Perez: 'Tweede en voorronde CL geen prijs'

door Finn Dekker 14

Perez: 'Tweede en voorronde CL geen prijs'

door Finn Dekker 14

Laatst geüpdatet

Het seizoen onder Peter Bosz is alleen geslaagd als Ajax de poulefase van de Champions League bereikt. Dat is wat geconcludeerd wordt bij Natafelen van FOX Sports. Het beste scenario voor de Amsterdammers is dat ze kampioen worden. Andere mogelijkheden zijn de Europa League en de voorrondes.

'Een beloning voor Bosz? Het is nog te vroeg voor een beloning. Als je naar Ajax kijkt is het eigenlijk ongelooflijk dat ze achter op Feyenoord staan', vertelt Martijn Krabbendam. 'Kijk naar hun mogelijkheden en talent in de selectie. Het kan best zo zijn dat Bosz na dit seizoen met lege handen staat. Als trainer van Ajax moet je kampioen worden.'

'Tweede plek en voorronde Champions League halen is geen prijs. Tenminste, je krijgt niets opgestuurd qua beker', vervolgt Kenneth Perez, die geen vertrouwen heeft in eventuele voorrondes. 'Ik weet niet hoe vaak dat is gebeurd, dat de nummer twee na voorrondes het hoofdtoernooi heeft gehaald. Volgens mij niet veel.'

Tijdens het natafelen wordt er ook nog vooruitgeblikt op de clash tussen Ajax en PSV van aankomende zondag. 'Ajax is in veel betere vorm dan PSV, dus ik zie niet waarom PSV zou kunnen winnen. Daar zul je een aardige vorm voor nodig moeten hebben', voorspelt commentator Vincent Schildkamp een winstpartij voor de Amsterdammers.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.