Benfica-coach onder de indruk van Ajax

SJvanveen, 23-10-2018 om 17:05, 12756 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Benfica-coach Rui Vitoria is onder de indruk van Ajax. Samen met aanvoerder André Almeida blikte de coach vooruit op het Champions League-treffen tussen Benfica en Ajax in Amsterdam van dinsdagavond. FOX Sports maakte er een item van. 

'We weten dat Ajax een aanvallende speelwijze heeft. Ze hebben veel kwaliteiten en zijn heel dynamisch. Maar het heeft geen zin om onze speelwijze daarop aan te passen. We moeten onze spelers goed inlichten over hoe ze spelen, zodat onze spelers er klaar voor zijn. Het is duidelijk dat Ajax veel aanvallende impulsen heeft, maar onze spelers zijn goed en we hebben veel ervaring in dit soort duels', sprak Vitoria op de persconferentie. 

'Tadic en Neres ook goede spelers'

Aanvoerder en rechtsback Almeida is goed voorbereid voor de wedstrijd met Ajax en kijkt uit naar het affiche. 'Ik heb al de mogelijkheid gehad om beelden van Ajax te bekijken. Het is de vraag of Ziyech gaat starten, want Tadic en Neres zijn ook goede spelers en kunnen daar (voorin, red.) spelen. Ik hoop vooral mijn persoonlijke duels te winnen', besloot de captain. 

Inzetten op Ajax - Benfica? Odds voor een gelijkspel zijn 3,90!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!