Til: 'Vlaar heeft niet heel vaak van Ajax gewonnen'

JesseTH, 17-03-2019 om 22:20, 1542 views, VoetbalPrimeur |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Guus Til geeft aan dat AZ zich zondag niet aan heeft gepast aan Ajax. De Alkmaarders kennen de laatste jaren slechte statistieken tegen de traditionele topclubs, maar dat was zondag, tot groot genoegen van Ron Vlaar, anders.

'Hij heeft volgens mij niet heel vaak van Ajax gewonnen', lacht Til voor de camera van VoetbalPrimeur. 'Wij hadden de meeste kansen en het is ongelooflijk dat het 1-0 is gebleven. Zij hadden er ook wel twee kunnen maken, maar dan had het 5-2 of 6-2 kunnen worden.'

'De afgelopen tijd hebben we veel aangepast tegen topclubs, omdat het een taboe was', gaat de middenvelder verder. 'Vandaag zeiden we: jongens, laten we het gewoon op onze manier gaan doen. Ook al is het Ajax en weten we dat ze goed zijn, laten we er vol voor gaan. Dat heeft gewerkt.'

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Liam
Guus is echt een sympathieke jongen maar gisteren heeft wel weer aangetoond, en dat bij een winstpartij voor AZ, dat hij echt tekort komt voor Ajax in normale doen. En dat geldt ook (nog) voor Stengs.
0 0
Pierre Heno
Nou dan kan het vanaf vandaag dus weer gewoon inkakken met AZ want...ze hebben weer eens een keer van Ajax ( in slechte doen) gewonnen. Voor Til is AZ trouwens het maximaal haalbare wat profvoetbal betreft dus ik begrijp zijn blijheid wel. Nu maar hopen dat noch Feyenoord, noch AZ, noch Vitesse EL voorronden mogen spelen want ze verpesten de NL UEFA-coëfficiënt met hun verliespartijen tegen K-clubjes uit de balkan of Oost-Europa. Doe maar helemaal geen club in de EL dan kan Ajax tenminste de volle punten binnenhalen er ook zelf voordeel aan hebben. Wanneer we nu 1x gelijk spelen tegen Juventus zal vooral PSV daar de vruchten van plukken. Lekker bezig.
0 0
GrandMasterFlex
Zeker Til en dat wij ongeveer 15 wedstrijden meer hebben gespeeld telt niet mee natuurlijk. Een fit Ajax had hier ruim gewonnen.
0 0