Ajax bevestigt partnerovereenkomst met Curaçao

ThijsZwagerman, 15-01-2020 om 16:25, 12012 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft woensdagmiddag de sponsordeal met Curaçao bevestigd. Het gaat om een 3,5-jarige overeenkomst met Curaçao Tourist Board. Het logo van deze organisatie wordt door de sponsordeal zichtbaar op de mouw van het Ajax-shirt.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is content met de sponsordeal. 'Voor Ajax betekent het partnership met Curaçao Tourist Board een mooie uitbreiding van onze commerciële portefeuille. En wij gaan er met Curaçao Tourist Board voor zorgen dat hun marketingdoelstellingen mede dankzij deze samenwerking behaald zullen worden’, zegt Geelen op de clubwebsite van Ajax.

Giselle McWilliam, de Curaçaose minister van Economische Zaken, is eveneens blij met de deal. McWilliam hoopt door de sponsorovereenkomst meer Nederlandse toeristen naar Curaçao te trekken. ‘Toerisme is een belangrijke pijler van de economische ontwikkeling van Curaçao. De samenwerking met Ajax is een goede manier om onze Nederlandse en internationale doelgroep meer over Curaçao als veelzijdige vakantiebestemming te vertellen.’

Naast dat Curaçao Tourist Board middels een logo zichtbaar wordt op het Ajax-shirt, is ook onderdeel van de overeenkomst dat de selectie van Ajax 1 een bezoek aan Curaçao gaat brengen. McWilliam kijkt daarnaar uit. ‘We kijken uit naar een goede samenwerking en om het team op Curaçao te ontvangen zodat ze zelf kunnen ervaren hoeveel er te beleven is op ons eiland.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ElPistolero9
Ik vind het niks. Leuk dit soort dealtjes maar je zet er geen grote stappen mee. Je kan ook niet eindeloos doorgaan met nieuwe plekken op het shirt, 'king of the match', iconix filmpjes en dat soort ongein. Ik hoop dat Ajax nadenkt om de Arena te kopen en overwaarde op transfers rendabel te investeten, net als op termijn het zelf distribueren van tv-rechten. Alleen met dat soort initiatieven kan je echt grote stappen met je begroting zeten.
1 -3
Schip
Wordt gewoon een compleet verkeerde richting op gedacht sinds enige tijd. Ajax doet alles voor een euro of i.d. Leuke slogan voor op de website.
0 -2
GorillaBiscuits
En toch doen we het volgens verschillende onderzoeken commercieel gezien als een van de beste in Europa....
1 0
trainerdv
Dat trainingskamp zou ik laten schieten... Ten eerste verknalt de jetlag nadien je gehele fitheid. Ten tweede zijn het op Curacao met tropische temperturen en 100% vochtigheid gewoon geen goede omstandigheden om goed fit te worden, Ik kan het weten, ik heb er gevoetbald.
1 -1
MichelAngelo66
Het gaat ook niet om het trainen, maar om een lekkere vakantie voor de jongens en alle hotemetoten er omheen. Nog flink betaald ook.
0 -1
undercitydotexe
Het kanaal van Ajax op youtube staat ineens ook vol met commerciële meuk. Van mij hoeft dat niet zo
1 -3
Ismael Urzaiz
Ik vind persoonlijk dat je dit soort dingen niet moet doen als Ajax zijnde. Niet vanuit glijdende schaal oogpunt, maar uit principe. Het is helaas bijna onmogelijk om in deze tijd zonder shirtsponsor rond te lopen, maar aanvullende bedekking moet vooral een club als Ajax vermijden. Als we nou een standaardtenue hadden zoals PSV dan had het weinig uitgemaakt. Maar juist het iconische Ajaxshirt moet je simpel en clean houden.
1 -3
AjaciedRK
Er zou een gouden aandeel moeten komen waarin de waarden, clubkleuren en shirteisen van Ajax in vastliggen. Zodat een idiote eenling als Menno Geelen niet de ziel van de club kan verkopen voor 2 miljoen.
1 -7
GvanderK
Haha doe ff normaal.
1 0
DaNaRWaL
idiote eenling?? ga je mond wassen met zeep, mislukte
1 0
Bky
7 lettertjes op een mouw:

