VD Beek baalt: 'Met deze rol geen genoegen'

TZwagerman, 08-08-2018 om 00:10, 44731 views, FOX Sports |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Donny van de Beek zat tegen Standard Luik opnieuw op de bank en daar baalt de middenvelder van. Waar hij eerder nog aangaf minimaal een jaar te blijven, geeft hij nu openlijk toe dat de zaken zijn veranderd. Toch toont het jeugdexponent zich strijdvaardig.

'Het is niet dat ik nu stoer ga roepen dat ik weg wil, maar de situatie is wel anders nu,' zo zegt Van de Beek tegenover FOX Sports. Als vanzelfsprekend baalt de middenvelder van zijn huidige reserverol: 'Natuurlijk baal ik daarvan. Ik kan niet anders dan hard werken en voor de volle 100 procent alles geven, maar dat doe ik eigenlijk altijd wel.'

Van de Beek weet zelf ook dat hij tegen Sturm Graz een mindere eerste helft speelde. Toch is dat niet de reden dat de middenvelder nu reserve is: 'In de eerste helft was ik toen slecht. Ik had toen een aanvallende rol, maar volgens de trainer is dat niet de reden dat ik nu even weinig speel. Hij vindt andere spelers beter als controlerende middenvelder.' De aanvallende rol op het middenveld is nu vergeven aan Hakim Ziyech.

Die beslissing heeft Van de Beek te accepteren: 'Dat recht heeft de trainer, maar voor mij is het zuur. Natuurlijk heb ik het daar met mensen over, ook met mijn zaakwaarnemer. Maar dat is logisch. Ik blijf gewoon alles geven, want met deze rol neem ik geen genoegen.'

 

Ohjee...moeten we alsnog vrezen voor een vertrek van @donnyvdbeek 😱👀?! #ajax #vandebeek #transfer #gossip #interview

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Peterv13
twee wedstrijden niet in de basis en dan meteen zulke dingen gaan roepen ??? Het moet toch ook echt niet gekker worden. Donny is ook wel de laatste persoon waar ik dergelijke uitspraken van had verwacht.
0 0
Babayaka
Neemt hij geen genoegen en gaat ie zich bewijzen,
Of wil hij nu weg?
0 -1
AnsB
Donny zegt altijd wat hij denkt en dat vind ik alleen maar prijzenswaardig.
Dat hij uitging van een basisplek is normaal als je daar eerst twee jaar voor klaargestoomd bent, dat vorig jaar hebt waargemaakt en zelfs Oranje hebt behaald. Dus dat zijn aanvankelijke uitgangspositie om dit jaar te blijven aan het wankelen is geraakt, kan ik me best voorstellen.
Dat is iets anders dan persé weg willen.

Dat hij met zijn huidige rol 'geen genoegen neemt' leg ik uit als dat hij ervoor zal vechten om het ongelijk van de trainer te bewijzen. Precies zoals het hoort.
0 0
Freddy Al
In alle eerlijkheid vind ik dat Donny in het interview geen verongelijkte houding heeft, hij geeft ook meermaals aan dat hij zijn uiterste best gaat doen en dat de keuze aan de trainer is.
Ik denk dat Donny simpelweg meer tijd nodig heeft om op zijn top te komen,dat is vervelend maar dan moet een trainer zeker kijken naar andere opties zolang je het nog niet laat zien.
Donny moet er voor zorgen dat er eigenlijk voor een trainer geen andere keus mogelijk is.
0 0
Superman
Echt een jochie uit deze tijd, geen ballen om zich terug te knokken, beetje
lopen zeiken tegen de pers. Kijk eens goed in de spiegel en doe alleen maar je
uiterste best, komt het allemaal weer goed.
Superman(1951)
1 -1
A-west
Wat een slappe eikels hebben we toch in de selectie. Toon ballen man en laat zien dat je in de basis hoort. Hetzelfde geldt voor de Ligt en De Jong. Zorg ervoor dat Ajax champions leaque haalt.
4 -1
ajaxrulesz
in de Cl heeft dit ajax niets te zoeken, ik zeg het alvast. Daarvoor mis je een echt goede spits(type Santini anderlecht) en een mannetjesputjes op het middenveld ala fellaini.
0 -3
EKS
Dan nog zou plaatsing leuk zijn voor de fans en lucratief voor de club.
0 0
ajaxrulesz
Moet je die arrogante verongelijkte blik in ze ogen eens zien van hem alsof het modric himself is die ernaast wordt gezet. Overschatte voetballer!!. Heel het afgelopen seizoen niks laten zien incl. tegen het hele rechterrijtje eredivisie.en nu een hoop noten op zijn zang!! lachwekkend. Ajax moet zich nu niet laten beetnemen en hem er gewoon naasthouden dan maar geen transfersom. laat hem lekker zijn vader pijpen daar heeft hij die arrogante blik waarschijnlijk van georven(vind ie vast niet zo erg aangezien hij hem toch al zo kopieert),
1 -2
RedFeather
Slecht dit zeg, toon eens mentaliteit.
Los daarvan..
We hebben met Frenkie, Donny en Ziyech een mooi middenveld.
Maar opvallend genoeg zijn het geweldige voetballers, maar komen ze niet makkelijk tot scoren.
Frenkie op 6, Donny naast Ziyech ligt wel voor de hand
0 -1
ajaxrulesz
je mist een bikkelaar, mannetjesputter op het middenveld. Daar zit het probleem. een type fellaini die constant afjaagt loopt overal tussenzit etc.
0 -1
Pieter433
Ik lees zo vaak op AS dat Schone "het niet meer kan belopen", echter na wat googelen blijkt het tegendeel waar:

