'Voorkomen dat Nouri tweede Bouy wordt'

door BvdPloeg 35

'Voorkomen dat Nouri tweede Bouy wordt'

door BvdPloeg 35

Laatst geüpdatet

Henk Spaan maakt zich al een tijdje zorgen over Abdelhak Nouri en dat is in zijn column van vrijdagmiddag niet anders. De columnist trekt de vergelijk met Ouasim Bouy, een toptalent dat in het verleden vroeg vertrok bij Ajax.

'Toen Ajax vier jaar geleden Klaassen een betere aanbieding deed dan Bouy, was de speler van Marokkaanse afkomst snel weg. Het ging niet om het geld, maar om de voorkeursbehandeling die de blonde Davy kreeg', schrijft Spaan, die de interesse in Nouri nu ook ziet toenemen. 'Gisteren berichtte de Daily Mail dat Arsenal en Manchester United om Nouri vechten. In het rijtje clubs met belangstelling ontbraken twee kandidaten: Liverpool en Barcelona. Die belangstelling bestaat al jaren.'

'Hoe vaak werd Abdel Nouri niet uitgeroepen tot beste speler van de internationale toernooien die hij speelde? En hoeveel scouts brachten dan niet een bezoek aan de slagerij van zijn vader?', vraagt de schrijver zich af. 'In de winkel hing een foto van Nouri met Zidane. Inmiddels maakten Van de Beek en Cerny hun eerste speelminuten in de Arena. Ik hoop dat Frank zo verstandig is te voorkomen dat Nouri een tweede Bouy wordt.' (foto: Black Bath Towel Photographers)

Sale: profiteer nu van 50% korting op officiële SR Ajax uittenue!

 

Pfff, Abdelhak Nouri is de naam?? Nummer 8 neemt even de verkeerde afslag. Genieten! #nouri #ajax #detoekomst #talent #skill #techniek

Een video die is geplaatst door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.