[Update] Oefenduel met Walsall op YouTube

BVeenstra, 18-07-2018 om 14:20, 50228 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De oefenwedstrijd die Ajax donderdag 19 juli af gaat werken tegen Wolverhampton Wanderers wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. De wedstrijd zal te bekijken zijn op het open kanaal van de zender, terwijl de latere wedstrijd tegen Walsall FC niet uitgezonden wordt.

De wedstrijd tegen de gepromoveerde Wolves zal aanvangen om 15.00 uur (Nederlandse tijd). Later die donderdag, om 20.45 uur, treden de manschappen van Erik ten Hag aan tegen Walsall. Die club komt uit op het derde niveau van Engeland.

Na de ontmoetingen met de Engelse ploegen zitten de oefenwedstrijden voorafgaand aan de ontmoetingen met Sturm Graz erop. Tweedaags na de return in het Oostenrijkse Graz zal Ajax nog vriendschappelijk spelen tegen VfL Wolfsburg.

Update - 14.20 uur (18 juli 2018)
De oefenwedstrijd tussen Ajax en Walsall van donderdagavond wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal van Ajax. Dit maakt de Amsterdamse club woensdagmiddag bekend. Eerder op de dag speelt Ajax tegen Wolverhampton Wanderers. Dit duel is te zien op het open kanaal van Ziggo (14).

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dexy
Wanneer Frenkie en Donny niet fit genoeg blijken voor de eerste wedstrijd, zou ik Eiting en Mazraoui graag zien spelen op hun posities. Eiting dan als nummer 6 uiteraard en Mazraoui rechtshalf. In de oefenwedstrijd tegen Steaua vond ik dat duo erg goed spelen, Ajax had toen ook voor de eerste keer echt volledige controle op het middenveld.

In dat geval kan Kristensen de rechtsbackpositie overnemen en heb je alsnog een meer dan behoorlijk elftal staan. Het heeft geen enkele zin om spelers met pijntjes (Frenkie, Schöne en Donny) op te stellen. Dat risico moet je niet nemen, daar is deze wedstrijd net iets te belangrijk voor.

Dus zo (indien Frenkie en Donny niet fit genoeg zijn):

Labyad------Dolberg------Neres
-------Ziyech-----Mazraoui-------
-----------------Eiting-----------------
Tagliafico-Blind-De Ligt-Kristensen
Onana
0 0
Pheadrus
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Wel heel erg dat in zo'n belangrijke wedstrijd niet compleet zijn.
0 0
Red Devil
Toppie.
1 0
Bacta
S'middas beoogde basis en in de avond de reserves, of is daar niks over bekend nog? kan de wedstrijd s'middags niet zien dus laat dan maar de reserves :)
0 0
JordyAjacied
Ja dat is apart, meestal is de mindere tegenstander in de middag en in de avond de sterke, dus dan ook de b ploeg in de middag, we zullen zien hoe het loopt.
0 0
koenos1
Morgen zal weer iedereen Ajax uitkotsen en roepen: "ze zijn er nog niet klaar voor" simpelweg omdat er een grote kans in zit dat Ajax veel spelers met pijntjes gaat sparen.
1 0
FUBAR
Boeiend. Ajax moet er tegen Sturm Graz staan. Resultaat halen daar en je hebt Europees voetbal.
0 0
JordyAjacied
Lekker man, weer 2 potjes kijken!
2 0
FlyingDutchMan
Yeah morgen lekker Ajax dagje!!
1 0
talent020
shit moet dan werken, dan maar de wedstrijd opnemen
0 0
Van Reenen
Wedstrijd wordt door Ziggo Sport uitgezonden vanaf 14:55 uur op kanaal 14. Dus voor alle Ziggo-abonnees geen probleem.
0 0
ajacied017
Ik moet ivm werk helaas de wedstrijden opnemen.
Nu staat de wedstrijd van 15:00 uur op ziggo go..
Maar de latere wedstrijd zie ik (nog) nergens staan, zou dit nog bijgewerkt moeten worden?
(Ik heb ook de betaalkanalen van ziggo)
0 0
Van Reenen
De latere wedstrijd wordt niet uitgezonden.
0 0
korem
Die wedstrijd word niet uitgezonden, ook niet op de betaalde Ziggo sportkanalen
0 0
Dolberg25
Vgm komt die op YouTube.
0 0
Johnvanessen
Neem aan dat deze wedstrijd verwachtte opstelling Sturm gaat spelen?
0 0
JordyAjacied
Ligt eraan of iedereen fit is.. Ziyech, de Jong, vd Beek en Blind zijn niet zeker.
0 0
AJAIXIXIXI
Zal jammer genoeg te vroeg zijn voor Blind neem ik aan?
0 0
MelleAfca
Denk dat die best wat minuutjes kan maken.
0 0
Johnvanessen
Vanavond trainen. Morgen trainen. Donderdag paar minuten voor het gevoel?
0 0
GrandMasterFlex
Die is wedstrijdfit.
0 0
Amp
met 5 trainingen in de benen?
0 0
Raikkonen94
Is het trouwens al bekend waar Ajax - Sturm Graz wordt uitgezonden? Zal ook wel Ziggo zijn neem ik aan?
0 0
JariJari
https://www.gids.tv/artikel/2919/cl-voorronde-ajax-sturm-graz-live-op-tv-bij-ziggo-sport-gratis-voor-iedereen?utm_source=tvgids.tv
0 0
Van Reenen
Voor het geval je het nog niet weet, Ziggo is hoofdsponsor van Ajax. Dus als er een wedstrijd wordt uitgezonden in de voorbereiding dan wordt de wedstrijd uitgezonden door Ziggo Sport. Dit geldt waarschijnlijk tot aan het hoofdtoernooi van de CL. Deze wedstrijden zijn te zien bij NPO1.