Record aantal Schone kilometers!
"Oplaadpunten voor elektrische auto's worden steeds beter gebruikt. Er is een record aantal schone kilometers geladen."
2 -4
BarAjax
Donny heeft te veel met Nemanja opgetrokken. Lekker knokken voor je plek Donny en als je dat niet op kan brengen ben je niet geschikt topsport te beoefenen en brengt Marc je met alle plezier naar een Jiangsu Suning of Tianjin Teda voor veel te veel geld. En je krijgt daar ook veel te veel betaald. Ideaal toch, Donny? Word je herenigd met broeder Gudelj. Naast hem lopen er daar lopen er meer met jouw mentaliteit. Lijkt me dan een betere omgeving voor jou.
1 0
MickS
Hey Sjakie, geef die snotneus eens een schop onder zn hol dat hij niet moet miepen maar zijn voeten moet laten spreken? Dat hij op de training (en in zijn invalbeurten) moet bewijzen dat hij in de basis thuishoort? Doe es, Sjakie?
2 -1
AlexLitmanen10
Donny hoort gewoon in de basis, maar hij moet rustig wachten op zijn kans.
Hopelijk al tegen Heracles samen met Eiting
0 -2
bremovic
Waarom willen spelers dan meteen vertrekken en niet vechten voor hun plek. dan ben je echt een pussy
2 0
hallo1
Terecht.

Van de Beek moet spelen op die leeftijd en ik vind hem ook beter geschikt dan Schöne. Schöne is een nuttige speler, maar daar is het beste wel van af. Die mist bovendien de dynamiek die Van de Beek wel heeft. Het zou me verbazen als Van de Beek binnenkort niet in de basis komt.
4 -3
Joseph
Geen slimme reactie van hem, is duidelijk ontevreden, maar zou beter begeleid moeten worden.

