'Club Brugge richt pijlen op Ekkelenkamp, ook Royal Antwerp in de race'

door Jesse ter Haar 46

Bron Twitter

'Club Brugge richt pijlen op Ekkelenkamp, ook Royal Antwerp in de race'

door Jesse ter Haar 46

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Jurgen Ekkelenkamp kan rekenen op de nadrukkelijke belangstelling van Club Brugge, zo schrijft Fabrizio Romano vrijdag op Twitter. De Belgische club ziet hem als nummer één transfertarget, terwijl ook het Royal Antwerp van technisch directeur Marc Overmars in de race is.

In Brugge kan Ekkelenkamp de opvolger worden van Charles de Ketelaere, die op zijn beurt de overstap naar AC Milan maakt. De interesse van Club Brugge is concreet. De kampioen van België is zelfs al in gesprek met Hertha BSC over de te betalen transfersom voor de oud-Ajacied. Wat de vraagprijs van de Duitse club is, is vooralsnog niet bekend.

Tegelijkertijd houdt Overmars de situatie ook in de gaten. Hij is immers ook een target voor zijn Royal Antwerp. Hij kan alweer de zevende speler worden die de voormalig directeur van Ajax deze zomer naar Antwerpen brengt. Eerder trok de club onder meer Toby Alderweireld aan.

Bij Hertha HSC bevindt Ekkelenkamp zich in een uitzichtloze situatie. De verwachting is dat er komend seizoen weinig speeltijd voor de middenvelder in het verschiet ligt. De concurrentie, waaronder Kevin-Prince Boateng en Lucas Tousart, wordt momenteel hoger ingeschat dan de voormalig speler van Ajax.

Krijg 1,83 keer je inzet terug als Ajax de Johan Cruijff Schaal wint van PSV!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties