'Er komt een hele belangrijke week aan'

door Finn Dekker 10

'Er komt een hele belangrijke week aan'

door Finn Dekker 10

Laatst geüpdatet

Voetbal International-verslaggever Marco Timmer is benieuwd wie er aan de aftrap zullen verschijnen aanstaande zaterdag. sc Heerenveen komt op bezoek in de Johan Cruijff ArenA, maar lang niet iedereen is fit bij Ajax. Erik ten Hag zal moeten puzzelen met zijn opstelling.

'Er komt een hele belangrijke week aan. sc Heerenveen, de eerste thuiswedstrijd in de Champions League tegen Lille en dan de kraker tegen PSV', somt Timmer op. Afgelopen week vloog een groot deel van de selectie uit om zich te melden bij de nationale ploegen. Noussair Mazraoui en Dusan Tadic raakten geblesseerd tijdens deze interlandbreak. Donny van de Beek is al langer uit de roulatie.

'Je hebt een aantal mensen die terug zijn gekeerd met lichte blessures. Zorgen zijn er niet, want het lijkt mee te vallen. Maar de vraag is of ze kunnen starten of dat ze rust krijgen tegen sc Heerenveen', aldus de Ajax-watcher. 'Gelukkig is de selectie van Ajax breed. Ten Hag heeft veel om uit te kiezen.'

Schrijf je nu nog in voor de Ajax Showtime subleague!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.