Ten Hag laakt spelers en praat over Neres

SJvanveen, 09-02-2019 om 21:12, 38277 views, FOX Sports | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Erik ten Hag was na afloop van het verloren Eredivisie-duel van Ajax met Heracles Almelo diep teleurgesteld. De trainer vond dat zijn ploeg zich de kaas van het brood liet eten en uiterst zwak aan de wedstrijd begon. Uiteindelijk had die start zijn naslag op de algehele vertoning van de Amsterdammers. 

'Teleurstelling is het alomvattende woord. Het is onbegrijpelijk hoe we begonnen. Ze spelen ons in de kaart door zo hoog druk te zetten. Donny van de Beek was continu de vrije man, maar we hebben hem niet een keer gebruikt. Sterker nog: we hebben Heracles in de aanval gezet', begint Ten Hag bij FOX Sports. De trainer baalt dat Ajax zijn kwaliteiten niet heeft laten zien, want er lagen genoeg mogelijkheden, vond de oefenmeester.

'De eerste helft was heel matig. De eerste keer dat we gaan voetballen, levert gelijk een kans op. Zij zetten hoog druk en nemen zoveel risico. Het is onze kwaliteit om eronder uit te spelen, maar dat hebben we totaal niet gedaan. De tweede helft hebben we ietwat onze rug gerecht en kansen afgedwongen, maar helaas het niet kunnen keren.' 

Ten Hag laakte het gebrek aan mentale voorbereiding van zijn spelers. 'Je kunt ervan uit gaan dat een ploeg die een aantal keer heeft verloren, uit de startblokken schiet. Je moet je inlezen, dan kan het een makkelijke wedstrijd worden. Hoe dit kan weet ik niet, het zijn geen robots, maar als je top wil zijn, moet je erop voorbereid zijn. We hebben dit (hoge druk tegenstander, red.) nog niet veel meegemaakt, maar als Heracles zoveel risico neemt, moet je met onze technische vaardigheden aan het voetballen toekomen. 

David Neres negentig minuten op de bank

De coach van Ajax bracht Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad in de ploeg om iets te forceren, maar David Neres bleef negentig minuten op de bank. Dit terwijl de Braziliaan tegen VVV-Venlo nog zo goed en productief inviel. Ten Hag verklaarde zijn keuze. 'Heracles heeft veel loopvermogen en dan breng je Mazraoui. We wisselden Lasse Schöne, maar dan verlies je natuurlijk iets bij spelhervattingen. Zakaria Labyad is goed in spelhervattingen.' 

'Frenkie de Jong hebben we noodgedwongen moeten wisselen. Natuurlijk hebben we overwogen om Neres te brengen. Als je achter staat, is dit altijd een overweging. Maar we hebben meer spelers die een kentering te weeg kunnen brengen. We hadden mensen achter de spits nodig', doelt Ten Hag op het inbrengen van ook Kasper Dolberg. Of de titel verspeeld is als PSV zondag bij FC Utrecht wint? 'Er zijn nog veel wedstrijden te spelen. We moeten het er niet over hebben. We zijn diep teleurgesteld en daar ben ik verantwoordelijk voor. Ik vind het slecht en dat mag niet gebeuren.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
fanatiekeling
je wedstrijd analyses kloppen van geen kant, je moet ze zelf maar eens terug luisteren, is er dan niemand bij ajax die tegen je zegt dat je je belachelijk maakt in de interviews.
0 0
fanatiekeling
labydad goed in spelhervattingen,alleen niet op het veld schande neres is de speler die je over het dooie punt kan helpen dmv een actie en niet labydad, ten hag stap aub zelf op je hebt hier niets te zoeken bij ajax!!!
0 0
waayop
Een taak van de trainer is ook de ploeg op scherp zetten toch?
0 0
Jojo49
Van Gaal en reiziger samen. Straks met nieuwe aankopen. En dan weer bovenaan staan, en kampioen worden. Dan is dat onnozele gebrabbel ook weg , met restverdediging, vastzetten, de bus parkeren, in de flow komen, doordekken, plan B, en dat gezeur ook afgelopen. Gewoon hard werken en goed voetballen meer niet. Dat gezeur hoorde ik nooit bij Cruijff ,van Hanegem, Neeskens, enz
0 0
supporter sinds
Je moet niet praten over Neres .. Je moet hem laten spelen !
3 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
geen trainer die invloed heeft op hoe spelers het veld instappen.
alles afschuiven op ten hag(al ben ik geen fan) vind ik een beetje goedkoop.

hij was ook verantwoordelijk voor het systeem dat ajax zeer goed speelde in de cl, en dat spelers er vervolgens niet meer aanhouden en met de pet naar gooien, dat is een probleem die je bij spelers moet zoeken. er zit gewoon geen drive in onze spelers op dit moment.

het klinkt gek als je labyad brengt voor neres, maar eigenlijk is het logisch, labyad is sterk in dode spelmomenten en heeft een goede voorzet.
denk niet dat neres iets uit had kunnen halen, met dat overvolle strafschopgebied, die bal moest het strafschopgebied worden ingepompt.
0 -2
JesperOlsen74
Ik kan dat dom gelul van deze acteur niet meer aanhoren. Hij krijgt de boel gewoon niet op de rit. Trek je conclusie en ga. Liever gister dan vandaag.
4 0
je
ETH out.
David Neres banken 90 en verliezen 1-0 kan niet.
Out out out
5 0
suarez30
Ten Hag samen met labieliyat retour naar utrech
Vandaag nog. Reiziger de kans geven als coach
2 -1
SjaakWolfs
Tijd voor een trainer die wel over basale communicatieve vaardigheden, natuurlijk leiderschap en charisma beschikt. Liefst ook met enige ervaring op het allerhoogste niveau. Ongelofelijk dat je trainer van Ajax 1 kunt zijn, terwijl je jezelf nauwelijks verstaanbaar kunt maken.
3 -1
DiAngelo
Neres is momenteel de enige die het verschil brengt. Als je die te weinig op stelt haal je ook wedstrijtritme uit hem en de ploeg. Wanneer je wedstrijden echt wil winnen breng je dus Neres. We zijn niet ge-interesseerd in semi-intelligente oplossingen en argumentaties zoals n keuze voor Labyad. We hebben een trainer nodig die voetbal snapt. Dat heeft Ten Hag met zn staf niet laten zien. Over en uit wanneer PSV vandaag wint, die snappen voetbal wel op hun manier. Schandalig !!
5 0
jtsmit
Niet alleen brengen, Neres moet gewoon basis. Zeker zolang die Tadic als een natte dweil speelt.
0 0
Ajax4ever86
Helemaal mee eens. Het is werkelijk ongelooflijk dat TH de vrijheid krijgt om Neres helemaal kapot te maken zonder dat werkelijk iemand binnen Ajax ingrijpt. Neres is 1 van onze beste spelers met wen rendement waar je u tegen zegt. En dan komt TH week in week uit wel met 1 of ander bullshit verklaring. De hele flow en moraal heeft hij persoonlijk om zeep geholpen met alleen maar achterlijke beslissingen week in week uit. Wissels die werkelijk onverklaarbaar zijn terwijl elke leek op dat monent ziet dat de ploeg behoefte heeft aan iets anders. Heb TH lang het voordeel van de twijfel gegeven. Maar zijn krediet is nu op. Aangezien het seizoen toch al vertyft is (want tegen Real zijn we op deze manier sws kansloos), laat je desnoods Schreuder het afmaken. Maar TH is echt einde oefening. Is ook totale grip kwijt op de ploeg en heeft duidelijk het gezag niet meer die nu wel nodig is.
Kunnen we in ieder geval weer logische opstellingen zien en Neres weer zien vlammen zoals hij altijd doet
2 0
JohanCruijffAFCA
Dolberg en Neres chillen samen lekker op de bank. Die hadden samen voor 100 miljoen verkocht kunnen worden
2 0
ST
Rot toch op man! In potentie de beste aanvaller van de eredivisie. Is bij 3 goals in 10 min betrokken tijdens zijn laatste invalbeurt en nog geen basisplaats of laat staan een vervolg als invaller. Je bent een blinde idioot Erik! Oprotten moet je.
6 -1
Salamis
Wat een onzin weer. Labyad inbrengen want je hebt iemand nodig die goed is bij spelhervattingen. Die stond er nog en heet Zyech. Snel stoppen met Schone, die kan het niet meer belopen. Mazraoui deed het daar leuk, maar dan moet je Kristensen weer opstellen en die kan er echt helemaal niets van. Blind dan maar op het middenveld en die Argentijn erbij achterin. Verder was dat veld ook weer helemaal ruk, alle ballen schieten door. Geen excuus om daar te verliezen, maar dat plastic helpt ook echt niet meer.
4 0
Schip
Wat een idioot en fantast deze man. Hij draait altijd zijn kont eruit met een onzinnige uitvlucht. Nu is het weer dat Heracles veel loopvermogen heeft en dus breng je Neres niet.

En lekker volharden in het feit dat de SPELERS het fout doen door de vrije man niet te vinden, terwijl de fout overduidelijk tactisch van aard was en dus van de TRAINER die niet ingrijpt door niet per se op te willen bouwen, maar eerst die lange ballen te geven om onder de druk uit te komen.

