De Mos sluit Arnesen bij Ajax niet uit: 'Als hij vrij is, is hij een kandidaat'

door Bart Veenstra 41

Bron Online Wedden 24

De Mos sluit Arnesen bij Ajax niet uit: 'Als hij vrij is, is hij een kandidaat'

door Bart Veenstra 41

Bron Online Wedden 24

Laatst geüpdatet

Aad de Mos sluit niet uit dat Frank Arnesen na dit seizoen de overstap maakt naar Ajax. De technisch directeur beschikt over een aflopend contract bij Feyenoord en zodoende is een overgang naar Ajax niet uitgesloten, zo denkt De Mos.

Ajax is na het plotselinge vertrek van directeur voetbalzaken Marc Overmars op zoek naar een nieuwe directeur voetbalzaken en hier en daar wordt de naam van Arnesen genoemd. De Mos zag eerder dat Arnesen werd ontslagen bij RSC Anderlecht. 'En nu kun je promotie maken. Er is geen wet van Meden en Perzen dat je bij een club moet blijven', zegt De Mos in de podcast Twee Viertje met Aad van OnlineWedden24.

Vooralsnog heeft Arnesen zijn aflopende contract bij Feyenoord niet verlengd. 'En dan moet je er altijd rekening mee houden dat een vertrek mogelijk is. Dat hebben we ook bij Schmidt (trainer PSV, red.) gezien. Feyenoord moet er niet te lang mee wachten. Als het zo is dan moet Feyenoord ook verder en dan moet er weer een nieuw iemand komen.'

Berghuis gaat ook van Feyenoord naar Ajax 

Volgens De Mos zou Ajax er in ieder geval goed aandoen om Arnesen over te nemen van Feyenoord. 'Er zijn weinig goede technisch directeuren die echt hun sporen hebben verdiend in het internationale en nationale voetbal. Dus als hij vrij is, en dat is hij op dit moment, dan is hij een kandidaat', aldus De Mos, die weet dat alles mogelijk is in de voetballerij. 'Berghuis gaat van Feyenoord naar Ajax toe en dit zou ook een mogelijkheid zijn. Maar het verdient natuurlijk niet de schoonheidsprijs als het zou gebeuren.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.