Van Hanegem lyrisch over Ryan Gravenberch

door SJvanveen 29

Van Hanegem lyrisch over Ryan Gravenberch

door SJvanveen 29

Laatst geüpdatet

Willem van Hanegem vindt een viertal spelers op de Nederlandse spelers uitzonderlijk qua talent. Een daarvan is Ajacied Ryan Gravenberch, die op zestienjarige leeftijd zich al kroonde tot jongste debutant en doelpuntenmaker ooit in de Amsterdamse hoofdmacht.

'Die middenvelder lijkt op Pogba', steekt Van Hanegem van wal in gesprek met Soufiane Touzani. 'Hij is ook echt goed, al hebben ze (Ajax, red.) een heleboel aardige spelers. Hij (Gravenberch, red.) hoort wel bij de selectie, vind ik. Hij heeft zo ongelooflijk veel kwaliteit', aldus De Kromme, die ook kort over de aanstaande Klassieker sprak.

Feyenoord - Ajax staat op het programma tijdens de tweede Eredivisie-speelronde na de winterstop en Van Hanegem denkt dat de Amsterdammers gaan winnen in De Kuip. 'Ik houd mijn hart vast', geeft hij eerlijk antwoord als Feyenoorder. 'Ze (Feyenoord, red.) maken een heel slechte periode door en Ajax is juist beter gaan spelen en heeft betere spelers. Ik denk echter niet dat het de trainer zijn verdienste is.'

Lees hier Het Verhaal achter Ryan Gravenberch.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.