0 0
***1900***
Volgens tvgids.tv wel idd.
0 0
RayJordaan
Gok van wel.

Eigenlijk zeer jammer dat zulke wedstrijden niet meer op de NOS te zien zijn, geeft toch altijd een vertrouwd gevoel als je aan het kijken bent.
4 0
Tinus
Zijn we tenminste verlost van de Evert ten Napels van deze wereld
0 0
Remark
Je zit te veel achter je Play Station. Evert ten Napel is al zeven jaar niet meer werkzaam bij de NOS. Ik zou bijna zeggen, was 't maar waar. Was nooit een ten Napel fan, maar alles beter dan die non-stop uit z'n nek lullende Frank Snoeks.
0 0
Jessey1981
zal wel generatie verschil wezen maar ik mis commentatoren als Hugo Walker , Jack van Gelder en Evert ten Napel. ik vind frank kramer ( vroeger eurosport) , leo driessen en sierd de vos echt een verschrikking om aan te horen.
0 0
FUBAR
Sierd de Vos een verschrikking terwijl dat verreweg de beste is. Voetbalcommentaar is eigenlijk hopeloos ouderwets. We kunnen tegenwoordig met 35 camera's en HD beeld alles zelf wel zien. Sierd de Vos vertelt tenminste nog interessante feitjes en heeft humor.
0 0
iammike
Leo Driessen is echt de meest verschrikkelijke man wat ik ooit een wedstrijd heb zien presenteren. Gelukkig hoor je hem vaak alleen tijdens een wedstrijd en kan je het gelukt uitzetten. Maar het ergste is nog dat fox hem ook nog uitnodigt in talkshows. Dan wordt het persoonlijk lastig voor me. Dat WK talk waar die bijdehand ligt te doen en denk dat die verstand van voetbal heeft. Hij zit ook al bij de tafel van Kees en natafelen. De man is toch presentator van beroep, geen Voetbalkenner en toch wordt er zo een hoog podium aan hem gegeven dat die ook zijn mening geeft. Dat die lekker presenteert en vooral niet teveel praat over voetbal en dat aan mensen als Perez over laat.
0 0
Adamoost
Zeker, die leo Driessen was toch ook de commentaartor van Ajax Twente 2011
0 0
Labrador
Nee nee. Dat was iemand anders. Ik kan dat commentaar wel dromen . " Eriksen, slim gespeeld, de jong is dit de beslissing? Dit is de beslissing! Siem de Jong "
0 0
Stone020island
Dit is de beslissing.... denk ik! Was het volgens mij
0 0
BrentTomassen
Ron de Rijk was toen commentator volgens mij
0 0
Dennisjez
Die gast van Eurosport is echt een verschrikking inderdaad!
0 0