Scherpen na blunders tegen Club Brugge 'gewoon' onder de lat: 'Kans om revanche te nemen'

door Bas Velzel 2

Bron KV Oostende

Scherpen na blunders tegen Club Brugge 'gewoon' onder de lat: 'Kans om revanche te nemen'

door Bas Velzel 2

Bron KV Oostende

Laatst geüpdatet

Kjell Scherpen hoeft nog niet te vrezen voor zijn plek tussen de palen bij KV Oostende. De huurling van Brighton & Hove Albion ging tegen Club Brugge (1-3) meerdere keren in de fout, maar mag vrijdagavond zijn revanche nemen tegen de nummer één van de competitie.

Dat liet Oostende trainer Yves Vanderhaeghe weten via de officiële clubkanalen. De coach blikte even terug op de wedstrijd van Scherpen, maar belooft de jonge keeper niet te laten vallen. 'Ik denk dat iedereen het heeft gezien, en ik denk dat Kjell de eerste was om het toe te geven, dat hij zwaar in de fout is gegaan.'

'Scherpen bood excuses aan'

'Hij heeft zijn excuses aan de groep aangeboden. Ik geef hem morgen een kans om revanche te nemen', laat Vanderhaeghe weten. 'De dingen die hij vorige week verkeerd deed, kan hij nu goed doen. Ik hoop ook dat het lukt.' Oostende speelt vrijdagavond tegen Royale Union Saint-Gilloise.

De coach van de ploeg die in de Pro League op de vijftiende plaats staat weet dat het niet altijd makkelijk is om doelman te zijn. 'Als een keeper mis zit, is hij natuurlijk de zondebok. Veldspelers mogen vaker iets verkeerd doen. Dan wordt dat meestal niet direct afgestraft. Bij een keeper is dat helaas wel zo. Het was in ieder geval niet zijn beste partij.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.