Elke keer laat deze fluim zich tactisch nemen door de coach van de wederpartij. Schandalig dat hij een aanstelling heeft gekregen bij Ajax. Echt schandalig.
5 0
debarbaar
Heracles heeft veel loopvermogen en dan breng je Mazaroui? Rot op man. Als Heracles veel loopvermogen heeft dan haal je Kristensen en Schone eraf of stel je die überhaupt niet op. En die Labyad waarom is die eigenlijk meegekomen met ten Hag? Dat is een belediging voor de jeugdopleiding en doorstroming.
4 0
Jelephi
Je kan me niet kwaaier krijgen met dit soort uitspraken. Ten Hag flikker op met je wazige opstellingen en wisselbeleid. Je hebt geen autoriteit over deze groep en te lang geteerd op individuele vorm en kwaliteit de eerste seizoenshelft.

5 jaar geen kampioen, bedankt he.
7 0
kaashaas
Tactisch E.Ten Hag 5
Mentaal 1
Hoe kan je nou met dit team zo ondermaats presteren....
Lukt het je niet Erik om het team te motiveren?

Heel lang kreeg je van mij het voordeel van de twijfel maar nu ben ik er wel over uit.

Tegen Real Madrid staat dit team er wel hoor maar dan niet door jou toedoen want ze zullen zichzelf dan wel motiveren.

Bij Utrecht mogen dit soort slippertjes maar bij Ajax niet.
En daarom ben jij niet geschikt.
3 -1
Cruijffthebest
Lekker simpel om alleen de schuld bij de spelers neer te leggen. Nee, Erikje jij maakt steeds tactische blunders. Als je ziet dat je team voetballend niet onder de druk van de tegenstander komt, moet je anders gaan voetballen. Dan ros je de bal maar weg uit de verdediging en ga je het gevecht voor de 2e bal aan.
Wil je extra druk zetten na een achterstand dan gooi je er geen extra spits in, want die gaat in de weg lopen. Je versterkt het middenveld met een extra speler om sneller de bal terug te hebben en zodoende meer druk te kunnen uitoefenen. Ziyech had je naar het middenveld kunnen zetten en Neres rechtsbuiten, Dolberg voor Huntelaar. Zo had je veel meer kans gehad op succes.
Nee, Erikje......je bent een laffe trainer en een tactisch onbenul met jochies die geen winnaarsmentaliteit hebben.
Bedankt allemaal voor het verkloten van WEER een seizoen zonder kampioenschap!!!
7 0
ChelseaMan
Eens..vooraf had je al kunnen aanzien komen dat heracles vol druk op Ajax zou gaan zetten. We kwamen pas in de 20ste min voor de goal van Heracles. Wat heb je dan aan Huntelaar zonder vleugels? Dat heeft toch niets met werklust en mentaliteit te maken.

De ligt en blind kan je niks kwalijk nemen.
Kristensen en Lasse hoor je niet op te stellen.
Tagliafico bleef verdedigend goed overeind.
Frenkie moest voor twee voetballen.
Ziyech bleef het proberen en gaf niet op.
Van de beek is geen 10 en staat veels te diep.
Tadic is al weken uit vorm.
Huntelaar in een uitwedstrijd op eigen helft is een grap.

Onze rechterkant met Kristensen en Lasse werd verkracht. Over links kwam Heracles er niet door heen.

TH blijkt een one trick pony..4231..zal nooit meer terugvallen op een 433 met de punt naar achteren, als er Neres erin komt dan is het hooguit als 10.

Hij had het na PSV al moeten omgooien, in die wedstrijd wisselt ie Lasse ook pas in de rust. Dat je het na 010 uit nog niet ziet is ongelooflijk.

Elke tegenstander die ons een btje analyseert ziet dat we met een eenmans middenveld spelen en zet vol druk op ons. Alleen TH ziet dit niet.
5 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
tagliafico was zowaar een van de zwakste schakels, verloor continu de bal en won bijna geen een rechtstreeks duel, kuwas had hem in de broekzak.
veel problemen achterin begonnen bij hem en blind
0 0
EKS
Tja, spelers van ons kaliber zouden die bal toch wel bij een vrijlopende vd Beek moeten kunnen krijgen? Die daar wel degelijk enorm gevaarlijk is.
0 0
MankeNelis
Dit is de doodsteek na zo'n wedstrijd afgeven op je spelers. Het seizoen is hiermee ten einde. 2e plaats dat is het hoogst haalbare.
De beker blijft over, maar is in deze toestand ook heel ver weg.
Woensdag wordt een hels karwei. Dat kan een afstraffing worden.
Je moet een goal forceren en dan hou je Neres 90 min op de bank. Dan volgt er een onbegrijpelijke uitleg.
Onze fake Pep Guardiola heeft het leuk voor elkaar.
7 0
Limburgse Ajacied
Het heeft totaal geen zin om interviews af te nemen, het gelul is altijd hetzelfde en er veranderd toch niks....
0 0
blava
Kerntaak van een trainer is de beste 11 spelers op te stellen die het beste team vormen (lijkt mij).

Het is duidelijk dat TH hierin faalt (keer op keer).

Frenkie verzuipt op het middenveld omdat Schone het niet meer kan belopen. Donny moet meer vanaf het middenveld spelen. Een middenveld met Blind, Donny en Frenkie behoort tot the Europese subtop.

Kristensen hoort niet in Ajax 1. Als Mous of Veltman niet kan spelen Dest opstellen.

Huntelaar is af. Dolberg.

Vraagtekens over motivatie Ziyech. Het lijkt wel of hij al ergens getekend heeft en weet dat hij volgend jaar niet meer in Amsterdam speelt.

Het lijkt wel of TH de boel doelbewust saboteert. De opstelling, de instelling van de spelers, de voorbereiding op een wedstrijd (ga aub is een dag eerder naar Almelo en train op dat veld), het schoeisel (Adidas?), zijn wisselbeleid en gebrek aan durf waren schrijnend. Een absolute wan prestatie.
7 -4
EKS
Kan me zeer vinden in je bijdrage maar Dest vind je toch niet serieus. Nu al.
Heeft verdedigend wekelijks nog grote moeite in de eerste divisie. De Eredivisie lijkt nog best ver weg.

Puur verdedigen lijkt ook zijn minst ontwikkelde kant. Fysiek ziet het er ook nog wat zwak uit. Bij een lange bal heeft hij het moeilijk. Hij heeft nog tijd nodig. Als ik hem zie spelen vraag is me soms zelfs af wat die jongen in de verdediging doet. Hij lijkt me veel interessanter als middenvelder. Zoals je dat van een Sinkgraven ook zou kunnen zeggen. Of zelfs als aanvaller type Kluivertje.
Hem in het diepe gooien nu al kan je Onana en De Ligt - maar ook Dest zelf - niet aandoen. Tenzij er helemaal geen prijs meer te winnen valt, dan zou ik hem eens laten invallen.

Wat betreft de voorbereiding laat ze ter inspiratie zaterdag ook eens een uurtje eerder op DT komen om verplicht langs de lijn bij O9 gaan staan kijken (volgende week tegen Feyenoord dacht ik). Zodat ze zich zelf kunnen schamen bij het zien van wat het met die jochies doet om voor Ajax uit te mogen komen.
0 0
aka
Zijn uitleg was ook uiterst zwak
1 0
DeWijsneus
Dodelijke teksten, geduld is op. Eruit met die kale gek.
13 0
Gerrr
Vuilnisman !!

Kan deze ZAK ook nog mee ??
13 -1
ETM
Dus Neres kan eventueel als je achter staat? Neres kan niet achter de spits? Een wissel gebasseerd op het nemen van standaard situaties? Erik je kan het haast niet slechter beargumenteren.

Enige waarin ik je gelijk geef is dat de spelers over ruim voldoende kwaliteit beschikken om onder druk van Almelo uit te spelen. Echter dat moet alsnog voetballend gebeuren en op basis van een ingeslepen handelingen. Ajax bewees het voor de winter te kunnen op veel hoger niveau. Dus waarom lukt het ze dan niet?
Dat moet jij weten. Frenkie, Schone en Blind en ja ook Onana... En dan wissel je diep in de 2de helft. Frenkie ook nog eens alleen uit voorzorg?
3 0
PetrusKeizer
dus t draaide allemaal om loopvermogen en spelhervattingen. Volgende keer niet vergeten n soldeerbout mee te nemen. Voor als er ergens n draadje los zit.
4 0
sjaakahz94
Rot een eind op met je slap gelul. Echt waar je praat zovaak onzin Eric dit is toppunt. Neres niet brengen in deze zaadpot en na zijn optreden vorige week is niet te verklaren. Donny op plek van schone en Neres met zijn creativiteit er voorin bij. Had je meer opgeleverd
4 0
NouridolbergNeres34
Weg met die slappe zak van een trainer, hij heeft het nooit op de rit gehad leunt puur op de klasse van bepaalde spelers, Als die niet thuisgeven blijft er niets over.

