Moisander wint van Schalke; El Ghazi scoort

door JipVR 9

Met de midweekse competitieronde in volle gang, kwam er weer een aantal ex-Ajacieden in actie in de verschillende buitenlandse competities. Hieronder een overzicht van de meeste wedstrijden.

Zlatan Ibrahimovic kwam dinsdag in actie voor Manchester United en stond uiteraard in de basis tegen de ploeg van Ronald Koeman. De spits leek een dure thuisnederlaag te gaan lijden tegen de ploeg uit Liverpool, maar in de negentigste minuut kon Ibrahimovic een penalty benutten: 1-1.

Niklas Moisander heeft een mooie overwinning op Schalke 04 geboekt. De verdediger won met 3-0 van de aanstaande Europa League-opponent van Ajax. De Finse mandekker speelde de hele wedstrijd mee. Bremen staat nu achtste in de Bundesliga en Schalke bezet de tiende plaats.

Anwar El Ghazi en Ricardo Kishna verloren de kwartfinale van de Franse beker met 2-1 van Monaco. Eerstgenoemde scoorde nog wel in de laatste minuut de aansluitingstreffer voor OSC Lille.