Wat betreft zijn positie, Schone valt wederom door de mand als het niveau stijgt, werkelijk te gênant voor woorden dat trainers er in blijven trappen bij hem. Hopelijk is Ten Hag inderdaad een goede trainer, dan staat Schone er gewoon naast en heeft Donny zijn plek terug.
3 -1
MarcelvanTol
Als dit je oplossing is Donny dan kan je beter meteen gaan. Beter zou zijn te zeggen ik ga ervoor knokken om mijn plaats terug te krijgen.
Maar dit is zoals het er al ruim een jaar uitziet, het is net aan, geen risico.
Neem een voorbeeld aan Schone, die staat er al 3 seizoenen bij 3 verschillende trainers naast en elke keer krijgt ie het weer voor elkaar.
4 0
X-RaY
Veel te veel mooi weer voetballers. Waar zijn de spelers met ballen gebleven die een elftal op scherp zetten als het moet. Ik zie ze niet. Je heb een type speler nodig in je selectie zoals Davids, Nigel de Jong een Poulsen wat mij betreft. Als een wedstrijd daarom vraagt is het gewoon lekker als je zo een speler achter hand heb. Een Matisuwa kan zo een rol te zijner tijd wel opvullen denk ik. Soms moet het gewoon lelijk en de beuk erin om een wedstrijd om te turnen of op slot te gooien. Elke keer krijgt Ajax de deksel op de neus vanwege dat gemis. Pijnlijk om dat te constateren iedere keer.
2 0
Marcelinho
Heerlijke voetballer soms maar nu wel een beetje huilie huilie doen. In plaats van naar zich zelf te kijken en de mouwen op te stropen dreigen met weggaan... die mentaliteit zou eens de reden zijn dat het niet meer Maradonny is....
6 -1
Ar
Donny heeft nu heel wat wedstrijden gespeeld voor ons. Aardige middenvelder, meestal minstens voldoende, maar een wedstrijd domineren, echt wekenlang één der beste van de competitie te zijn, nee. Zo veel heeft ie nog niet laten zien. Geldt ook voor Frenkie als middenvelder.
10 goals in het geval van Donny vorig seizoen is aardig, maar zo veel maken Toornstra en Immers er ook jaarlijks. Donny voegt daarnaast niet toe wat bijvoorbeeld Davy Klaassen wel toevoegde aan het elftal of wat Schöne aan het elftal toevoegt. Misschien dat ie als aanvallende rechtsback iets kan betekenen, maar daar staat Maz nu. Maar daar ligt ook de kern van het probleem.
Ik vind het elftal zo eerlijk gezegd niet in balans.
6 -2
NouriVandeBeek
Wat voegt Lasse meer toe aan Donny dan? Ben Benieuwd.
8 -3
LezDeBoer
Strijdlust en wilskracht als ik sommige moet geloven hier. Nou...
5 -2
ajaxrulesz
Hopelijk is dit met een knipoog bedoelt! hahah.
2 -1
TheRiviera
Wat dacht je van een respectvolle houding en continue blijven knokken voor je plek zodra je op de bank zit? Als VD Beek in plaats van lopen te zeiken dat hij nu niet in de basis staat ze eigen gewoon focust op ze eigen spel dan zal hij snel genoeg weer in de basis staan. Wat iemand zoals Schöne toevoegt is ervarenheid en rust. Spelers zoals Frenkie,Donny en Eiting kunnen alleen maar leren van iemand zoals Schöne.
3 -2
LezDeBoer
Ja precies, “knokken” voor z’n plek. “Ervarenheid en rust” mooie sentimentele toevoegingen waar je niks aan hebt als het niveau toch te hoog is. Heb je niks aan als je het toch niet meer kan belopen.
Schöne zou de jonkies vast en zeker wel wat bijbrengen maar of ie in een wedstrijd meer brengt dan hen? Hou toch ff op man
1 -2
Budapest
Donny is gewoon hard nodig op dit middenveld. Een verbindingspeler met body, cijfert zich weg voor anderen. En bovendien technisch gewoon prima, goed zelfs. Hij completeert het middenveld. De spelers gisteren vulden elkaar niet voldoende aan.
7 -2
BokkieBokstra
Klopt maar het heeft ook met het spelsysteem te maken. Dat mag wel wat dwingender dan gisteren tegen Luik.
2 0
Ajax1960
Hey Donny,
vraag even aan Lasse waarom hij vaker in het elftal staat.
Vechten,knokken en niet janken voor je plaats met een Ajax hart noemen wij dat zou Lasse waarschijnlijk als antwoord geven.
8 -1
Joseph
Misschien kan hij beter aan Ten Hag vragen waarom hij blijft kiezen voor een speler die verzuipt als het niveau stijgt.

Leuk hoor, vechten knokken en niet janken, maar gisteren kon je weer mooi zien dat het toch gaat om voetballende kwaliteiten en daar heb je Donny voor en niet Schone.
2 -3
mistermiyagi
vdBeek moet zichzelf niet gaan overschatten t.o.v. een de Jong, Ziyech mag hij hopen op het 3de stekje op het middenveld. (samen met een Eiting en Schone)
3 -2
LezDeBoer
Dat 2 controlerende middenvelders werkt niet. Op het middenveld hebben we totaal geen grip meer. Zet Donny en Ziyech maar weer naast elkaar met een waardige 6 daarachter. Blind in dit geval
11 0
ghouleseddik
Ik sluit me volledig hierbij aan. Ik dacht eerst aan Blind naast de Ligt en Frenkie op '6'. Maar na gisteren wil ik het toch omgedraaid zien.
8 0
Pas
Wat is nou het beste middenveld in combinatie met de inschuivende centrale verdediger?
0 0
LezDeBoer
Vd Beek - Ziyech
Blind