Ingrijpen hoo maar, een van je beste spelers weg laten rotten op de bank (Neres) en schone iedere week in de basis zetten. Hij snapt het niet en zal het ook nooit begrijpen het blijft een Fc utrecht trainertje.
12 0
Aeter
Startopstelling is niks mis mee opzich, dus de eerste helft wijt ik 100% aan de gemakzucht van de spelers, maar in de rust moet ten Hag harder zijn en direct twee keer wisselen. Je kunt niet met exact hetzelfde zooitje beginnen. En dan altijd de meest strijdlustige speler, Donny, wisselen dat lijkt gewoon op bewuste sabotage en het niet brengen van Neres, het te scheiterig zijn om vedettes als Tadic en Ziyech te wisselen als ze extreem zwak spelen is ook een groot manco. Ten Hag laat juist nu zien dat hij niet de baas is, maar dat spelers als Tadic en Ziyech de macht hebben. Ten Hag moet nu gestopt worden door de directie, voordat ook het champions league sprookje in mineur eindigt. Met ten Hag gaan we 100% verliezen tegen Real en met grote cijfers ook. Een echt goede trainer ziet dat je nu spelers als Ziyech en Tadic hun plek moet wijzen en ze gewoon 5 wedstrijden moet laten banken, voor de wanprestaties die ze leveren. Onvoorstelbaar dit.
14 0
ST
Daar is alles mis mee! Neres hoort in de basis. Daarnaast is het dom om zonder Dolberg te spelen als die net lekker in vorm begint te komen. Ook laat Schöne al jaren zien dat hij als CVM in dit systeem het niet kan belopen. Dan stel je die daar dus niet meer op.
2 0
Ar
De Jong was de eerste die gewisseld had moeten zijn.
Was nog 75 cent waard gisteren.
2 0
Joker
Net als in de kuip had hij na 25 min aan een beslissing moeten nemen. Dan pas laat je zien dat je laksheid niet pikt
2 0
mercurius3
Zet gewoon een willekeurig iemand op de bank met een blinddoek om, en geef hem de taak ad random iemand aan te wijzen om in te vallen, en de kans dat het een goede wissel is is hoger dan bij ten hag.
4 0
talent020
Ajax in goede vorm zou al moeite met Real hebben, echter maak ik me nu helemaal geen illusies, dit labiele Ajax zie ik Real niet uitschakelen, Ten Hag laat idd zien dat hij geen harde beslissingen durft te nemen, heeft amper verbetering gebracht na Keizer, plaatsing voor CL is meer te danken aan de inviduele klasse van spelers dan aan zijn inbreng, een ontslag nu zal niet gebeuren, maar geen prijs is sowieso exit Ten Hag na dit seizoen.
4 0
ajaxdordtt
Geloof nog steeds niet waar ik naar heb zitten kijken. Alweer niet. 4 punten uit 4 wedstrijden. Het demasqué is compleet. Erik langs de lijn als een hertje dat de koplampen van een auto op zich af zag komen. 65 minuten kansloos voetbal waren nodig voor hij in actie kwam.

Hij bedacht het grandioze plan om het lulletje van de groep, Superzaka, die hij normaal nooit gebruikt op dit cruciale moment in te brengen. Heeft nog nooit iets laten zien, maar nu er 2 goals nodig zijn om het seizoen te redden werd hij gebracht. Vanwege zijn spelhervattingen. Vervolgens werd hij een half uur overal weggestuurd door Ziyech.

Ook Mazraoui mocht er in. Niet op zijn vaste back positie voor de wederom hilarische Kristensen maar op het middenveld. De man van 43 miljoen plus mocht zich gaan warmlopen.

Uiteindelijk wordt er 10(!) minuten voor tijd pas wat risico genomen. Dit blijkt ook nog uit nood te zijn geboren, want de Jong kon niet verder. Neres mocht blijven toekijken hoe Kristensen als een wilde langs de lijn bleef rennen, Ziyech weer eens dacht dat hij een freestyle voetballer was en Labyad zijn formidabele spelhervattingen etaleerde.

Ik wist het eigenlijk al na de eerste persconferentie. Ik was volledig overtuigd na de vernederende kampioenswedstrijd van psv vorig seizoen. De volgende oorwassingen in Eindhoven en Rotterdam maakten het beeld compleet.

Met de komst van ten Hag is alle bluf verdwenen. Zijn angst slaat over op het team en zodra het een beetje spannend wordt is Erik compleet in paniek en maakt hij de gekste beslissingen. We hebben een Champions League team met een trainer voor een provincieclubje.
11 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
kristensen was een van de betere ajacieden, verloor heel weinig de bal, had veel steekpasses en voorzetten, het probleem moet je juist zoeken bij de gevestigde en opgehemelde spelers.

tagliafico, blind, frenkie de jong, ziyech, tadic deze spelers waren zo ongelofelijk slordig eergisteren bij die spelers lagen die stats van 187x balverlies
0 0
Pierre Heno
Deze man is gek. Niet serieus te nemen. Hoe heeft hij ooit Marcel Keizer kunnen verdringen bij Ajax 1? Antwoord: dit smerige zaakje werd door het GAE duo Overmars-Ten Hag bekokstoofd eind augustus/ begin sept 2017 . That's how.
6 -1
Aad82
de schuld ligt bij autist en geldwolf marc overmars en in iets mindere mate bij van der sar. ten hag heeft zijn mannen vanaf half juli 2018 tot aan de winterstop, ruim 5 maanden lang, bij vlagen fantastisch laten voetballen. toen kwam florida en toen de domste beslissing ooit van overmars: ipv focus te blijven houden op 2e helft competitie, CL en nationale beker, ging het alleen maar over transfers en zo heeft hij er persoonlijk voor gezorgd dat ten hag zijn werk niet meer goed kon doen. die mongolen overmars en van der sar hebben bosz, keizer en nu ook ten hag het leven zuur gemaakt. dat jullie dit niet inzien joh. voor hen is geld belangrijker dan prijzen pakken. ze creëren een onwerkbare sfeer voor de hoofdtrainer, die vervolgens zijn verhaal en visie niet meer goed kan uitleggen aan zijn spelers, omdat de focus weg is. mensen die ten hag en/of de spelers de schuld geven van dit alles, begrijpen er helemaal geen ene tyfus van.
1 -10
Ferd
Wat is dat toch? Zodra je een gebruikersnaam ziet met een getal als laatste teken kan je er vergif op innemen dat het ultradom negatief gedram is. Duif63, Ajax68, die dodo met 1964 in z'n naam. En zo zijn er nog wel een paar. Misschien moet Pierre Heno zijn gebruikersnaam ook maar aanpassen naar Pierre Heno 58
2 0
Ar
Nerd.
Als we jouw naam zien weten we bij voorbaat al dat het dom is.
0 0
trodat4030
Wat krijgen we nou?!? Ik eis een rectificatie! :p
0 0
31xAjax
En misschien moet jij de F veranderen in een N....
0 0
MichelAngelo66
Dat vind ik niet aardig.
1 0
ajaxdordtt
simpele ziel
2 0
AFCA024AFCA
Overmars en Sar leveren toch een kampioens waardige selectie af... Feit dat daar geen resultaat mee wordt behaald is volgens mij alleen aan de trainer te wijten
8 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
of aan de spelers.

denk er nog even over na als je emotie wat bedaard is.
0 0
ajaxdordtt
Precies. Lulletje rozenwater begrijpt niet dat als er clubs met zakken van 75 miljoen voor de deur staan je niet zomaar de telefoon van de hoorn kunt halen. Marc heeft zelfs Neres weten te behouden. Wat achteraf onzin is, had hem maar lekker laten gaan. Erik heeft hem niet nodig.
1 0
ST
Erik spoort niet.
0 0
Pierre Heno
Marc heeft Neres helemaal niet 'behouden' !!! Marc is volledig in het pak genaid door Mexicaans K clubje America en het duo Lainez-Guardado maar had ondertussen wel oren naar het 'mega' bod van een Chinees clubje op Neres, daarmee Neres tot op het bot demotiverend. Toen die 'soap' met Lainez reeds lang een 'done deal' tussen America en Betis bleek zei Overmars ineens dat Neres niet meer getransfereerd mocht worden. Nu zit deze intuïtieve speler vooral op de bank. Deze tandem Overmars-Ten Hag is knettergek en de dood in de pot voor Afc Ajax. De 5 op een rij komt nabij.
2 0
3*stars*3
Nee, nee Ten Hag.
Ik vond en vind nog steeds dat hij soms te hard werd aangepakt en dat mensen hem zelfs oo randzaken pakken, zoals zijn accent en uitspraken maar ook Ten Hag heeft keihard gefaald.
Hij kan het uitleggen hoe hij wilt en het 99x herhalen maar Labyad erin brengen, Neres voor shit laten warmlopen, terwijl hij vorig week verschil heeft gemaakt met zijn invalbeurt...
Echt niet te geloven.
Neres is imo sowieso een basisklant en moet desnoods vaste invalkracht zijn, punt.
2 0
mercurius3
Want zijn accent, uitstraling en uitspraken doen er niet toe? Hoe kun je iemand serieus nemen en zijn boodschap opvangen en eigen maken als je iemand hoort praten met het taalniveau van een kleuter, die werkelijk niks zinnigs zegt en totaal incoherent is? Accent, uitstraling en uitspraken IS gewoon onderdeel van het pakket als trainer. Je kunt ook geen leraar voor een klas zetten met het didactisch en communicatief vermogen van een doperwt, en dan zeggen 'we moeten hem niet beoordelen op deze randzaken'.
5 0
Minsc
Maar als Ten Hag het niet in een speler ziet zitten stelt hij hem dan ook echt niet op, zagen we met Wöber. Wel linksback zetten, wat hij niet kon, maar niet centraal. En Bakker 15 keer op de bank maar niet gebruiken.
1 0
3*stars*3
Mwa, ik ben niet objectief mbt Wöber want riep al lange tijd dat Wöber onderschat werd en imo zelfs basisklant was en hij had ook een goede klik met De Ligt.
Ik zag liefst CV duo De Ligt-Wöber en Blind dan naar het middenveld.

Maar ik snap jouw punt wel want Wöber was onder Keizer vaste basisklant maar Ten Hag zag het duidelijk niet in em zitten.
Net als met onze vriend Neres.
Schandalig hoe Ten Hag met Neres omgaat.
Geen andere woorden voor.
3 0
ajaxiscruijff
Voor volgend seizoen: zo veel mogelijk spelers behouden> We hebben op zich een fantastische selectie namelijk, daar ligt het niet aan. Wat het wel aan ligt, is de staf. Die graag vervangen dus. Mijn voorkeuren voor een nieuwe hoofdcoach:
1. Peter Bosz
2. Marcel Keizer (verdient een eerlijke kans)
3. Frank de Boer
4. Jaap Stam
5. Co Adriaaanse
6. Andries Jonker

In elk geval het liefst iemand die bij de club past, het voetbal van Ajax begrijpt en overwicht heeft op de groep. Ten Hag voldoet niet aan deze profielschets.
1 -6
trodat4030
Hahahahaha, Bosz, o wacht, die kan niet? Nou, nemen we Japie toch?

W
T
F
?

En dan zo'n nickname verzinnen.
0 0
ajaxwestland09
ik mis mourinho :P
0 -1
3*stars*3
Gelukkig kan ik toch nog lachen, voor het slapen gaan.
Vooral nummertje 4 en helemaal suf gelachen om nummer 6!

Welterusten kerel, jij bent ook moe...
4 0
mercurius3
Wéér een Nederlandse trainer c.q. zakkenvuller uit de inner circle? Gewoon eindelijk verstandig zijn en radicaal voor een buitenlandse trainer kiezen. Nederlandse trainers voegen niks meer toe en zijn allemaal Advocaatje geworden (lees: opportunistische zakkenvullers).
2 0
Minsc
Ik vond dat 'kale clown' altijd onnodig en kwetsend.
3 0
komopajax777
De komende wedstrijden gaan het lot van Ten Hag bepalen.Van Real win je niet en zeker niet over 2 wedstrijden en in de Kuip gaan we weer over de knie.Het is vooral zijn wisselbeleid die hem de kop gaat kosten.Hij heeft de pech dat de selectie uiteindelijk toch niet in balans is gebleken.Geen bijter op het middenveld, geen spits à la Luuk de Jong en geen plan B bovendien.En het allerergste; geen mentaliteit en geen echte clubliefde.Zo'n Labyad bijvoorbeeld moet je nu al de wacht aanzeggen.Onbegrijpelijk dat hij wel speeltijd kreeg en Neres met zijn hoge bewezen rendement niet...
1 0
ajaxdordtt
Alweer het lot bepalen? 2 beschamende nederlagen in eindhoven, vernederd in Rotterdam. 8 punten achter met een selectie van een paar 100 miljoen. 4 punten uit 4 wedstrijden na de winterstop. Naast het feit dat je compleet voor lul staat met hem als uithangbord.

Zijn lot laat wat mij betreft al een tijdje te lang op zich wachten.
2 0
AnsB
Wat is dat toch met voetbalsupporters?
Als Ajax goed speelt ligt het aan de spelers, als Ajax slecht speelt is het de schuld van de trainer.
Zo weinig scherpte, zoveel slordigheden. Het blijft een eeuwige discussie in hoeverre een trainer dit kan (of zou moeten kunnen) beïnvloeden. Ik denk er maar het mijne over (ik denk dat een coach daar een beperkte invloed op heeft en dat spelers zich als prof moeten gedragen; anderzijds zijn het idd geen robots en niets menselijks is hen vreemd).

Ik ben een TH-fan qua visie en aanpak, maar het is ook een gegeven dat hij weinig ervaring heeft in de top. Breekt dat hem op?
De basisgroep heeft ook best een hoog prima donna-gehalte. Weinig echte vechters. Als alles top is wordt dit allemaal verbloemd. Nu zakt het in elkaar en valt dit extra op. Ontbreekt er toch een balans? Of wordt dit niet goed gemanaged? Wat me overigens niet eenvoudig lijkt, want als je dat soort karakters hard aanpakt (à la Van Gaal), dan komt er meestal niet veel goeds meer uit voort. Dan moet je wel alternatieven achter de hand hebben.

Ik had nooit gedacht dat Ajax zo diep zou zakken, maar feit is dat het sinds de winterstop niet loopt en dat er heel veel mis gaat. 't Is net als bij vliegtuigrampen: er is zelden sprake van één duidelijke oorzaak maar van een combinatie van factoren.
Kan best zijn dat TH de grip kwijt is, maar dat is in mijn ogen niet dé oorzaak.
3 -3
Pierre Heno
OK Ans....;laten we het simpeler stellen: de oorzaak is dat Ajax niet goed speelt. Nu alleen de oplossing nog .
0 0
AnsB
Haha, leuk gereageerd. Helaas is dat niet zo simpel, hoewel Real misschien als een rode lap kan fungeren. Dat zou ideaal zijn.
0 0
wimmus
Ten Hag is inderdaad de grip kwijt (heeft hij overigens nooit gehad) maar dat is niet de voornaamste oorzaak van het verval.
De spelersgroep hangt namelijk als los zand aan elkaar en de voornaamste oorzaak is misgunnen.
Voor het eerst sinds jaren en jaren is een transfer in de kleedkamer niet op de bij ajax gebruikelijke wijze door de spelersgroep gevierd of zeg maar herdacht.
1 -3
AnsB
Eerlijk gezegd geloof ik niet dat ze elkaar iets misgunnen. Ik denk eerder aan een reeks van factoren, te beginnen dat het vóór de winterstop allemaal te makkelijk is gegaan, waardoor een soort hoogmoed ontstaan is. Onbewust is er wellicht een soort onoverwinnelijkheidsgevoel in de hoofden geslopen, waardoor je minder scherp bent en te ontspannen. Mogelijk versterkt door die hele lange periode dat Ajax er direct móest staan. Mentaal en fysiek ben je dan ook toe aan ontspanning.
En laten we wel wezen, al dat gedoe rondom de transfers doet de concentratie ook geen goed. Zoals ik al zei: een hele reeks van factoren zijn volgens mij de oorzaak. Vast nog wel meer dan ik hier benoem.
0 0
HsvHoek
Exit ten Hag graag, het is echt tijd voor een buitenlandse trainer, die er heel anders tegenaan kijkt. Begin februari en we doen al niet meer mee, dat is gewoon schandalig.
1 0
Joseph
Zou Litmanen er al klaar voor zijn..?
0 0
mercurius3
Het is 1 grote chaos bij Ajax. Zaakwaarnemers die dagelijks in en uit lopen op de Toekomst, het wemelt van de media op de Toekomst en rond de Arena, die teren op roddel en achterklap en uit zijn op de volgende negatieve scoop, waardoor spelers onzeker worden, spelers worden het hoofd op hol gebracht door louche mensen, media die lijntjes binnen Ajax hebben, de vijfde colonne als Arie van Os die een status aparte hebben en zomaar de Arena in en uit lopen, met eigen belangetjes, spelers die toestemming krijgen om 10 interviews in een week te houden om over zichzelf te praten en zichzelf te promoten. Er is geen loyaliteit en geen respect meer voor het instituut en het cultureel symbool Ajax, noch van spelers, noch van trainers. Het moet afgelopen zijn. Er is nooit rust en geen gezag, en daarom moet er keihard worden ingegrepen. Ajax moet derhalve als een tuchtschool geleid worden. De militaristische stijl waarbij jeugdspelers en trainers de eed van loyaliteit afleggen en de ideologie van Ajax wekelijks van jongs af aan bij jeugdspelers erin wordt gedreund, want mensen zijn niet loyaal van nature, zo blijkt weer eens. De Toekomst moet hermetisch worden afgesloten voor pers en zaakwaarnemers, zodat er rust is rondom de club. Van Gaal moet een half jaar orde op zaken stellen en keihard ingrijpen. Daarna een buitenlandse trainer ajb
2 -1
MosesD
Als iedereen fit is, gaat ten Hag het dan weer presteren om Neres op de bank te zetten? Dat zou echt verbijsterend zijn. Wellicht is de Jong niet fit genoeg en komt Neres weer op het middenveld terecht. Zet Ziyech daar nou gewoon neer. Als we de 27e ook uit de beker liggen, zijn de dagen van ten Hag wel geteld, lijkt me.
2 0
3*stars*3
Dagen van Ten Hag lijken sowieso geteld.
Hij is het helemaal kwijt en ik vraag me echt af wat er is gebeurd in de winterstop.
Of de jongens zijn zo erg gaan geloven in zichzelf en denken dat ze Eredivisie op halve kracht kunnen afhandelen, nou nee.
Want je verliest gewoon 7 punten binnen 1 maand teen teams met veel minder kwaliteit.

Heerenveen was waarschuwingsschot maar daarna ging het helemaal mis tegen die kakkerlakken en gisteren weer.

Vraag is niet of PSV die schaal pakt maar wanneer.
0 0
Pierre Heno
eh...2x verlies en 1 x gelijk = 8 verliespunten
0 0
Joseph
Zo zie je dat er niks van het middenveld over blijft als Frenkie niet presteert, al die verhalen over de variatie in de opbouw kunnen de prullenbak in, dat was Frenkie.

Schone is 1 grote grap, kan totaal niet mee in het voetbal, verdedigend en aanvallend kan hij niks brengen. Enige wat hij kan, is het spel vertragen (soms kan dat fijn zijn, maar je moet ook kunnen versnellen) en vrije trappen nemen. Van die vrije trappen gaat misschien 10% er in, daar hoef je het dus niet voor te doen.

