VI: 'Terughalen oud-Ajacieden geen succes'

door SJvanveen 25

VI: 'Terughalen oud-Ajacieden geen succes'

door SJvanveen 25

Laatst geüpdatet

Volgens Voetbal International is het terughalen van oude bekenden bij Ajax nauwelijks een garantie voor succes. John Heitinga keerde aan het begin van het seizoen terug op het oude nest, maar de publiekslieveling kondigde onlangs zijn afscheid aan als voetballer, mede door een gering aantal speelminuten in de hoofdmacht van de Amsterdamse club.

Het weekblad ziet naast Heitinga nog veel meer spelers die niet slaagden nadat zij terugkeerden in de hoofdstad. Zo analyseert VI aanvallers Ryan Babel, Mido, maar ook voormalig voetballers als André Ooijer, Edgar Davids, Kenneth Perez en Olaf Lindenbergh.

Zelfs Jari Litmanen, die zijn tweede periode bij Ajax kende tussen 2002 en 2004 en daarin onder meer de kwartfinale van de Champions League haalde, wordt genoemd omdat hij, mede door veel blessureleed, nooit zijn kwaliteiten helemaal kon waarmaken in die tweede periode.

Op VI Premium is de hele analyse te lezen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.