"MENNO GEELEN VERKOOPT DE ZIEL VAN DE CLUB"!!!!!
3 -2
OKP-AFCA
We hebben De Ajax Ziel nodig om de boel weer te redden...
1 0
Hollister
droeftoeter
1 -1
Bky
Superlelijk, maar voor 2 miljoen per jaar zou ik het ook doen.
5 -3
dumperPattiruhu
Is er geen (Amsterdamse) Miljardair die een voorliefde heeft voor Ajax om Ajax van een kapitaalinjectie te voorzien waardoor Ajax permanent een rol kan spelen in Europa?
0 -2
Sanalologo
Bah.
1 -2
Hollister
Zo praten die tokkies in Rotterdam ook.. wees eens trots op je club die met eigen middelen in de top van Europa bivakkeert .. zonder jaarlijks 140 miljoen aan tv gelden.
2 -2
TheRiviera
Mensen lopen echt te huilen voor niks. Het logo past prime op het shirt en zit niks in de weg. Mensen moeten maar eens leren te accepteren dat Ajax vaker zulke deals zal sluiten om financieel meer geld binnen de club te krijgen. Soms is het gewoon zielig om de comments te lezen.
6 -3
Cupmetgroteoren
Ik lees overigens net dat deze organisatie ook berichten gaat posten op de social media. Dan vind ik 2 miljoen wel iets te weinig. Ajax staat volgens mij in de top 20 van volgers in de wereld (correct me if i'm wrong). Dat aantal zal waarschijnlijk toenemen met al die partnerschappen en exposure. Maar goed, je haalt eruit wat erin zit.
2 -1
GvanderK
Prima toch
3 -4
Vertonghen
Lelijk logo, zichtbare plek...
Zijn er echt geen bedrijven die meer bieden dan 2/2,5M?
1 miskoop minder per jaar levert meer op.
Zou echt een groter bedrijf (en dus bedrag) bij Ajax op het shirt verwachten dan een random reisclubje.
Vreselijke verkrachting van het shirt.
1 -8
Cupmetgroteoren
a eens even kijken wat het gemiddelde percentage miskopen is bij clubs. Men doet alsof er een honderd procent hitpercentage moet zijn bij aankopen, maar je kunt nooit helemaal inschatten hoe een speler het zal doen, hoe intensief deze ook gescout is.

AZ gebruikt blijkbaar het moneyball systeem, maar kijk hoeveel miskopen zij hebben
0 -1
Hollister
Pff droeftoeter
3 -3
Arie Vink
Ajaxshowtime, doe wat aan dit mannetje. Leden met een andere mening wegzetten als zeikerds, moraalridders en droeftoeters.
1 -1
Hollister
Huilie huilie.. ik gebruik toch geen ziektes of wel? Types als jij roepen het hardste als straks geen geld is voor een nieuwe aankoop... zo bekrompen allemaal.. kortzichtigheid troef.. 2,5 miljoen per jaar voor een sponsor met klein embleem op je mouw is topdeal.
3 -1
Sammy Sosa
Droeftoeter
0 0
GvanderK
Prima logo
2 -2
trooop
Wat zijn dit voor belgische toestanden? Geen begrip voor. Dan liever een miljoentje minder. Richt je scouting en aankoopbeleid gewoon eens beter in. Daarmee verdien je niet alleen een veelvoud van dit soort kruimelwerk, maar hoef je ook je klassieke, 'classy' imago niet in de uitverkoop te doen.
3 -5
Wesl
Hier baal ik echt van.. Ons mooie tenue.. Waarom? Hoeveel zal de reisorganisatie bieden hiervoor?
4 -5
Hollister
pfff droeftoeter
0 -1
Sammy Sosa
Trieste rukker
0 0
JordanAFCA
Vind het best zonde van zo’n mooi shirt dat er van die sponsoren op moet staan. Zelfde geldt voor die Adidas strepen. Shirts waren veel mooier zonder al die merken en strepen op de mouwen
4 -2
Arek Milik
Stop it now! De trent is ingezet! Over een paar jaar geen rugnaam meer!

Hopelijk komt de werkgroep “Geef Ajax z’n gezicht terug’ weer in actie!
3 -7
Duif63
Wat schuift het ?
2 0
FrenkieDeLigt
Van onze grote vrienden van de Telegraaf:

"Om op de mouw van het Ajax-shirt te mogen staan betaalt het Happy Island jaarlijks bijna twee miljoen euro én elk seizoen een compleet verzorgd trainingskamp."
4 0
Cupmetgroteoren
Opnieuw een zeer goede deal, net als de deal met Qatar en VAE. Ajax is zeer goed bezig.
0 -1
AFCAjax
2 miljoen per jaar is wat mij betreft te weinig om op het shirt te staan. shirt bekladden voor de helft van hakims salaris..
1 -3
foensai
off... wat is er van waar dat Noa Lang naar Twente gaat?
0 0
Antafca
of dat er nou zo'n lelijke badge opzit of Curaçao.
0 -4
Arek Milik
Een Badge of Honer... dus jij vind onze Historische prestaties lelijk. Scheer je weg.
3 0
AjaciedRK
Fuck op joh. Daar hoort het logo van de 4 europese bekers te staan.

Straks kunnen we in Belgie gaan voetballen met 2 zij, 4 mouw, 2 sok, 3 rug, 28 broeksponsoren.
2 -4
PowNed
Ondanks dat ik het liefst zo min mogelijk poespas op ons shirt heb vind ik dat ze het best fraai hebben gedaan....
6 -2