Je moet hopen dat Magallan fit is, want Blind heb je tegen Madrid absoluut nodig op het middenveld, als hij er niet bij is Frenkie op 6 en Donny en Ziyech er naast. Voorin natuurlijk Neres, wat een clown dat hij die op de bank houdt. Ten Hag werkt Wober er uit en laat Labyad in de selectie, echt ongelofelijk!
3 0
dennis1217
waarom is frenkie zo heilig?

hij is bang voor geblesseerd te raken, had hem gelijk weggedaan. donnie zet continue druk en gaat iedere keer diep maar wisselt hem altijd. waarom niet tadic eruit want wordt moe van hem de laatste tijd. de jongens die normaal de kar moeten trekken ( tadic,frenkie,daley, ziyech) zie je nergens. ziyech is alleen maar met zich zelf bezig alsof hij pissig is dat barca niet voor hem komt. onana die continue de gevaar op zoekt en nu wordt het afgestraft. daley verdedigt als een oud wijf terwijl hij in Engeland heeft gespeeld wat hoger is dan hier. neres wordt amper gebruik en nu had je hem nodig doet hij labyad erin. labyad gebruik hij amper en heeft bijna geen wedstrijd ritme en doet hij hem ineens erin terwijl hij makkelijk vorige week had kunnen doen.

nu kan je zeker de kampioenschap vergeten.
1 0
Oliveira
Misschien eens de spelers op hun vaste positie zetten, Ten Hag? Daar valt veel te winnen! Middenvelders als buitenspelers gebruiken, en compleet onbruikbare rechtsback opstellen, De Jong opstellen die met zijn hoofd al in Spanje zit, Van de Beek als aanvallende middenvelder opstellen en dan ook nog Labyad brengen die letterlijk NIKS heeft laten zien het hele seizoen en dan hopen dat hij de wedstrijd kan kantelen in het voordeel van Ajax? Daar is Labyad niet goed genoeg voor, hij is hooguit een doorgeef luik. Dit zijn de keuzes van Ten Hag. Hij moet dit zichzelf aanrekenen. Je hebt 2 buitenspelers op de bank, gebruik ze dan verdomme ook! Neres kan feilloos basis staan en Cerny kan eventueel ook invallen. Dan heb je ruimte zat om te schuiven op het middenveld door Tadic en Ziyech een linie terug te zetten, Ziyech als aanvallende middenvelder voor De Jong en Tadic als linkermiddenvelder voor Van de Beek of Schone. Gravenbergh erbij halen om te kijken of hij eventueel verdedigende middenveld kan staan( eventueel als invaller), of Eiting in deze rol.
1 0
Hagmag
Ten Hag had Neres direct na de rust al moeten inbrengen. Voor wie ? Voor Tadic, die weer slecht speelde en/of weinig toevoegde aan het spel.
Kristensen, die zo nu en dan goed doorkwam maar ook in verdedigend opzicht grote steken liet vallen mocht ook blijven staan.
Nu moest opeens Labyad de reddende engel worden, met redenen omkleed door Ten Hag.
Ik vat het gewoon samen als mismanagement om in de 2e helft de kans te grijpen eea recht te zetten. Kappen met dat altijd maar willen opbouwen van achteruit, terwijl Heracles zo hoog stond.
Weer zeer domme en onbegrijpelijke wissels. En dan komt Dolberg voor de Jong, daar waar je dan juist toch nog Neres zou verwachten, die veel beter in staat is te spelen in de kleine ruimte dan Dolberg. Maar nee, eigenwijze Ten Hag zag geen heil in Neres.
Daarom zeg ik nu...: Het is wat mij betreft wel mooi geweest met Ten Hag.
Ten Hagmag, of moet zsm vertrekken, hij kan het niet managen met de nietszeggende Winter naast hem.
Ik zeg: Van Gaal zsm terug als coach voor dit Ajax.
5 0
wimmus
Wat een opportunistisch gelul over Ten Hag. Niet de beste coach (eufemistisch gezegd) maar het zijn de spelers in eerste instantie die falen.
De Servische grootmeester Tadic is meer een pantomime voetballer. Verongelijkte gebaartjes maar staat er nooit wanneer het er echt om gaat zoals tegen PSV en Feyenoord.
Zogenaamde redder in de nood Blind is een defensieve sufkut die de ballen snapt van restverdediging.
Frenkie Slaapdoos en Oflaterana waren de beste Heraclieden vanavond.
Schone is voorturend bezig met zijn virtuele rollator en van de Beek probeert het record in de weg lopen te verbeteren waar hij zonder meer in slaagt.
Ziyech is met afstand de grootste alibi-voetballer. Speelt al 8 jaar(!!!) eredivisie en komt maar niet weg ondanks zijn voortdurende sollicitaties in met name Spanje en Italie. In het buitenland zien ze hem toch anders dan hier in Nederland.
Voor de Ligt is de verantwoordelijkheid als aanvoerder met zijn 19 jaar teveel gevraagd (geen overwicht op die overbetaalde en overjarige clowns van ajax) en zakt net zo hard weg in de algehele malaise als de rest.
De rest is het noemen niet waard op Tagliafico na. Doet zijn best maar is geen team stimulator.

Wordt een complete afgang a.s. woensdag.
2 0
Dexy
Ten Hag er nu al uitgooien zou i.m.o. een enorm opportunistische en domme zet zijn. Denken jullie nou echt dat een nieuwe trainer het gat van 8 punten dit seizoen nog gaat goedmaken? No way, ik kan je op een briefje nageven, dat gaat geen enkele trainer meer lukken. PSV gaat gewoon kampioen worden. Plus dan ga je midden in het seizoen weer switchen van speelstijl, wat haast nooit goed uitpakt. Zeker nu je nog in de race bent voor de KNVB-beker en het goed doet in de CL.

Beter laten we Ten Hag dit seizoen gewoon nog even afmaken, wellicht de dennenappel winnen, en dan in mei/juni pas afscheid van hem nemen een nieuwe trainer aantrekken. Die heeft dan de gehele zomer de tijd om - samen met alle nieuwe spelers die er gaan komen in de zomertransferperiode - een nieuw team te smeden dat er volgend jaar wél vanaf dag 1 van de competitie staat.
3 -1
Pierre Heno
er nu al uitgooien?! Beter zou je kunnen zeggen 'er pas nu uitgooien!'
1 -1
AjaxBaggio
Je zou ook kunnen zeggen. Nu een nieuwe trainer en alvast aan volgend seizoen werken.
Ja, leuk en aardig dat we het goed doen in de CL. Maar na Real liggen we eruit. En tegen Feyenoord ga je op deze manier ook niet winnen.

Dus in maart ben je uitgeschakeld in de CL, uitgeschakeld voor de beker. En je wordt geen kampioen meer. Waarom wachten op een nieuwe trainer ?
3 -1
Ajacied33
Probleem is, krijg je de neuzen wel allemaal dezelfde kant weer op onder TH? Je hebt wel gelijk, ben ook niet voor een trainerswissel midden in het seizoen. Maar het spel wordt met de week slechter lijkt het wel. CL is binnenkort voorbij en dan rest de beker, is onze enige "prijs" die je kunt pakken. Dus feitelijk is het seizoen al een beetje voorbij
0 0
goajaxgo
Hoe kwaad ik ook ben, ik ben het er wel helemaal mee eens. Los daarvan heeft het ook tijd nodig om een nieuwe trainer te vinden die geschikt is. Midden in het seizoen daar naar op zoek gaan lijkt e geen goed plan.
2 0
Dexy
Precies
0 0
ajax4lifebaby
WE NEED LIOUS VAN GAAL
1 -5
Joseph
Peter Bosz. Ik hoef geen counter coach.
2 0
wimmus
Joepie!
Haal die prijsloze kamikaze coach maar terug.
In Eindhoven en Rotterdam zullen ze dit toejuichen.
0 -2
charis
Gewoo een buitenlandse trainer
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Wat moet neres doen om te mogen spelen? Iedere week een hattrick maken in die 5 minuten speeltijd die hij krijgt?

Vorig jaar MVP, en dit jaar ook een van de meest productieve spelers, hoewel hij bijna nooit mag spelen.

