Ünüvar: 'Op mijn zeventiende mijn debuut maken'

JesseTH, 21-04-2019 om 16:25, 16393 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Naci Ünüvar hoopt binnen twee jaar zijn debuut in het eerste elftal van Ajax gemaakt te hebben, zo vertelt hij tegenover AT5. De vijftienjarige creatieveling, uitkomend voor Ajax Onder 19 en 17, heeft grootse plannen met zijn carrière en zijn Ajax 1-debuut moet daarin een eerste stap zijn.

'Ik hoop op mijn zeventiende mijn debuut te maken', steekt de jongeling zijn ambities niet onder stoelen of banken. 'Ik zou ook graag in het Nederlands elftal willen spelen. Mijn doel voor later is gewoon de top halen in het voetbal. Daarvoor ga ik elke dag honderd procent geven en naar de trainers luisteren.'

Ünüvar is tijdens het paasweekend met Ajax Onder 17 actief op de Future Cup. Veel van de mensen die het toernooi als toeschouwer bleven, zullen naar de Amsterdamse jeugdploeg kijken als toekomst van Ajax. 'We hebben echt een goede lichting. Er is heel veel individuele kwaliteit, maar ook als team zijn we heel sterk. Ik snap dus wel dat mensen dat denken, ja.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jeugd
Uitzonderlijke klasse, gaat er zeker komen.
0 0
afcamuc
Ünüvar, Gravenberch en dan hopelijk nog Brobby, Salah Eddine, Timber en hopelijk nog een van de keepers die in de toekomst een rol kunnen spelen. Weet iemand of van de buitenspelers iemand talent heeft het eerste te halen en van waarde te zijn? Hoogewerf?
0 0
DonQ
Hoogerwerf heeft zeker het talent om in het eerste door te breken. Je vergeet overigens Taylor nog, die ik vergelijkbare kwaliteit toedicht als Van de Beek maar een fijnere trap heeft. Kortom de future is bright :)
0 0
Jeugd
Vergeet Sontje Hansen niet, ontwikkeld zich goed
0 0
ajaxwestland09
dit is een hele goede gaat ver komen hopelijk
0 0
gi0vanni
Na Nouri en de Jong weer een super talent. Als hij ook de inzet toont dan gaat hij knallen in Ajax1. Maar welke leeftijd nog ff bekijken.
0 0
ajaxwestland09
dit is een hele goede gaat ver komen hopelijk
0 0
Bocarra
Klinkt als muziek in de oren... te mooi om waar te zijn?
0 0
Shoppy
Wie is zijn zaakwaarnemer?
0 0
RaynoFischer
Hij zit bij AYMO football management, van zijn vader en Mo Salem ;)
0 0
trodat4030
En Mo is zn aangetrouwde oom.
0 0
DUDE92
Ik vind het vooral heel chill dat hij zegt in het Nederlands elftal te willen spelen, na toch meerdere geruchten dat de Turkse bond aan hem zat te trekken. Prachtig toch, over 7 jaar een WK met ballon d'or winnaar Frenkie, beste verdediger ter wereld De Ligt, en de 22 jarige Ünüvar die hard op weg is om de doelpuntenrecords van Messi en Ronaldo aan gort te schieten.
6 0
FlyingDutchMan
Hoor nu voor eerst van Unuvar zelf dat hij voor Nederland wil uitkomen, dat hij bij Ajax zou tekenen zat er wel dik in ja. Super goed nieuws!!
0 0
Suarez16_
Dat betekend dus dat hij over een paar weken gaat tekenen als hij 16 wordt hopelijk.
2 0
RaynoFischer
Daar heb ik nooit aan getwijfeld, Naci is een echte Ajacied die eerst hier wilt slagen en heeft ook de juiste omgeving ;)
0 0
Suarez16_
Dat klopt, maar goed die kan wellicht een contract van €500.000 tekenen in Manchester of Londen. Zeg daar maar nee tegen als 15-jarige.
0 0
Middenweg401
Ik neem aan dat hij wat meer vertrouwen in eigen kunnen (en slagen) heeft dan al die gastjes die vertrokken.
De Ligt en De Jong kunnen lachen om die 5 ton.
0 0
glob
Da’s twee weken salaris! ;-)
0 0
Wout1988
Heeft de ligt wel gedaan
0 0
Shoppy
Nouri kreeg ook €500.000, terecht.
0 0
OpNaarNummer4
Ahjoh, je speelt bij de club die in de halve finale van de Champions league staat. Als hij zijn grote talent waarmaakt in het eerste van Ajax, kan hij naar een absolute topclub. En dan kom je ook nog is als grote meneer binnen, zoals een De Ligt en De Jong nu. Als je een beetje hersens hebt en verstandige mensen om je heen, blijf je bij Ajax. Vind het nog steeds zonde dat jongens als Redan, Malen, Hoever, Castillo, Kluivert en Adekanye ons hebben verlaten. Die zullen zich nu ook wel achter hun oren krabben. Hoor je vaak als argument dat je “een beest wordt in Engeland” (Redan), maar je ziet dat dit Ajax fysiek meer dan goed mee kan tegen Europese topploegen.
0 0
afcas
was toch al bekend?
1 0
Suarez16_
Nee, nog steeds niet.
0 0
afcas
dan heb je niet opgelet hoor... heeft al vaker aanbiedingen van andere clubs afgeslagen en uitgesproken bij ajax te willen debuteren.
0 0
Suarez16_
Oh dus dan lig je vast? Ene Kluivert heeft dat vorig jaar ook een seizoen lang geroepen, waar zit hij nu? Of wat dacht je van onze Duitse Sjaak Swart.
1 0
afcas
oke, blijkbaar ken jij naci unuvar niet. kan gebeuren.
0 0
Suarez16_
Ik ken hem niet persoonlijk inderdaad, maar afgaande op interviews kan je het ook niet met zekerheid zeggen.
0 0
JordanAFCA
Gaat zeker weten gebeuren!
0 0