Denswil scoort voor verliezend Brugge

door Lisanne 11

Stefano Denswil heeft zondag zijn eerste officiële doelpunt in dienst van Club Brugge gemaakt. De ex-Ajacied scoorde in de wedstrijd tegen Anderlecht. Ondanks het doelpunt ging Brugge echter alsnog met 1-4 onderuit.

Bij rust keek Club Brugge al tegen een 0-2 achterstand aan. Nadat de tweede helft ongeveer een kwartier onderweg was maakte Denswil echter de aansluitingstreffer. Het was voor de verdediger zijn eerste doelpunt in dienst van de Belgische club.

Denswil vertrok in 2014 van Ajax naar Club Brugge. Afgelopen jaar speelde hij in totaal elf wedstrijden. Dit seizoen staat hij halverwege al op hetzelfde aantal duels.