Ten Hag eruit en Neres erin.
6 -1
ChelseaMan
Dan moet TH zijn systeem omgooien en dat weigert hij, en als tien vond hij Neres ongeschikt..
0 0
4EVERAJAX
wat een geneuzel die TH, achteraf makkelijk praten
0 0
T.reckveugel
Bij Kutrecht leek ten Hag iets (stelde niet veel voor, de kenners roeptoeterden het) te bereiken, maar alles stortte daar ook hopeloos in. Net als bij Ajax nu. Lulkoek na wedstrijden, belachelijke wissels, Labyad voor de spelhervatting (?), in andere wedstrijden helemaal niet wisselen, Neres en vooral vdBeek misbruiken.
Bij geval Younes had er een belletje moeten rinkelen, nu is het weer te laat waarschijnlijk. Hij kan ook zelf gewoon opbokken
2 0
TheArrowMan26
Wat als ajax straks wordt afgemaakt door real? Ten Hag ontslaan? Zo ja, wie moet hem dan vervangen?
0 0
Joseph
Wim Jonk.
0 0
Youri08
Marcel Keijzer ;)
1 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Arsène Wenger:)
2 0
EKS
Joop Leeuwendaal zou dat best kunnen waarnemen.
1 0
talent020
ik verwacht dat Ten Hag pas aan het eind van het seizoen de laan uitgaat of er moeten komende weken echt abnormale slechte resultaten volgen ( afwassing tegen Real of weer een competitie nederlaag)
0 0
Ajacied33
1 man, onze Louis..
9 -1
Joseph
Als hij het maar uit zijn hoofd laat om dat achterlijke verdedigende spel met United mee te nemen.
Dat het met Oranje succes bracht, had alles met Robben te maken, die hebben wij niet
1 0
Sulejmanibesteaankoopooit
als dat eens zou kunnen..
2 0
JBxxx
Harde aanpak zou wel goed zijn. Iemand die Ziyech gewoon wisselt en grote bek achteraf, voor jou een talent erin!
0 0
wimmus
Probeer van Bommel eens over te halen (Overmars is er gek genoeg voor om dit te proberen).
Heb je tenminste een echte coach in plaats van een flapdrol.
0 -5
JBxxx
Ten Hag zal het afmaken dit seizoen maar als we met deze selectie snel zijn uitgeschakeld voor kampioenschap dan moeten er functies worden ontslagen. Dit kan zo niet door blijven gaan al jaren.
1 0
mercurius3
Men roept hier om Advocaat, een trainer die sinds Windows 95 niet meer gepresteerd heeft, en zal dan ook krijgen wat men verdient: nog meer zaakwaarnemers rond de club, kortetermijndenken, resultaatvoetbal en een Advocaat die een half jaar later weer voor de poen kiest om ergens in Turkije een 'tussenklusje' te doen en dan gelijk twee jeugdtalenten meeneemt.
0 0
JBxxx
Schande dat Neres niet basis staat, laat staan niet invallen. Donny had allang terug naar de bank gemoeten zoals aan het begin seizoen! Ten Hag toch...
0 -2
mercurius3
Van de beek kan niet meer terug naar de bank want zaakwaarnemer c.q. contractuele afspraken c.q. 'interesse uit Engeland' c.q. boos.
0 0
Inhartennieren
En wat denk je van Ziyech onze grote trots.
Ik heb altijd gezegd, we worden géén kampioen met Ziyech.
1 0
HansBeus
De winnaars mentaliteit en voor elkaar door het vuur gaan was er halverwege de eerste helft van de competitie wel degelijk, alleen is er helemaal niks meer van over, dat mag je de trainers wel degelijk aanrekenen dat ze de selectie na de winterstop helemaal niet scherp meer kunnen krijgen, natuurlijk zullen de transfer zaken meespelen maar juist zijn dat zaken die de trainers er uit moeten halen en wel gelijk vanaf de eerste dag... en dat is duidelijk niet gebeurt luister maar naar de Ligt.. er is geen eenheid meer geen team gevoel.... en als dat weg is dan moet het bestuur ingrijpen voordat er nog veel meer stuk gaat, dit gaat ook vele miljoenen kosten zo want de hoge prijzen voor de spelers zullen wel heel hard dalen nu!... kom op Ajax grijp in en wel heel drastisch!!!!!!!!!
1 0
Nijmegenaar
Is deze klootzak al ontslagen?
4 -1
Boer Gijs
Het waren 3 prachtige maanden
9 -1
Jelle2500
-Een deen speelt liever de bal op een deen...

-Een Marokkaan doet liever alleen 1,2 tjes met een andere Marokkaan of gaat voor eigen succes terwijl er 20 mogelijkheden zijn...

-De Nederlandse knuppel speelt als een natte krant en speelt liever tikkie breed...

- Het is geen team maar een stel zzp'ers.

- De trainer probeert het wel maar dringt bij niemand echt door.

- Tegen Real kan het ineens wel. (Zoals de eredivisie zaad clubs het wel tegen Ajax kunnen).

- Mentaliteit is ruk.

- Voortekenen waren er al toen oranje instortte en de oudere garde liet doorschemeren hoe de nieuwe generatie met voetbal bezig was.

- Woensdag afgedroogd worden = TH er uit! Een trainer voor de groep gooien die niets pikt! Alleen knetterhard werken.
3 -2
Boer Gijs
Ik zou me ziek melden als ik Ten Hag was. Zoek het maar uit jongens tegen Real, met jullie waardeloze instelling. Losers types die helemaal geen interesse hebben in titel, nou dan win je hem ook nooooit. Helemaal niets in Amsterdam dankzij dit stelletje.
2 -3
witchmaster11
ze hebben het voor elkaar die slap janus me kleinkind aan het huilen brengen laffe h*nd , hoe kan je neres op de bank laten en weer je EIGEN waardeloze aankoop in het veld brengen ..... dat frenkie het laat liggen tja opdracht van barca je gaat geen miljoenen opofferen dit heeft er veel mee te maken
7 -1
mercurius3
Keihard ingrijpen en een buitenlandse trainer van de harde hand aanstellen. Het is totale chaos bij Ajax en geen enkel gezag. Maar men zal wel weer met het bekende inner circle lijstje komen, want er moet en zal een Nederlandse trainer worden aangesteld: Jol, ten Cate, advocaat, etc.
5 0
goajaxgo
Je vergeet Fred Rutten.
0 0
flyingsoccer
Ik dacht dat het een grap was maar weer tegen Heracles onderuit en dan nog tegen Real Madrid wordt een afslachting. Ten Hag kan het shaken die verneukt een heel seizoen terwijl je fluitend kampioen had kunnen worden.
5 0
Inhartennieren
Wat je juist miste was een speler met Diepgang.
Als je niet onder de druk uit kunt voetballen, moet je de bal n linie verder leggen, op diepgaande mensen, zoals Neres.
Het valt me erg tegen dat de staf dit niet ziet.
Vorig seizoen was dit ook vaak t probleem.
We hebben geen lopers. Alleen mensen die in de bal komen.
PSV heeft echt veel meer wapens.
3 0
ajaxxcied4life
Ben ik het niet mee eens. De druk om te winnen is bij Ajax vele malen groter. Ajax wil die absolute topclub zijn maar moet vissen in een vijver van of hele jonge spelers, of spelers als Tadic en Blind die in beginsel veel toevoegen maar niet voor niets niet bij de Europese top spelen. Zij zijn gewoon niet goed genoeg om tot het einde voor de knikkers te spelen, daarom is Ajax hun top. Ajax moet denk ik beseffen dat het door de leeftijdssamenstelling en kwaliteit van de spelers niet in staat is om op drie fronten te strijden. Spelers als De Jong en van de Beek zijn nog te labiel en instabiel in hun spel om wekelijks een heel seizoen lang minimaal een 6,5 te halen. Tadic, Schöne en Blind uiteindelijk niet goed genoeg om tot het einde wekelijks een topniveau te halen om het team zowel het kampioenschap als een kwartfinaleplek in de CL, als De Beker te schenken. PSV focust zich enkel op de landstitel en dat is hun enige doel, Ajax aftroeven en dat blijkt een krachtige motivator te zijn. Bij Ajax is men teveel met randzaken bezig en dat slaat over op het team. De trainer is best okay, maar mist denk ik het absolute overwicht op de groep en tevens the nerves om het hoge verwachtingspatroon te managen.
0 -2
Inhartennieren
Je snapt het niet.
1 0
ajaxxcied4life
Indien: "Je snapt het niet" alles is dat je te melden hebt op mijn relaas, dan krijg ik sterk de indruk dat jij het zelf niet snapt.
1 0
wimmus
Als je er inderdaad geen reet van snapt, zoals uit jouw post blijkt, dan is elk woord er meer aan besteed volkomen overbodig.
0 0
Ajaxhart
Waar is in godsnaam het TEAM gebleven dat 2x (minimaal) gelijkwaardig was aan Bayern, dat uit tegen Benfica in een pure vechtwedstrijd overeind bleef, en dat de ene traditioneel lastige uitwedstrijd na de ander (o.m. Utrecht en Vitesse) glansrijk wist te winnen?
What the fuck happened in America? Is het de schuld van Trump?
7 0
Web
Niet te begrijpen, er moet meer aan de hand zijn.
Ajax is doodziek, en wat doet dit zeer.
7 0
stefanwillem
Dat zegt dus dat Bayern, Utrecht en Vitesse heel zwak waren en dat je tegen Benfica heel veel mazzel hebt gehad.
1 -2
Ajaxhart
Beetje mazzel tegen Benfica, OK. Maar mijn punt is dat ze, met name in Lissabon, als team vochten, en dat ze zich niet lieten intimideren door de Portugezen.
Daarvan zie je niets meer terug.....
4 0
mercurius3
De supporters hier waren ontzettend blij dat De jong aan Barcelona was verkocht midden in het seizoen. Men voerde zelfs al discussies in oktober/november over wat de beste volgende club voor de jong zou moeten worden, want hij was de allerbeste sinds Cruijff. Hele elftal is uit elkaar gevallen door puur opportunisme en kortetermijndenken van Overmars, de supporters, ten hag en de spelersgroep.
4 0
goajaxgo
Heb ik me ook ziek aan geergerd! Ik mis Bobby, ik mis Johan, ik mis Sjakie!!
0 0
afcas
FUCK DIE ACHTERLIJKE TYFUS SPELHERVATTINGEN GVD. Ga gewoon eerst aan voetballen denken...
2 0
shachalnur
Ten Hag geeft de indruk dat dingen moeten gaan zoals hij het ziet.

Hij gedraagt zich alsof hij Neres wel even af gaat richten,en denkt dat te doen door hem te vernederen en publiekelijk te laten zien wie de baas is..

Kansloos want Neres heeft té veel talent ,en Ten Hag begrijpt niets van Braziliaanse straatjongens en hun cultuur.

Neres zal niets laten merken ,maar Ten Hag zal hem er nooit onder krijgen.

