Van Praag: 'Raar dat het zo lang duurt voordat laatste gesprek met Arnesen plaatsvindt'

door Gino Haverkamp 69

Bron NH Radio

Van Praag: 'Raar dat het zo lang duurt voordat laatste gesprek met Arnesen plaatsvindt'

door Gino Haverkamp 69

Bron NH Radio

Laatst geüpdatet

Hoewel het er op lijkt dat Frank Arnesen langer bij Feyenoord blijft, sluit oud Ajax-voorzitter Michael van Praag niet uit dat de Deen alsnog de vrijgekomen rol van Marc Overmars overneemt bij Ajax. Van Praag zou Arnesen in ieder geval een meer dan geschikte kandidaat vinden, zo geeft hij aan bij NH Radio Sportcafé.

Volgens Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher, moet er nog slechts één gesprek plaatsvinden en dan ondertekent Arnesen, tussen 1975 en 1981 speler van Ajax, een nieuwe verbintenis als technisch directeur bij Feyenoord. Het duurt echter wel heel erg lang voordat dat gesprek plaatsvindt, vindt Van Praag, die positief is over de kwaliteit van Arnesen.

'Hij is een fantastisch technisch directeur', vindt Van Praag. 'Het is mooi voor Feyenoord dat ze hem weten te strikken, maar uiteindelijk is hij Ajacied.' Volgens de oud-voorzitter van Ajax beschikt de 65-jarige Deen over de gewenste kwaliteiten. 'Hij heeft alle contacten die je nodig hebt en hij kan fantastisch onderhandelen.' Of Ajax ook daadwerkelijk een poging gaat doen Arnesen los te weken bij aartsrivaal Feyenoord, durft hij niet te zrggen. 'Ik sta daar veel te ver van af.'

Van Praag vraagt zich af wat Arnesen zelf wil

Volgens Van Praag is het vooral de vraag wat Arnesen zelf van plan is. 'Ik wil niet naar doen, maar het is toch wel raar dat het zo lang duurt voordat dat laatste gesprek plaatsvindt. In de tussentijd is er een vacature bij Ajax vrijgekomen en dat was nog niet toen ze aan die gesprekken begonnen. Je weet nooit hoe het loopt.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.