En Frenkie die inschuift. Als je Frenkie op het middenveld wilt hebben dan liever aanvalllend op Ziyech z’n plek als die bijv uitvalt of gewisseld moet worden. Dat 2 controlerende middenvelders gedoe moeten we vandaag nog van afstappen
3 0
Bocarra
Spelers die in de media lopen te klagen dat ze niet spelen moet ten Hag corrigeren. Het team belang staat voorop en niet het belang van het individu. Eerst pijnvrij en fit worden en dan schone of de jong uit de basis spelen. Dat is de opdracht.
3 0
Remark
Als er iemand gecorrigeerd dient te worden is het Ten Hag wel.
1 -2
Mokumnorth
ik vind zijn reactie wel reeel en zegt voor mij weinig verkeerds.
2 -1
Babayaka
Controlerende middenvelders troep, wordt er gek van.
Die 2 van gister ook, zowel shone als de jong wonnen geen duel en elke bal ging terug.
Snap de de jong hype ook totaal niet, die gozert speelt elke bal breed of een tikkie terug.
2 0
Joseph
Het scheelt voor Frenkie wel een slok op een borrel of hij met Donny of Schone naast zich moet spelen, Schone doet natuurlijk geen reet en Donny maakt de nodige meters wel. Hoop dat Ten Hag deze domme fout snel herstelt: Schone niet meer in de basis tegen ploegen die een hoger niveau halen dan pak m beet Heerenveen..
2 -1
stefanwillem
Ja hoor Donny, ga eerst maar lekker geblesseerd met oranje mee en ga nu lopen zeiken.
3 0
Freddy Al
Als Donny zorgt dat hij beter gaat spelen dan is het probleem opgelost,dit gemier moet hij maar lekker thuis doen.
6 -1
Sulejmanibesteaankoopooit
wat een slappe reactie van donnie. Als het zo moet mag hij van mij de zelfde route als Kluivert afleggen; lekker eruit.
Deze huidige generatie bestaat uit mensen zonder karakter, die in tegenstelling tot een schone zich niet terug vechten na concurrentie , of harder gaan werken om beter te worden, maar gaan klagen in de media en mino raiola in gaan schakelen.

Die gozer speelt 2 wedstrijden niet in de basis en begint direct met dit gezeik, ga dan maar lekker weg joh
8 -3
JordyAjacied
Precies, en ik weet wel zeker dat hij zaterdag gaat spelen, snel in paniek deze jongen.
4 0
JordyAjacied
In dat geval, als je rust in de ploeg wilt houden kan je het beste Schone op de bank hebben die zeurt nooit en is een top prof die zich altijd en ieder seizoen weer terug vecht. Als je ook even kijkt hoort Schone op de bank en is het ideale middenveld in mijn ogen, de Jong - vd Beek - Ziyech en als Ziyech vertrekt wie weet liggen er dan weer kansen voor Lasse. Maar dit gedrag valt me alsnog tegen van Donny, ik heb ook het idee dat Donny nog met veel randzaken bezig is. Laatst dm's gezien hoe hij met meiden om gaat, dat was niet heel volwassen...
