'Goede voetballer, maar niet voor de top'

door SJvanveen 13

'Goede voetballer, maar niet voor de top'

door SJvanveen 13

Laatst geüpdatet

Piet de Visser is nog niet ondersteboven geraakt van het spel van Hakim Ziyech op het WK in Rusland. De Ajacied kwam in de eerste twee groepsduels in actie, maar met name in de eerste tegen Iran kon de superscout de Marokkaan niet bekoren.

'Goede voetballer, maar niet voor de top', stelt De Visser tegenover Voetbal International. Elke WK-wedstrijd kijkt de scout op zijn televisie, met een kladblok op schoot. Het zogeheten scoutingsminnetje heeft hij genoteerd bij de linksbenige creatieveling. 'Zeker niet in Engeland', vervolgt hij. 'Hij heeft veel te veel tijd nodig.'

Dat Ziyech naar Engeland vertrekt van de zomer, lijkt niet aan de orde. AS Roma heeft zich gemeld bij Ajax voor de diensten van de assistkoning, die naar alle waarschijnlijkheid bij Ajax vertrekt. De Amsterdammers bereikten al een persoonlijk akkoord met de potentiële opvolger van Ziyech, Dusan Tadic.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.