Ronaldo over Ten Hag: 'Weet dat hij fantastisch werk heeft geleverd bij Ajax'

door NielsOpdam 83

Bron Manchester United

Ronaldo over Ten Hag: 'Weet dat hij fantastisch werk heeft geleverd bij Ajax'

door NielsOpdam 83

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Cristiano Ronaldo kijkt uit naar de komst van Erik ten Hag bij Manchester United. Dat vertelt de Portugese wereldster in gesprek met de clubwebsite van Manchester United. Ten Hag vertrekt na dit seizoen naar de Engelse topclub.

'Ik weet dat hij fantastisch werk heeft geleverd bij Ajax', begint Ronaldo zijn verhaal over Ten Hag. 'Hij is een ervaren coach, maar we moeten hem de tijd geven.' Volgens de Portugees is iedereen blij en opgewonden met de komst van de Ajax-trainer. 'Niet alleen de spelers, maar ook de fans. We moeten geloven dat we volgend jaar titels kunnen winnen.'

'De dingen moeten veranderen zoals hij wil. Als hij het goed doet, zal heel Manchester United succesvol zijn, dus ik wens hem het beste', vervolgt Ronaldo over Ten Hag. De Ajax-trainer vertrekt na dit seizoen naar Manchester United. Aanstaande zondag zit Ten Hag voor het laatst op de bank als trainer van Ajax.

Momenteel staat Manchester United op de zesde plaats in de Premier League. Ze hebben 58 punten gepakt in 37 wedstrijden. West Ham United staat zevende met één wedstrijd minder gespeeld en drie punten minder dan Manchester United.

Denk jij dat Ajax minimaal vier goals maakt tegen Vitesse? Zet in en krijg 4,20 keer je inzet terug!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties