Spaan ziet verbeterpunt bij Ødegaard

door Bart Veenstra 12

Spaan ziet verbeterpunt bij Ødegaard

door Bart Veenstra 12

Laatst geüpdatet

Henk Spaan denkt dat Martin Ødegaard er goed aan zou doen om volgend seizoen bij Ajax te spelen. Wel ziet de columnist van Het Parool nog genoeg ruimte voor verbetering in het spel van de Noorse aanvallende middenvelder.

Het talent zou hebben aangegeven dat het mooi is voor Real Madrid dat Zinedine Zidane terug is als trainer, al is het volgens Spaan ook de vraag of dat voor Ødegaard geldt. 'Volgens Bryan Linssen is zijn teamgenoot al veel te goed voor Ajax en moet hij naar Madrid gaan. Bryan gebruikt grote woorden, vermoedelijk om een gebrek aan lengte te compenseren. Ook de agent van Ødegaard weet dat Ajax op dit moment de beste stap is voor zijn speler.'

Mocht het uiteindelijk van een transfer naar Ajax komen, heeft Spaan nog wel een tip voor de huidig Vitesse-speler. 'Ik hoop dat de Noor goed heeft opgelet bij het meeverdedigen van Ziyech. Dat is een verbeterpunt', deelt Spaan tot slot een prachtig compliment uit aan Ziyech, die de laatste tijd sowieso veel lof krijgt voor zijn verrichte arbeid voor Ajax.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.