Waterreus waarschuwt Drommel: 'Horen we nog iets van Scherpen?'

door Thijs Zwagerman 22

Waterreus waarschuwt Drommel: 'Horen we nog iets van Scherpen?'

door Thijs Zwagerman 22

Laatst geüpdatet

Voormalig doelman Ronald Waterreus denkt niet dat Joël Drommel al klaar is voor de stap naar een vaderlandse topclub. Naar verluidt kan de doelman van FC Twente rekenen op belangstelling van Ajax en PSV, maar Waterreus verwacht dat die stap nog te vroeg komt.

‘Vooropgesteld: Drommel is een goede doelman. Alleen hypen we wel erg snel in Nederland, hè. (…) Kjell Scherpen, ooit ‘supertalent’ bij FC Emmen, horen we nog wel iets over hem bij Ajax? Keepen in de subtop is echt iets anders dan keepen in de top’, stelt Waterreus in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De oud-keeper haalt dus Ajax-doelman Scherpen aan als voorbeeld. Scherpen kwam in de zomer van 2019 over van FC Emmen, maar speelt zijn wedstrijden vooralsnog in Jong Ajax. In de Ajax-hoofdmacht kwam Scherpen slechts eenmaal in actie. Ook na de schorsing van eerste doelman André Onana kwam Scherpen niet direct in beeld. De ervaren Maarten Stekelenburg krijgt voorlopig de voorkeur als vervanger van Onana.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.