3 0
ajax1forever
Donny hoort in de basis. Met Frenkie win je geen oorlog.
3 -1
Freddy Al
Donny hoort alleen in de basis als hij fatsoenlijk speelt, dat is nu alweer even geleden.
Niemand kan bij Ajax op basis van wat anders dan goed voetbal een basisplaats claimen ,ook niet als Swart je zaakwaarnemer is.
Als je het niet laat zien dan hoor je ook niet in de basis,maar stop met zeuren en onrust zaaien.
6 0
Joseph
Hoop dat Swart hem flink op zijn flikker geeft voor deze uitspraak, maar ik zie geen enkele basis voor een basisplaats voor Schone tegen een tegenstander die qua niveau in de buurt komt van top 3 eredivisie? Donny had er gewoon moeten staan, hopelijk is hij extra gemotiveerd voor de return..
0 0
Freddy Al
Daar kun je over nadenken ; Donny heeft in potentie zeker de klasse om Lasse eruit te spelen maar op dit moment laat hij gewoon te weinig zien.
IK geloof dat Lasse een pluspuntje heeft bij vrije trappen ( bal op de lat tegen Standard Luik bijvorbeeld ) dat is dan weer iets wat Donny niet heeft en zal hij een keuze voor hem op een andere manier moeten rechtvaardigen.
Daarbij is Schone nog steeds een slimme speler die een goede pass heeft.
Als het gaat om loopvermogen en handelingssnelheid wint Donny ,in goede doen.
0 0
Johnvanessen
A.s. zaterdag svp Donny en Eiting in de basis!
3 0
Multi
Ene kant snap ik zijn reactie als je ziet hoe een Schone loopt aan te klote gister, zeker verdedigend gezien. Maar aan de andere kant; "Kom op jonge, toon eens wat vechtlust en knok jezelf terug in de ploeg!".
9 0
JordyAjacied
Precies dat laatste. Hoe vaak is Schone begonnen als 12e man maar uit eindelijk stond hij altijd weer in de basis, iets meer mentaliteit van dat graag.
3 -1
Jaridebeste
Ik ben een groot fan van Donny. Wat mij betreft zou hij ook zeker moeten spelen, hoewel hij tegen Sturm Graz inderdaad nog niet heel geweldig speelde. Dat deed gisteren het middenveld zonder Donny overigens ook bepaald niet. Maar waarom nou na twee wedstrijden banken al dit soort uitspraken in de media doen? Ik begrijp de teleurstelling maar dit valt me wel tegen van Donny. Ik had hem hoger ingeschat.
9 0
Bijgoochem
Ga gewoon nog harder trainen.
0 0
blava
Ik zou hetzelfde zeggen. Gisteren was Schone bij afstand de slechtste speler van Ajax. V.d Beek is een lopende voetballer en zorgt voor diepgang. Schone blijft rond de middenlijn hangen, bang als hij is om moe te worden.

