keeper Jordan Pickford. Hij heeft schade aan zijn kniebanden en moet een operatie ondergaan. Hoe lang hij afwezig zal zijn, is nog niet bekend.

Ook de kwetsuur aan de knie van Thiago werd veroorzaakt door een charge van een tegenstander. Een tackle van Richarlison, voormalig Ajax-target, lijkt hem de wedstrijd tegen Ajax te kosten. Thiago zou naar verluidt niet met Liverpool afreizen naar Amsterdam.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Om heel eerlijk te zijn vind ik het geen voordeel dat Thiago niet kan spelen. Individueel gezien is hij natuurlijk hun beste middenvelder maar het middenveld speelt met hem momenteel minder doordat het nog de automatismes mist die het vorig seizoen wel had. Individueel speelt Thiago goed (op basis van zijn individuele prestaties hoort hij in de basis te staan) maar als team speelt Liverpool momenteel mider met hem. Ik denk dat Liverpool het beter zal doen tegen Ajax met een middenveld wat beter op elkaar is ingespeeld. Al hoewel ze zonder hem tegen Aston Villa natuurlijk geheel door de mand vielen maar tegen Arsenal (in de Premier League) speelde Liverpool zonder hem juist hun beste wedstrijd van het nog jonge seizoen.
0 0
Aad82
hij moet nog wennen aan dat moordende tempo.
0 0
Murtagh
We gaan winnen!!!
0 0
ram
Zo! Dat scheelt wel even hey. Ik vind hem momenteel de beste bij Liverpool. Ook nu ze Van Dijk missen, denk ik dat het een gelijkwaardige wedstrijd wordt.
0 0
Ajacied33
Dit scheelt toch wel weer, mocht het waar zijn dat Thiago afwezig zal zijn. Maar ja, je hebt dan nog steeds een Henderson die het tempo bepaalt. En voorin nog Salah, Firmino en Sane. Maar leuk om tegen de wereldtop te spelen
1 0
Aeter
Van Dijk en Alcantara scheelt toch wel een aardige slok op een borrel hoor. Tuurlijk hebben ze nog steeds een levensgevaarlijk team, maar je hebt zelf zeker meer kans als dit soort spelers ontbreken. Vooral veel druk op de vervangers zetten.
1 0
AFCA-B93
Helaas heb je dan nog te dealen met Mane, Salah én Firmino haha, wat een namen zeg
0 0
Ajaxxxisdebeste
Kudus, Anthony én Tadic
0 0
Sanalologo
Dat is niet verkeerd. Nu zal die klungel Wijndaldum mogen aankloten. De meest overschatte voetballer op het moment.
1 -4
Restored
Die 2 goals tegen Barca gemist?
1 0
Sanalologo
Heb je hem ook de spelmaker zien uithangen bij het NL elftal?
1 -4