Dat het team zó zwak speelt en Onana zó staat te keepen zegt voldoende,die jongens voelen zich helemaal niet goed.
2 0
ChelseaMan
TH moet het bij zichzelf zoeken en niet bij de spelers...de eerste helft stond er een eenmans middenveld. Arme Frenkie stond er alleen voor. Onze cv's en Onana kunnen de bal amper kwijt. Lasse is namelijk nooit aanspeelbaar. Dat hele 4231 van TH is een grote grap. Het is onmogelijk om druk te zetten omdat je spits er alleen voor staat, onze drie tienen staan te ver naar achteren en staan in niemands land. De afstanden tussen de linies zijn veels te groot met als gevolg dat zelfs heracles ons vrij gemakkelijk onder druk kan zetten. Dat je met Lasse en Kristensen begint is echt lachwekkend. Dat je na 10 minuten niet ziet dat dit verkeerd afloopt is mij een raadsel. Na 30 min nog te corrigeren door Lasse eraf te halen voor Neres. Maar neej koppige TH wacht tot de 60ste minuut. De enige reden dat het beter liep in het laatste half uur is dat hij zijn fout herstelde. Het laatste ajax driehoekje of doelpunt van achteruit kan ik me geeneens herinneren. Heb medelijden met de spelers...4131 spelen is zelfs tegen Heracles een kansloos verhaal...tel schilpad Lasse niet mee want die doet gewoon niet mee..de enige schuldigen zijn TH en Overmars. Overmars die een selectie neerzet zonder buitenspelers en VM. TH die tot het einde blijft vertrouwen op Lasse en zijn systeem. Een kansloos seizoen zonder prijzen...ergste nog van alles ik zie het volgend jaar ook niet meer goed komen...bekijk vanaf nu vooraf de opstelling..speelt ie met Lasse in een 4231 dan ga ik lekker wat anders doen!
0 -1
AFCAsphere
Lasse is één van de meest sympathieke sporters die ik ooit heb gekend, maar zijn krediet is voor mij ook wel op. Als Ajax aan moet haken bij de top van Europa, zoals Overmars en v/d Sar dat meerdere keren gezegd hebben, dan kun je niet telkens aan komen zetten met Schöne. Hij heeft een geweldige vrije trap, maar alleen op basis daarvan zou je hem niet op moeten stellen. Je hoort des Ajax te spelen en uit de kansen die je daarmee creërt de tegenstander over de knie moeten leggen, niet hopen op die spaarzame dode spelmomenten voor Lasse.

Wat is nu je gewenste opstelling voor de rest van het seizoen?
0 0
ChelseaMan
Lasse kan Heracles geeneens aan. Laat ik maar niet beginnen over de subtop van Europa.

Punt naar achteren 433

Onana
Tagliafico
Magalan
De ligt
Mazraoui

Blind
Frenkie
Beek/Tadic

Ziyech als echte buitenspeler
Dolberg
Neres

Gaat ie toch niet doen..denk dat ie eerder verder gaat met zijn 4231 en dan met Kristensen gaat spelen en Mazraoui voor Schone en Neres voor beek erin gaat gooien die gaat echt geen 433 met de punt naar achteren spelen..is gewoon niet zijn visie.
0 -1
Noxin
"Labyad is goed in spelhervattingen." Jezus, wat een drogreden om Neres niet te brengen.
5 0
MichelAngelo66
Hoe durf het als trainer zo te zeggen. Incompetente lul is het die ten Hag.
0 0
michaellaudrup
Ten Hag lul, haal Ziyech eruit of tadic of de Jong, die spelen als een natte krant.
1 0
Cruijff72
Labyad voor de spelhervattingen brengen. Hoeveel spelhervattingen heeft hij dan genomen? Je hebt mannetje Ziyech namelijk nog op het veld staan. Die iedere bal opeist om vervolgens een lullig pisballetje in de handen van de keeper te fabriceren.
4 -1
michaellaudrup
Waarom niet 1 op 1 achterin en een aanvallende middenvelder extra? Waarom zet je Dolberg erin als je op het middenveld week in week uit iemand tekort komt?
1 -1
MichelAngelo66
"ik hoop dat het goed komt, maar ik denk het niet" zei een groot Ajacied vlak voor zijn overlijden. Och wat mis ik die man. Ten Hag flikker op met die 2 onbenullen naast je. Een van je weinige taken is je team op scherp zetten. Die flauwekul excuses ben ik spuugzat.
5 0
tonny
ten hag oprotten en koop nu maar eens voetballers met een mentaliteit
schande dit weer niks dit jaar
2 0
Thedude
Simpel Neres haalde een geweldig hoog niveau op de rechterflank maar werd begin vh seizoen op zeer vreemde plekken neergezet door Ten bhagger en haalde daardoor natuurlijk niet veel rendement.
speel je met Neres op de flank dan gebeurd er altijd iets en speelt je hele team beter maar dit begrijpt die incapabele boer met spraakgebrek maar niet Ajax moet gewoon eens ophouden met het aannemen van niet Ajax trainers dat is over het algemeen ellende. Hoe kan Ajax nu zo slecht uit de winterstop van nog geen 3 weken zijn gekomen? Daar is een reden voor en iedereen weet de reden wel.
4 -1
ChelseaMan
Zolang TH 4231 speelt komt Neres er niet in.
0 0
Johan1
ten hag.......parodie op een trainer
1 0
DJMokum
Overmars en vd Sar zullen EtH lang blijven steunen, hij is namelijk de uitkomst van hun onkunde en mismanagement wat trainers betreft. Als hij weg moet, bevestigen ze indirect dat ze de keuzes rondom het vertrek van zijn voorgangers en de keuze voor hem fout hebben gedaan. Tijd dat er ook wat op directie niveau wat gebeurt..maar wie kan en gaat opstaan!?
3 0
Boer Gijs
Gerbrands, van Gaal, die moet je als RVC binnenhalen.
2 0
DJMokum
Goed punt!
0 0
Ajaxhart
Word steeds bozer. Hoe kan 't dat je bij een 1-0 achterstand en belabberd spel, één van je beste aanvallers, met een ronduit fantastisch trackrecord, niet laat invallen?
ONBESTAANBAAR. Maar Ten Hag doet 't gewoon......

Vind overigens ook dat Onana faalde met die belachelijke uittrap, en dat Huntelaar natuurlijk die kans had moeten benutten. Daarnaast is het belachelijk dat we geen penaltie kregen bij die handsbal.

Dat gezegd zijnde, de hoofdschuldige is toch echt ons tactisch genie TH.
7 0
stefanwillem
Door kristensen te laten staan na het eerste half uur heb je je al volstrekt belachelijk gemaakt. Door de Jong te laten staan nog belachelijker en door Neres niet in te brengen neemt niemand je meer serieus rare kwibus. De spelers lopen ook geen meter extra meer voor je, vergelijkbaar met Mourinho bij United. Houdt de eer aan jezelf en pleur lekker op.
2 0
ChelseaMan
Je doelt denk ik op Lasse die thuis gebleven was ..
0 0
stefanwillem
Die ook.
0 0
Sonofafca
Ten hag Raussssss. Er moeten sowieso koppen gaan rollen wij supporters worden alweer jaren in de zeik genomen. Dit kunnen we niet accepteren.
5 0
grannig mokum1
Bla Bla Bla en voorronde CL, en tegen Bayern M en voor de winterstop heeft ten hag en de spelers toch uitstekend gedaan en nu het slechts gaat is ten hag alleen de schuldige? Beetje krom.... De spelers die spelen als stelletje mietjes
4 0
AFC Ajax
Ik kan hem wel vermoorden die ten hag.. ik heb me nog nooit zoveel geergerd in de tijd dat ik Ajax volg als aan ten hag voor en tijdens de thuiswedstrijd tegen benfica en deze wedstrijd was helemaal het toppunt..
Ontsla die gast man, maar nee daar zijn ze te laf voor binnen Ajax.
1 -2
AjaxCitizen
Zul je zien dat hij Neres pas inzet als we om niks meer spelen en we op drie fronten zijn uitgeschakeld door het onvermogen van deze trainer...

Net als met Wöber is het gewoon beschamend hoe deze trainer met Neres omgaat. Die jongen behaalt een hoog rendement en is de enige buitenspeler met diepgang, maar die boer presteert het om hem gewoon op de bank te zetten. Lachwekkend. Had Neres die transfer lekker gegund. Je gebruikt hem toch niet, kale dwaas dat je bent.
3 0
HilversumNoord
Er zijn meer spelers die de wedstrijd kunnen kenteren? Wie dan? Labyad, Mazeroui? Vergeet Sinkgraven niet dan in te brengen...wat een gelul zeg! Als je echt geen kampioen wilt worden, zet je Ten Hag gewoon neer. Vieze mol. Stinkhond. Oprotten bij Ajax. Neres laat al weken zien te kunnen forceren. Vanavond weer lekker bij Labyad in zijn reet? Pussy!
4 -4
Gecko
Man man
Dit kan toch niet
1 0
de-Ajacied
Als je Neres niet opstelt vraag je erom
6 -1
Youri08
Vond hem niet best in zijn 1e half jaar (absoluut geen Ajax trainer) maar voordeel van de twijfel. Na de zomer de zeperd bij PSV wat 100% zijn (tactische) fout was maar daarna toch een goede periode waardoor ik begon te twijfelen aan zijn kunnen maar laatste weken zakt hij toch weer door het ijs. Nu al waarschijnlijk 8 punten achterstand terwijl je 2 weken terug aan kop had kunnen staan is gewoonweg een schande en bewijs van onkunde. Met dit team moet je kampioen worden, no excuses.
17 -1
wimmus
Jouw post is je reinste zelfverlakkerij.
Met iets waar echte kwaliteit ontbreekt kun je geen kampioen worden. Al vier jaar niet.
1 -10
Gerrr
Knulletje, je mama roept....
1 -1
AjaxCitizen
'Met iets waar echte kwaliteit ontbreekt kun je geen kampioen worden.'

