Vitoria rekent op publiek tijdens Benfica - Ajax

SJvanveen, 06-11-2018 om 17:39, 8650 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Was Benfica-coach Rui Vitoria voorafgaand aan de uitwedstrijd bij Ajax nog lovend over de Amsterdammers, dinsdag had de onder vuur liggende manager het vooral over zijn eigen ploeg. Benfica speelt allerminst de pannen van het dak de laatste weken, maar Vitoria ziet dat als een voordeel. 

Op de persconferentie, daags voor het Champions League-treffen tussen de Portugese en Nederlandse grootmachten, sprak Vitoria over zijn team, dat na het verloren duel in de Johan Cruijff Arena eveneens verloor van Belenenses (2-0) en Moreirense (1-3). 'Deze wedstrijd komt op een prima moment. De spelers willen zich laten gelden na de afgelopen weken', citeerde onder meer Voetbal International Vitoria, die nogmaals terugblikte op de eerdere ontmoeting, die in de slotseconden werd beslist door een goal van Noussair Mazraoui. 

Vitoria is van mening dat details het verschil maakte in Amsterdam en stelt dat dat niet het geval zal zijn in Lissabon woensdagavond. Het Portugese publiek kan een doorslaggevende rol gaan spelen. 'De steun van het publiek is cruciaal. Natuurlijk treffen wij een opponent van naam, maar dat geldt ook voor Ajax', besloot de Portugese oefenmeester.

De persconferentie van Erik ten Hag is dinsdagavond om 19.45 uur. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Ow wat goed. Had hij zonder verwacht?
0 0
Bobbaasje
Benfica - Fenerbahçe: 1-0
Benfica - PAOK Saloniki: 1-1
Benfica - Bayern München: 0-2

Ajax gaat het gewoon flikken morgen avond.
3 0