Het middenveld was gisteren niet dynamisch genoeg tegen een loopsterk Luik. Vooral de tweede helft was niet om aan te zien. v. Beek en Eiting samen met Frenkie moeten altijd spelen. Zo krijgen Ziyech en Tadic meer ruimte.

De return zal identiek zijn als de wedstrijd van gisterenavond. Aan TH om duidelijke keuzes te maken. Een elftal met Schone, Ziyech, de Jong, Blind en Tadic werkt niet.
4 -1
Freddy Al
Die vrije trap op de lat gezien van Lasse? Ik denk dat het een verhaal is van ingespeeld raken met elkaar , dat kan ook zeker met Donny maar laten we ook Carel niet vergeten .
0 0
Trainer21
Middenveld van Ajax wordt verkeerd ingevuld door ten hag en daar is Vd beek slachtoffer van
2 0
rsvh88
Ja vertrek maar lekker om vervolgens ergens anders op de bank te mogen plaats maken. Wat een instelling tegenwoordig.
5 0
altijdwelwat
Dus hij praat hierover met Sjaak en hij komt dan tot deze uitspraak ? Op zijn minst opmerkelijk. Het seizoen moet feitelijk nog beginnen of meneer is al huilie huilie aan het doen. Blijf nou gewoon rustig , en zorg dat je er klaar voor bent als je kans weer komt. En dat kan in het voetbal morgen al zijn ( blessure, transfer, schorsing) , v/d Beek heeft nog volop ontwikkelingspunten ga daar op de training lekker mee aan de slag. Denkt Donny dat hij bij een andere club niet met concurrentie te maken heeft ? Mocht hij vertrekken , direct Koopmeiners ophalen.
4 0
Ajaxsupzuidned
Vd Beek heeft gewoon gelijk en hoort in de basis wat dan ten kosten moet gaan van Schone want die wordt al jaren overlopen. Bovendien liep Schone gisteren Frenkie alleen maar in de weg!
3 -2
Jan60
v/d Beek heeft helemaal geen gelijk. We zitten nog maar aan het begin van het seizoen en de trainer heeft gelukkig voor wat betreft het middenveld de keuze uit veel (goede) gelijkwaardige spelers. Ja, dan heb je wel eens kans dat je op de bank komt te zitten. Dat hebben ze allemaal. Uiteindelijk zal de trainer de beste en die tezamen het beste middenveld vormen opstellen. Dat beste middenveld kan afhankelijk van de tegenstander zelfs telkens nog anders zijn. Wat v/d Beek en al zijn teamgenoten moeten doen is gewoon zo goed mogelijk presteren en met elkaar op een goede manier de concurrentie aangaan. Daar wordt iedereen beter van. En in de loop van het seizoen komen er door blessures, kaarten, rouleren voor iedere speler met de juiste instelling voldoende speelminuten en kansen om zich in de basis te spelen. Dus niet zeuren, maar gewoon aan de bak.
2 -1
afcas
de keuze uit veel gelijkwaardige middenvelders en dan toch schone kiezen die slechter is dan al die middenvelders...
1 0
Jan60
Uiteindelijk zullen de beste (moeten) spelen. En als Schone zo speelt als gisteren dan zal hij snel op de bank of tribune belanden.
0 0
Sterretje73
Vd Beek heeft geen gelijk want de opstelling is aan de trainer en niet aan de individuele spelers die goddomme pas komen kijken. Met jouw visie kun je elke trainer gaan ontslaan want dan maken de spelers zelf wel ff de dienst uit. Denk ff na man...
3 -2
altijdwelwat
Frenkie liep zichzelf anders ook aardig in de weg , speelde gewoon een matige wedstrijd dat hoef je niet af te schuiven op Schöne die idd ook rijp was vppr een eerdere wissel.
0 -1
Ajaxsupzuidned
Schone liep Frenkie in de weg en werd totaal overlopen en dekte lucht
0 0
Sterretje73
Hoppa weer 1 die door het ijs zakt. Ipv te knokken direct zeuren. Vroeger likte je je wonden en stroopte je je mouwen op om er vol in te beuken ipv direct te gaan lopen janken en je kop te laten hangen cq dreigen. Want dat is nl wel wat hij indirect doet. Donny werd door ons allemaal volledig op handen gedragen als het kind van de stad en Ajax en ja dan ga je jezelf toch iets te serieus nemen. Teleurstelling mag maar hoe je daar mee omgaat is iets dat deze kids nog moeten leren.
7 0
Pieter433
Met deze selectie blijft er eigenlijk maar 1 plek over voor Van de Beek, Eiting, Schone en Labyad (bij 433). Je hebt 16 a 17 man op niveau nodig, maar als de eerste nu al begint te miepen kun je nooit met een brede selectie werken. Denkt Donny nou echt dat hij in het buitenland altijd basis staat? Kijk naar Bazoer. Mokken bij Ajax op de bank en nu bij Wolfsburg op de tribune.
4 0
chrisjuhhh
Met de competitie kan er al van alles veranderen enkel ben ik bang dat Ten Hag eigenwijs is net als Bosz en door gaat met waar hij mee bezig was .
1 -1
chrisjuhhh
Europa

Onana
Mazraoui , de Ligt , Blind , Tagliafico
Ziyech , F de Jong , vd Beek
Neres , Huntelaar , Tadic

Eredivisie
Onana
Kristensen , de Ligt , Blind , Tagliafico /Wober
vd Beek , Schone/ Eiting , F de Jong
Neres , Sierhuis / Huntelaar, Tadic

eventuele extra wissel Ziyech en spelers als Wober , Kristensen , Sierhuis in wedstrijdritme houden tot Dolberg terugkom .

Ten Hag heeft angst voor Schone lijkt wel en waar Tadic speelt .
Speel Ziyech kut dan zet je er Eiting voor in de plaats , Schone kan je nog altijd wel inzetten , maar beter bewaar je Schone voor de competitie wedstrijden niet de Europese meer .