Ben je echt serieus? Dit team is kwalitatief gezien gewoon de beste van de Eredivisie. Het is aan de trainer om de puzzelstukjes op de juiste plek te zetten en de spelers optimaal te laten presteren. Daar faalt hij gewoon in. Het begint al bij het niet opstellen van de beste elf.
5 0
wimmus
Als je al meer dan 1000 dagen niet 1ste bent gewest, vier jaar lang geen kampioen, overal als tweede eindigt en dit seizoen genadeloos bent afgedroogd zowel in Eindhoven als Rotterdam dan is dat in volkomen tegenspraak met het predicaat "de beste".
Ergo, ik ben serieus en jij zwamt maar wat.
0 -4
ajaxfan83
klink klare onzin wat ie uit kraamt met z'n spelhervatting
ziyech stond ook nog op t veld.
hij heeft ws de pik op neres en dat is de rede want iets anders kan ik niet bedenken
7 0
31xAjax
Ziyech is zo'n beetje de slechtste van het stel als het gaat om spelhervattingen maar dat terzijde...
1 0
ajaxfan83
dat hebben we vorige week gezien met z'n vrije trap in de kruising.
1 0
31xAjax
check de status ff vriend en niet alleen de vrije trappen maar ook die 800 corners tussen heup en schouderhoogte....
1 0
Adios
laat mij 100 vrije trappen nemen en er vliegt er ook 1 in
3 0
AjaxCitizen
Inderdaad. Je moet wel blind zijn of erg de pik op Neres hebben om de kwaliteiten van hem niet te zien. Vorige week nog maakte Neres een doelpunt en gaf hij twee assists. Wat voor achterlijke debiel ben je dan om hem op de bank te houden als je iemand nodig hebt om iets te forceren?
1 0
HilversumNoord
En ik op hem. Tis een proces...mogen wij hem ontslaan?
0 0
MosesD
Een tijdje lang heb ik ten Hag nog enigszins verdedigd. Dat werd na Psv-Ajax met centrum de Jong/Blind al vrij lastig, maar erna volgden een paar aardige wedstrijden. Wedstrijden (Bayern o.a.) waar vooral Neres zich liet zien. Waarom in godsnaam zit die jongen op de bank?? Ziyech is eigenlijk een middenvelder. Tadic eigenlijk ook, dus dan loopt een centrumspits er ook voor spek en bonen bij. Tel daarbij de makkelijke verkoop van Wöber bij op (Blind had vandaag eens op het middenveld kunnen spelen), ik begrijp er helemaal niets meer van. Aankoop Kristensen (kan ten Hag niet zoveel aan doen) is ook bizar. Jongen kan totaal niet verdedigen. De spelers hebben elkaar na het echec in Rdam blijkbaar de waarheid gezegd, daar valt weinig van te merken. Wellicht moet de staff en directie dat ook eens gaan doen en dan maar hopen dat dat wel effect gaat sorteren. Ik begin naar van Gaal te verlangen. Imo kan die de dingen wel op scherp zetten en krijgen. Weet niet of hij de man is, maar zo kan het niet langer.
1 0
Bocarra
Als Ajax mooie wedstrijden speelt en wint dan ligt het volgens de successupporters aan de spelers. Als Ajax lelijk speelt en verliest ligt het aan ten Hag.
3 -14
Web
Voor de winter was ik erg tevreden, want toen was het heel goed.
Nu het slecht gaat, mogen ( moeten ) wij het ook zeggen
Desalniettemin ben ik ook ongelooflijk teleurgesteld in de spelers.
Watjes
3 0
Youri08
Nee hoor, onzin. Hij heeft vaak zat de credits gehad na winst partijen. Maar hij is de manager van de hut, dus verantwoordelijk.
0 0
ajaxdordtt
Jij bent zijn minnaar of niet? Gvd weer geen kampioen , met een superieure spelersgroep. Afgegaan in rotterdam en eindhoven en het enige waar jij je druk om maakt is dat mensen kritiek op jouw Erikje hebben. Echt, flikker op. Iedereen is er doodziek van.
2 0
rood-wit-hart
Ik moest het drie keer lezen maar hij zegt het echt hoor. Labyad verkiezen boven Neres omdat dat een voordeel op zou leveren bij spelhervattingen. Misschien volgende keer Varela in de spits als laatste wissel omdat die zo lekker kan koppen met z'n lengte.

Erik is af.
13 0
sdds
Je denkt te veel
1 0
Rick65
We hebben verloren van een ploeg die van de laatste 10 wedstrijden er 8 verloren heeft en al twee maanden niet meer had gescoord. Elke uitleg / argument van de trainer of speler is dus bullshit.
7 0
insectenverdelg
Neres had na vorige week basis moeten staan. maar zn beloning voor zn goede spel is dat hij 30 minuten mocht warm lopen....
5 0
trooop
Ajax snakt naar een beetje samba in de ploeg, maar de trainer kiest voor labyad omdat die bij eventuele spelhervattingen procentueel een grotere kans op rendement heeft.
Voor mij verklaart dit de mismatch tussen Ajax en ten hag.
6 0
PJK54
Met één vinger naar voren wijzen is met drie naar achteren maw de fout ligt bij Teb Hag
4 0
Duif63
Geen paniek jongens maandag koopt Marc weer 3 Deense pubers en volgend jaar worden we.......
weer geen kampioen.
4 -2
ajaxajaxajax
Ten Hag is het helemaal kwijt, belachelijke argumenten om Neres niet in te brengen. Als er één speler is die iets kan forceren dan is het Neres en geen Labyad, die heeft nog nooit een wedstrijd voor je gewonnen, Schone had je na 5 minuten al moeten wisselen, dat was echt de slechtste op het veld de eerste helft......Ik had enige hoop met ten Hag als trainer maar ze mogen hem er nu meteen uit gooien.

Man man, wat waren we slecht, allemaal een grote bek dat ze volgend jaar ergens anders willen spelen want ze zijn te goed voor de eredivisie en dan zo te kijk worden gezet in Almelo......
9 0
Robeerke
Neres niet gebruiken valt absoluut niet uit te leggen. Daar zit meer achter. Wat zullen we waarschijnlijk nooit achter komen. Maar Labyad boven Neres verkiezen bestaat niet.
12 0
Web
Ik heb het niet kunnen zien, schrik mij dood nu. Wat een afgang, er moet meer aan de hand zijn? Ik heb Ten Hag lang verdedigd om de dood eenvoudige reden omdat ik genoten heb van het Ajax van voor de winter. Hij is verantwoordelijk, hij krijgt het niet meer aan de praat ben ik bang, ik zie maar een persoon die de verwende jongetjes aan het spelen krijgt en dat is van Gaal, scheinbaar hebben ze de harde hand nodig
3 -2
rodnet
Nooit meer die achterbakse narcist. Sturkenboom en ten Have ook maar weer gelijk terug?
0 0
Schwalbino
Zeg dan Frank de Boer want met Van Gaal haal je weer de burgeroorlog in huis.
0 0
Murph
Misschien goed als pleuris uitbreekt
0 0
Ajacied33
Nee geen Frank de Boer. Ik wil voetbal zien
1 0
Web
Dat is niet rieel, die zit net in Amerika
0 0
ajaxdordtt
Haha jij bent echt niet serieus te nemen maar begin het te begrijpen. Volgens mij kijk jij met grote regelmaat niet.
0 -1
Web
Wat is dit nou voor opmerking?
Ik durf te stellen dat ik Ajax meer heb zien voetballen dan de meesten hier
0 0
wimmus
Gelul.
Ajax voetbalt niet maar rommelt wat aan.
1 0
Gerrr
Knulletje, mama roept....
0 -1
wimmus
Vergeet je niet vanavond wat te snoepen uit jouw Ritalin potje, m'n beste Gerritje?
Anders haal je de volgende morgen niet eens..
0 0
0h0Litmanen0h0
Als je deze wedstrijd Neres 90min op de bank laat dan had je hem voor 43m+ moeten verkopen.

Was altijd fan van Ten Hag en vond kritiek op hem gemakkelijk, maar vandaag heeft hij hard gefaald!!!!
5 0
Labrador
ik denk niet dat ze hem ontslaan. Want " ze " hebben hem zelf aangesteld en willen geen gezichtsverlies lijden. En gezien hoe ze het vorig jaar met Keizer is gegaan denk ik ook niet dat ze dat gaan doen.
2 0
BarcoVanMasten
Is het nou niet juist de taak van een coach om de spelers scherp, met de juiste mentaliteit aan een wedstrijd te laten beginnen? Hoe komt het dat de spelers (zelfs een aantal die nu slap spelen) bij Bosz altijd met een enorm strijdlust jaagden en hoog tempo probeerden te spelen? Hoe komt het dat Van Gaal met een zeer matige selectie op een WK wist te presteren? Hoe kon zelfs een Frank de Boer een matig team vrijwel altijd de juiste instelling meegeven?

Tijd om in de spiegel te kijken meneer Ten Hag. Ik heb lang geduld met je gehad, bij vlagen zelfs van het spel in de eerste seizoenshelft genoten, maar van je fouten moet je leren. Anders hoor je niet thuis in de professionele sportwereld.
8 0
Schwalbino
Dat verhaal van onder Bosz klopt natuurlijk ook niet. Onder Bosz werd Feyenoord kampioen. Daar zijn dus ook de nodige baggerwedstrijden in de competitie gespeeld. Als je wel de finale van de EL haalt zou je toch ook kampioen moeten kunnen worden. Net als nu als je de play-offs van de CL haalt, moet je ook kampioen kunnen worden. Het kwam er bij beiden niet uit.
2 0
aka
Idd
0 0
ambtenaar
Ik zie hier een trainer die niet in-controle is, het verschil van voor de winterstop is wel heel erg groot.
6 0
martin1234
De huidige malaise is zeker niet alleen Ten Hags fout, maar zet er maar een andere trainer voor. Je hebt toch niks meer te verliezen. Al is het interim. Seizoen is voorbij nu.
1 0
Toon meer reacties