'Hoop dat De Ligt verstandige ouders heeft'

door SJvanveen 13

'Hoop dat De Ligt verstandige ouders heeft'

door SJvanveen 13

Laatst geüpdatet

De mannen aan tafel bij Voetbal Inside vrijdagavond zijn ingegaan op Justin Kluivert, Matthijs de Ligt, Mino Raiola en Hakim Ziyech. Laatstgenoemde moet een voorbeeld nemen aan Robin van Persie, zo vindt Johan Derksen.

'Als hij nou eens zou kijken naar hoe Van Persie te wordt staat...', bijt Derksen het spits af. 'Hij vindt die complimenten wel leuk, maar hij voelt zich niet meer prettig in Nederland. Hij gaat gebukt onder de vele kritiek', aldus 'De Snor', die Ziyech rijp vindt voor een stap hogerop, maar niet goed genoeg voor de absolute topclubs. Clubs als Hoffenheim en Southampton worden aan tafel genoemd. 'Ik denk dat Dortmund te hoog gegrepen is', stelt een eerlijke Derksen.

Kluivert wordt in verband gebracht met Manchester United, maar volgens de mannen aan tafel is de Engelse grootmacht een flinke stap te hoog voor de buitenspeler. De rol van agent Raiola is bij een potentiële transfer niet weg te denken, zo vertellen de analisten. 'Ik snap wel dat hij (Raiola, red.) hem (Kluivert, red.) weg wil hebben. Anders moet hij vier jaar lang zijn best doen hem binnenbord te houden. Patrick heeft niets te zeggen, zijn moeder bepaalt', aldus Derksen, die hoopt dat De Ligt verstandiger is. De achttienjarige verdediger wordt immers ook in verband gebracht met Raiola. 'Ik hoop dat De Ligt verstandige ouders heeft, al beoordeel ik hem wel als een verstandig ventje.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.