Kan je wat spelers rust geven tijdens europa wedstrijden
2 -1
Joseph
Ik zou nooit met Schone beginnen, Eiting is hem gewoon voorbij. Schone moet je een half uurtje mee laten doen als de rest moe is, dan kan hij nog mee komen. Voor de rest zou ik vaker 3-4-3 spelen in de eredivisie, Eiting, Donny, Frenkie, Ziyech lijkt mij een heerlijk middenveld!
0 0
Freddy Al
Dat lijkt mij ook een sterke optie, in dat geval zou ik met een ruit op het middenveld spelen ,Frenkie voor de verdediging en Hakim afwisselend met Donny diepste middenvelder,dan Eiting en vd Beek op de flanken.
0 0
Juichtoon
Als ie dit heeft gezegd is dit ronduit zwak te noemen. Hij is 21 jaar en Ajax wil met ervaring een stap omhoog maken. NB deze ervaring is ook gekocht voor jongens zoals Donny. En nu wil meneer ms wel weg.
Het zou dan zomaar kunnen dat dit Donnys top is. Hij lijkt totaal niet bereid in zichzelf verder te investeren.
1 0
Arie Vink
Wat een slappelingen tegenwoordig.
8 -1
Ajax68
JANKERT gvd, staat hij een keertje reserve, begint hij gelijk te JANKEN, ik wil naar mamaaaa toe.
Flikker op lummel en laat zien dat je een vent bent, en knok je terug, want van die ZEIKERS hebben we niet nodig . Wel kunnen we MANNEN gebruiken, die ten Hag laten zien erin te horen, door zich erin te knokken.
En wát een verschrikkelijk slechte wissels zeg van ten Hag, op een geheel verkeerd moment ook. Stond hij te slapen of zo, want Schone had er al veel eerder uit gemoeten, en de Jong net zo, die zo nu en dan zijn mannetje liet lopen.
Ajax is op zich klasse beter, maar ze moeten wél blijven voetballen, stelletje kloojo's, was nérgens voor nodig dit gelijkspel, ipv 0-3 wordt het gvd 2-2, en waarom ???
Dat hele middenveld zag er niet goed uit ten Hag.
4 -4
Freddy Al
Wat er mis ging is dat er te vaak van net buiten de 16 geschoten kon worden,dit is een probleem wat relatief eenvoudig aan te pakken is,vaak is het al afdoende als er een speler gewoon recht op de schutter in spe afloopt,dan heeft hij minder tijd ,ruimte en zicht. Dan helpt het wel als je aanvoelt dat een speler dit van plan is,nu kun je dat wel nagaan als een speler zich richting de 16 gaat begeven terwijl dat al redelijk dichtbevolkt is. Dan zijn er voor die spelers weinig andere opties dan schieten.
Simpelweg 1 speler meelopen die de schutter bezighoud en vanuit de verdediging een speler in da baan van het schot op de komende aanvaller laten af lopen.
.
0 0
Maik
Ik ga niet roepen dat ik weg wil, ik wek alleen de suggestie haha. Wat een slappe hap zeg. Twee potjes geen basis, je weet dat Ziyech heeft aangegeven weg te willen en je ploegmaten hebben net een drama 2e helft gespeeld. Klinkt als een karakter dat tot een 2e helft zoals gisteren leidt. Ruggengraat van een dweil.
5 -1
Web
Ja zo gaat het tegenwoordig.
Vorig seizoen zo nodig met Oranje mee, ondanks een blessure.
Dan kom je een keer wissel te staan omdat wij nu een bredere selectie hebben.
Terug knokken, zijn dit niet dezelfde woorden als Gudelj?
Maar waarom de hype hier om Frenkie op het middenveld? Hij moest en zou daar spelen.
Van mij niet.
Blind is de beste 6 en Frenkie de beste 4.

Dit is het sterkst team
Onana, Mazraoui, De Ligt, Frenkie, Taliafigo, Donny, Blind, Ziyech, Neres, Dolberg/ Huntelaar, Tadic
Eiting zit er tegen aan
5 -1
robinozzi
Frenkie en Lasse mogen van mij plaatsmaken voor Donny en Carel
3 -5
Web
Frenkie gewoon op zijn beste positie zetten
5 0
CruyffFootball
Aanvallende middenvelder dus.
2 -1
Web
Ook daar zou hij heel goed kunnen spelen, maar daar staat er al een die heel goed kan ballen. Het gaat om het team, waar heb je het meeste sucsses mee, En de kille cijfers geven aan dat Frenkie het meer dan uitstekend doet op 4. Nog nooit met hem verloren daar, 1 goal tegen in 135 minuten. Dat zegt genoeg

Ik begrijp werkelijk niet dat jij jou zo druk maakt om Frenkie zijn positie, hij spelt toch? Ja ik vind het ook een goede speler, maar hij zit in een team sport, het beste rendement uit een team halen. Man wat is hij daar goed
0 0
Ajax412
Ach gelukkig heeft Schöne wederom bewezen dat hij op dit niveau zo'n beetje alles tekort komt. Alleen het op treden van Schöne zou mij al hoopvol doen stemmen als ik in zijn schoenen stond.
1 -4
Toon meer reacties