Volkskrant: 'Ajax heeft zich vergist'

door Floris 43

Volkskrant: 'Ajax heeft zich vergist'

door Floris 43

Laatst geüpdatet

De Volkskrant heeft zich daags na de uitschakeling van Ajax in de Champions League kritisch uitgelaten over de ploeg van trainer Frank de Boer. 'Met andere woorden: ze hebben zich vergist bij Ajax', valt te lezen op de site.

'Gegokt op de jeugd. Verloren van Oostenrijkers. Van Rapid Wien, een modale, hardwerkende club. Geen Champions League. Wie zich heeft vergist? De trainer bijvoorbeeld en de leiding, wie ook precies de baas moge zijn momenteel; De Boer, die gelooft in zijn ideeën', valt er verder te lezen.

'Jonk, de baas van de opleiding. Cruijff, de aanvoerder van de in 2010 ontstane revolutie, die Ajax onder meer richting de Europese top moest voeren. En wat doet Ling, de onlangs als adviseur aangestelde zetbaas van Cruijff?', wordt hardop afgevraagd.

'De Boer, lees Ajax, had de selectie deze zomer moeten verrijken met rijpheid, met werkelijke kwaliteit, juist voor moeilijke klussen als tegen Rapid. Nationaal zal de club gewoon meedoen om de titel, in het verschraalde veld van de eredivisie. Internationaal is meer nodig.'

Lees hier verder voor het hele artikel.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.