Naar verluidt: 'Juventus mengt zich in strijd om De Jong'

door Terrence Riepma 33

Bron AS

Naar verluidt: 'Juventus mengt zich in strijd om De Jong'

door Terrence Riepma 33

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels weer geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax flink toenemen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 28 januari

'Juventus mengt zich in strijd om De Jong'

Frenkie de Jong kan deze winter mogelijk de overstap maken naar Juventus, zo meldt La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse topclub heeft de middenvelder op een lijstje staan met Jorginho van Chelsea FC. De Londense club zou tevens interesse tonen in De Jong, die door FC Barcelona niet langer wordt gezien als onverkoopbaar. Bayern München zou ook nog in de race zijn voor de handtekening van de oud-Ajacied.

Donderdag 27 januari 

'Newcastle blijft jagen op Bakker' 

Newcastle United ziet nog steeds een versterking in Mitchel Bakker, zo meldt Sky Sports. De kapitaalkrachtige Engelse club wil zich op alle vlakken versterken, maar legt de nadruk op de verdediging. Hiervoor komt de oud-Ajacied in beeld. De linksachter moet naar verluidt zestien miljoen pond kosten, omgerekend ongeveer negentien miljoen euro. Het alternatief voor Bakker is Dan Burn van Brighton & Hove Albion.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties