'Langeler maakt van J. Oranje grote speeltuin'

door giobelloni 13

'Langeler maakt van J. Oranje grote speeltuin'

door giobelloni 13

Laatst geüpdatet

Jong Oranje-trainer Art Langeler maakt er volgens De Telegraaf een grote speeltuin van voor de beloften van Oranje. In zijn tijd als hoofd-jeugdopleiding bij PSV moest alles wijken voor resultaten, maar bij Jong Oranje lijkt dat te zijn vervaren.

'Zo krijgen de spelers altijd na hun interland op vrijdag een vrije dag, waardoor er geen uitlooptraining of behandeling is. Ook zijn de spelers niet verplicht om met de bus terug naar de KNVB-campus te gaan, waardoor sommige spelers na de wedstrijd tegen Jong Engeland in de McDonalds werden gespot', aldus De Telegraaf.

Ook is er volgens de krant ophef over het FIFA-toernooitje dat tijdens de vorige interlandperiode werd georganiseerd én uitgezonden op Facebook. Want nog altijd staat Jong Oranje maar op vijf punten uit vier duels. 'En dat terwijl spelers juist voor hun ontwikkeling op een jeugd-EK moeten zijn. Het is voor het Nederlands voetbal te hopen dat Langeler nu niet het derde EK op rij uit de handen laat glippen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.